40
-
Indigo #40 Nah, én csak annyit mondanék, hogy a Far Cry sztorija talán tényleg nem volt irodalmi Nobel-díjas, és ilyet tényleg nemszoktam mondani, de a FC igazán a grafikája miatt volt jó játék. Egyrészt mert gyönyörű volt, másrészt mert kib**** élveztem azokat az adrenalinpumpáló dzsungelharcos részeket, amikor az akkoriban igen kiváló MI irányította zsoldosokkal bújócskáztunk órákon keresztül (max grafikával az orromig is alig láttam:)). Nekem ez adta meg a hangulatot meg a játékélményt a FC-nál. Nevezhetjük tech-demonak, de akkkor is élvezetes volt. -
gery36 #39 Mit izgultok még ki se jött, majd meglátjuk lehet, h mind 2 kettő jó lesz benne -
blakshep #38 bocsi -
blakshep #37 mostnemazért, de én ha néha előveszek vmi régi játékot köbö 10 perc alatt megszokom a grafikát és nem is zavar későbbiekben, csak a játékenetbeli hiányosságok. ettől függetelenül ezek a képek kifejezetten randák.lesz egyáltalán vmi újdonság az engineben a dinamikán kívűl? -
blakshep #36 mostnemazért, de én ha néha előveszek vmi régi játékot köbö 10 perc alatt megszokom a grafikát és nem is zavar későbbiekben, csak a játékenetbeli hiányosságok. ettől függetelenül ezek a képek kifejezetten randák.lesz egyáltalán vmi újdonság az engineben a dinamikán kívűl? -
Morden23 #35 Akkor még egyszer... :)
1. IGEN, ha jó a grafika, az sokat dob a játékélményen
2. NEM, ha csak a grafika jó, akkor a játékélmény egy nulla -
Joebátsi #34 Hát ez elég gyenge :D a felülnézet úgy néz ki mint egy rossz stratégia játék... -
fade2black #33 deha jó a grafika az sokat dob a játékélményen. :) -
Morden23 #32 Oké, szimplán nem értek egyet.
Ha nincsen játékélmény, tőlem lehet a legjobb grafikája is. És az nekem nem játékélmény, hogy jó a grafikája. Ergo jó grafika =/= játékélmény.
Nálam. Ennyi. Pont. -
Praetor #31 Amúgy meg van sejtésem a CS-ről, anno az 1.1-től az 1.6-ig aktívan nyomtam. Ez persze évekkel ezelőtt volt. -
Praetor #30 Nem mondtam, hogy nem így van. Annyit mondtam, hogy a grafika és a játékmenet a fontos egy FPS-ben. Ha igénytelen a grafika, akkor a játékmenetnek fenomenálisnak kell lennie ahhoz, hogy élvezhető legyen.
A Farcry a közepes történet mellett élvezhető volt, mert baromi látványos környezetben lehetett kaszálni. Amikor lanpartyn nyomtuk a farcryt, akkor a mapválasztásnál a grafika már nem volt olyan fontos szempont.
Egy jó példa a CoD1. A maga korában elfogadható grafikával és jól megtervezett pályákkal nagyon ütős volt. -
Morden23 #29 CSÉ-nek pont semmi köze egy singleplayer FPS-hez. CSÉben a játékélmény = azzal, hogy más emberekkel, csapatban játszom, közben lehet pofázni, poénkodni, vagy akár véresen komolyan venni az egészet, kinek vérmérséklete szerint.
CSÉ botokkal játszva pontosan annyi játékélményt nyújt, mint a pasziánsz, vagy az aknakereső: eltöltesz vele pár percet, ha másra nincsen időd/lehetőséged.
Offline FPS-ben azért jó, ha van, ami előreviszi a játékot. A grafikát megnevezni ennek teljes retardáltság, mert ne mondja már nekem senki, hogy a játékidő teljes terjedelméig képes csak úgy körbe-körbe szemlélődni, teljesen mellékesen lelőni közben pár ufót, vagy akármit. A grafika arra jó, hogy amikor elindítom a "New Game"-et, akkor leessek a székről, hogy "húdekurvajó". Ellenben csak azért ki játszik több órán keresztül, hogy nézhesse a szép grafikát? Akkor inkább nézzetek CGI filmeket. -
#28 CSzek, de ott minden lényeg, csak a grafika nem... -
fade2black #27 Én RTS mániákus pontosabban az RTS királya azaz Starcraft mániákus vagyok. (Ami ugye egy 166mmxen 32mb rammal vígan fut.)
