Day of the dead (Remake)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SMGBAS
ebbõl is van remake?

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

[HUN]Crassus
pfff gyors,gondolkozó és még TÁRGYKAT is használó zombik??? gáz

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Törölt felhasználó
Day.of.the.Dead.DVDSCR.XviD-ARROW
Egyik kedvenc filmem. Állítólag majd lesz folytatása. Mondjuk, ennél több infót nem is tudok róla, pedig jó lenne már valami hírecske.
Törölt felhasználó
Új képek:

Törölt felhasználó
A Holtak földjében is pörgõs zombik voltak már.
Ráadásul ott már gondolkoztak is, ami nekem nagyon nem tetszett.
Törölt felhasználó
Én is megvettem, és tényleg komolyak a háttérinfók.
Voltan
Én is nagyon csípem. Ráadásul a DVD extrái is hihetetlen jók.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Valamit ki kellett találni 😊 Így kicsit izgalmasabbra sikeredett. Mondjuk én elvakult vagyok, mert ami zombis film azt igyekszem megnézni. Sajnos elég sok ramatyot láttam, talán ezért is tartom ezt sokkal igényesebbnek. felért az eredetivel és remélem majd ez is megteszi.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Apus
a Dawn remake sztem is rohadtjó volt, pláne ahhoz képest amilyen szarok a remake filmek lenni szoktak. Nekem csak a Carl Lewist megszégyenítõ sprinter zombik voltak kicsit furák, de mindenesetre így jobban pörgött a film.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Törölt felhasználó
Akkor jó 😊 Már azt hittem csak én szeretem azt a filmet.
Nekem tetszett <#wave>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Törölt felhasználó
A Dawn remake egyébként senkinek nem tetszett?
fifi
eredeti nálam egyik alapfilm, kíváncsi vagyok ez milyen lesz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

SötétBarom
ZOMBIESSSSSS!!!!!!!!!!!!!!! <#nyes>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bertino
vért akarsz ?
nézzél fûrész 3at, garantáltan kielégíti az ilyen igényeidet...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Snecie Smicie
na a tréler alapján azt mondom hogy még nem késõ visszavonni a projectet :-x))))

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Kmarha
Az nekem is.. de az nagyon nem is szólt másról, csak a lézengésrõl a zombik lakta világban/városban.

Ahol már magyarázzák a történteket meg bonyolodik a cselekmény, az tényleg kicsit vígjáték veszélyes 😄 De majd megláttjuk 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Voltan
Hát, ennek nem sok köze van az eredetihez, ahogy elnézem...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Törölt felhasználó
Nekem a Dawn of the dead remake is bejött.
Seth
Hát ebbõl vígjáték lesz már most látom 😄

PSN ID.: Beegabor

Törölt felhasználó
Trailer

Remélem tocsogni fog a vértõl!!!