proci szorzó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Itt fent van az 340S2 service manual-ja is, abban pedig szépen leírják a szorzókat és órajeleket: Gericom szervízkönyvek

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tesómnak szintén gericom lap-ja van
nála az 1500-öt látja 600-nak
megoldás:
notebook hardware control program letöltése, install, majd a teljesítmény beállításnál a dynamic switch helyett max. performance beállítása

elméletileg ezek a szarok a program nélkül is váltogatnak magasabb órajelre, ha nagyobb igénybevétel van...gyakorlatilag meg ez egy nagy átbaszás szerintem...gericom nekem nagyon nem jött be, tesómnak még kevésbé...

punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...

Van egy gericom 340S2 típusú laptopom. Az a gondom, hogy van benne egy 900Mhz-es cerka proci (asztali) és a gép csak 600Mhz-esnek ismeri fel.

Már Észrevettem, hogy a procifoglalat melett vannak ilyen aprócska kapcsolók 1-7-ig. Arra gondoltam, hogy azokkal kéne játszadozni, hogy a megfelelõ szozót megtaláljam.

Ha, valakinek van ilyen laptopja, esetleg tudja mi a dörgés kérem segítsen!
Elõre is köszönöm!
Üdv!
Csaba