20
Garry\'s MOD a HL2höz. LEGFRISSEBB: 9.0.4
-
#20 folytassátok a másik topicban... -
Shadow_THH #19 gmod=WIN -
FLeK0 #18 értsd már meg hogy a SOURCE az az engine, nem pedig a counter-strike: source nevű játékra utalás.
és az, hogy egy régi verzió azzal pont külön is ment, azon túlléptünk, a mostaniban ugyanúgy benne van a támogatása, csak nem kell 3 helyre telepíteni 3 játékhoz, hanem elég egy. -
#17 topiknyitási kényszer rulz -.- -
Neoncsoves #16 Figy meg a for Source topicban leginkább a source-s verzióról beszélnek -
Neoncsoves #15 Amúgy meg olvasd el az első HSZ-t... ott is a 7es verzio van kilinkelve -
Neoncsoves #14 Figy szóltam modiknak, ők eldöntik mi legyen -
Neoncsoves #13 jó -.- -
FLeK0 #12 majd a régi topicba rakd ki. -
Neoncsoves #11 nem. nem azt írtam hogy 9.0.4... azt írtam !!!HL2-HÖZ!!! és ott van hogy Legfrissebb: 9.0.4, amint kiadják a 10et kirakom az új linkeket stb. -
Neoncsoves #10 ok... aszittem hogy az a source-hoz van -
#9 És akkor minden egyes újabb verziónak külön topikot fogsz nyitni? -
FLeK0 #8 Az engine neve source, a játék ugyanaz. Vagy holnap jön a garrysmod 10.0 topic? -
Neoncsoves #7 igen te linkelted ez igaz, de ez nem a source-hoz való 7-es garrys mod?? -
Neoncsoves #6 -
FLeK0 #5 Ráadásul ha jól emlékszem pont neked már linkeltem azt a topicot amikor a cs:S topicban garrysmodról volt szó. -
FLeK0 #4 Szerintem meg itt. -
Neoncsoves #3 Itt vannak vicces/nem vicces képek -
Neoncsoves #2 Nah leírom hogyan kell megcsinálni a MOD-okat, hogyha csak HL2DM-ed van EREDETI
NE MENJEN A STEAM A FOLYAMAT ALATT!
Nos, kezdjük az elején:
1. Lépés: Letöltöd a modot, és feltelepíted, de nem a SourceMods mappába hanem simán SteamApps-ba pl.: SteamApps/Garrysmod igy néz ki.
2. Lépés: A steam listán nem fog megjelenni a mod ezt felejtsétek el! Most kimentek az asztalra, jobb egér gomb, parancsikon létrehozása. Exe-nek megadjátok a steam.exe-t és a parancsikonnak célszerű a mod nevét megadni. MOst jön az a lépés hogy jobb egér gomb az ikonra, tulajdonságok.
3. Lépés: Cél mezőben ez legyen (a saját paramétereiddel): "C:\Program Files\Steam\steam.exe" C:\Program Files\Steam\Steam.exe" -applaunch 320 -game "C:\Program Files\Steam\SteamApps\modneve"
4. Lépés: Indítás helye mezőbe (szintén saját paraméterek) : "C:\Program Files\Steam\SteamApps\modneve"
5. Lépés: Elindítod a steamet. És a mod parancsikonjára kattintva elindul ^^
By: K Ace -
Neoncsoves #1 Szevasztok! Gondoltam nyitok ennek is topicot, mivel a másiknak az a neve hogy : for Source. Na ez meg a HL2-höz való!
Honlap
Hasznos Fórum
Mégegy honlap
Letöltés
És a server indítás nekem 4 embernek 1-2 óra alatt elvett olyan 200-300 MB-t asszem 512es feltöltéssel ha mindenkinek volt legalább 20 propja, játszhatatlan volt!