Milyen teló ez?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
a flight mode az ugye azt jelenti h repülés közben nincs rádiokommunikácio? akkor a telefongurun mért van oda irva a 3650hez h van a 61631hez h nincs? ésmelyik jobb telo? indoklást is kérnék!
- Video player
- TV out
kijelzõ : 640 x 240 pixels
3.15 MP, interpolated to 6MP, 2048x1536 pixels, rotating lens, video(VGA 30fps), flash
<#eljen>#eljen>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
de azért ügyivoltál. <#vigyor1>#vigyor1><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Divatcsapatok OLÉ!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Szeressük a zacskós tejet