És jellemzően felraktam az új FPSeket amikről mindenki áradozik aztán 20perc múlva delete.
Aztán jött a far cry és nemtudom mi fogott meg benne de 2* játszottam végig... hihetetlen volt. -
Praetor #26 Te ugye az a fajta vagy, aki a CS-ben lecseréli a modelleket kockafejű high-fps modellekre... bingó? -
#25 FPSben grafika a lényeg ????
uristen... -
pauly #24 Nekem se a graf a lényeg,de a farcry az kivétel.Ott a graf adta meg a játék hangulatát... -
pauly #23 Ezek már régebbi képek :) -
Balázs 17 #22 szentem ez a játék egy nagy szar lesz. lehet hogy über graf meg minden, de játékélmény egy nagy szar lesz!
alan wake sokkalta nagyoobat üt majd + a bioshock
nekem nem a graf a lényeg, ha egy játék már eléri a doom3 grafját akkor már ok, a játékélmény mindennél fontosabb és a krízis szentem nemlesz ebben túl népszerű (képek alapján) -
Praetor #21 Egy FPS-ben a grafika és a játékmenet a lényeg.
Egy stratégiában (medieval2 tw) a grafika igen csak másodlagos, de azért szépen feldobja a játékélményt. -
Morden23 #20 A grafikája tényleg gyönyörű volt a FarCry-nak, de hogy "nem volt olyan rossz" a story?
Talán inkább "nem volt" story. -
Akuma #19 Nem a sztorija a lényeg, de azért nem volt olyan rossz a Far Cry storija és az akkori példátlan grafika mindenért kárpótolt!
Az összhatása nagyon jó volt a Far Cry-nak. -
sylverangel #18 A crysis másról sem szól mint a grafikáról és az effektekről, a kerettörténet és a játékmenet egy nagy rakás...
Kb mint anno a far cry. Nem a sztorija, vagy a játékélménye miatt játszottak vele sokan, hanem a grafika miatt (én is)... -
#17 végülis totál igazad van, egy játékban csak a grafika a lényeg... -
fade2black #16 közvetlenül a játékból
crysis
meg vanmégfent egy rakás, akár HDt is lehet találni.
Azt nemtudom brutál e de ehez képest minden más amivel eddig játszottam vagy aminek a videojat lattam legyen az akár Quake Wars is az egy lófing.
Pedig Quake Wars HD moviek is olyanok amilyet eddig sehol nemláttunk.. -
Geryke #15 Ez egyre csak csúnyul... -
Indigo #14 Majd meglátjuk, hogy mikor megjelenik, akkor is ilyen brutál lesz-e :) Én kezdek szkeptikus lenni. -
fade2black #13 ide is berakom elvégre on
http://www.crysis-online.com/video_downloader.php?dir=/video/HD/[Crysis-Online]%20EA%20Widescreen%20Promo.wmv
brutál -
#12 mert mire figyeljünk? :) -
#11 ennek semmi köze nincs a divatfikázáshoz! :D
egyszerűen csak nézünk a szemünkkel és nem vagyunk sznobok! -
#10 richtig a grafikáról szól a téma
hogy tudtok ilyen szinten csak arra figyelni egy ilyen játéknál... nc -
#9 ezzel meg mi történt,butítottak a grafikán?Aztán lehet hogy csak a Gear of War után tűnik csúnyánakmindenesetre van mit javúlnia! -
Loverman #8 persze hogy királyság, ne hallgass a divatfikázókra:) -
LowEnd #7 szerintem meg királyság. izlések és pofonok... már várom, hogy költhessek a gépemre.
(3-4 éve ugyanaz van, akkor még fasza volt a Gef4200, most már kezd kevés lenni. Az Oblivion volt az egyetlen ami abszolut nem ment (fehér képernyő bug) de szerintem ez se fog :D ) -
#6 Egyetértek... Másfelől mik ezen az újak? A neten keringő videókból ezt már ismerjük... Hmmm... kezdek hitetlenné válni! -
Praetor #5 Hát ja, az első 2 kép nem valami meggyőző. A harmadik annyira nem vészes, de nextgennek nem nevezném. -
#4 csak nekem nem tetszik a víz? -
Indigo #3 Ahhoz képest hogy nextgen meg csomóan Crysis képekre recskáznak, ezek a képek nem túl meggyőzőek... -
gyuri12 #2 úgyérzem hogy ez nem fog elmenni a gépemen -
#1 MUHAHA ez aztán a nextgen!