Képek érkeztek a Crysis-ből
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. IGEN, ha jó a grafika, az sokat dob a játékélményen
2. NEM, ha csak a grafika jó, akkor a játékélmény egy nulla
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Ha nincsen játékélmény, tõlem lehet a legjobb grafikája is. És az nekem nem játékélmény, hogy jó a grafikája. Ergo jó grafika =/= játékélmény.
Nálam. Ennyi. Pont.
A Farcry a közepes történet mellett élvezhetõ volt, mert baromi látványos környezetben lehetett kaszálni. Amikor lanpartyn nyomtuk a farcryt, akkor a mapválasztásnál a grafika már nem volt olyan fontos szempont.
Egy jó példa a CoD1. A maga korában elfogadható grafikával és jól megtervezett pályákkal nagyon ütõs volt.
CSÉ botokkal játszva pontosan annyi játékélményt nyújt, mint a pasziánsz, vagy az aknakeresõ: eltöltesz vele pár percet, ha másra nincsen idõd/lehetõséged.
Offline FPS-ben azért jó, ha van, ami elõreviszi a játékot. A grafikát megnevezni ennek teljes retardáltság, mert ne mondja már nekem senki, hogy a játékidõ teljes terjedelméig képes csak úgy körbe-körbe szemlélõdni, teljesen mellékesen lelõni közben pár ufót, vagy akármit. A grafika arra jó, hogy amikor elindítom a "New Game"-et, akkor leessek a székrõl, hogy "húdekurvajó". Ellenben csak azért ki játszik több órán keresztül, hogy nézhesse a szép grafikát? Akkor inkább nézzetek CGI filmeket.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
És jellemzõen felraktam az új FPSeket amikrõl mindenki áradozik aztán 20perc múlva delete.
Aztán jött a far cry és nemtudom mi fogott meg benne de 2* játszottam végig... hihetetlen volt.
uristen...
alan wake sokkalta nagyoobat üt majd + a bioshock
nekem nem a graf a lényeg, ha egy játék már eléri a doom3 grafját akkor már ok, a játékélmény mindennél fontosabb és a krízis szentem nemlesz ebben túl népszerû (képek alapján)
Egy stratégiában (medieval2 tw) a grafika igen csak másodlagos, de azért szépen feldobja a játékélményt.
Talán inkább "nem volt" story.
Az összhatása nagyon jó volt a Far Cry-nak.
Kb mint anno a far cry. Nem a sztorija, vagy a játékélménye miatt játszottak vele sokan, hanem a grafika miatt (én is)...
Will your Soul live for Ever?
crysis
meg vanmégfent egy rakás, akár HDt is lehet találni.
Azt nemtudom brutál e de ehez képest minden más amivel eddig játszottam vagy aminek a videojat lattam legyen az akár Quake Wars is az egy lófing.
Pedig Quake Wars HD moviek is olyanok amilyet eddig sehol nemláttunk..
http://www.crysis-online.com/video_downloader.php?dir=/video/HD/
brutál
egyszerûen csak nézünk a szemünkkel és nem vagyunk sznobok!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
hogy tudtok ilyen szinten csak arra figyelni egy ilyen játéknál... nc
Haverok, Buli, Fight Club!
(3-4 éve ugyanaz van, akkor még fasza volt a Gef4200, most már kezd kevés lenni. Az Oblivion volt az egyetlen ami abszolut nem ment (fehér képernyõ bug) de szerintem ez se fog 😄 )
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...