14
-
Anteris #14 úgy tűnik ez valami alternatív világ mert a kereket még nem találták fel ; )
http://www.sg.hu/kep/2006_11/1114loki5.jpg -
Loverman #13 bűvészt szerintem csak rosszul fordították a magician-ből, amire egy normális angoltudó simán rámondhatja h varázsló:) -
Loverman #12 nézd meg a Gothicban a mobokat, mint a csernobili állatkert állománya:) lehet h realisztikus de az nem mindig egyenlő a széppel. ez az igazság -
Indigo #11 divatfikázó :) -
Loverman #10 Mióta pazar? Nekem jobban bejön mint a Foshic 3 -
Goth #9 Jól átejti az ellenfeleket a legkülönbözőbb kártyatrükkökkel -
Goth #8 annyira nem gyönyörű, csak közepes, ami pont megfelelő ahhoz, hogy jó RPG legyen -.- -
Librarian #7 Nem... a szörnyeket fogja cilinderbe belevarázsolni, vagy bezárja őket egy ládába és kettéfűrészeli, és fordítva összerakja... :P A bűvész nekem úgy hangzik, mint a Guild Wars Mesmer-je -
#6 Bűvész? Annak milyen képzettségei lesznek? A cilinderből elő tud húzni nyulat meg galambot és azt megsütve a legzordabb körülmények között sem hal majd éhen?
-
sylverangel #5 Ez mióta pazar megjelenítés? -
Loverman #4 *amit nagyon -
Loverman #3 jaja:D mellesleg, a Gothic 1-2 megmutatta hogy ha jó RPG akkor tényeg grafika nélkül is sikeres lehet (persze nem miattam lett sikeres a progi, én 10 percet bírtam a 2-vel...)
Nekem ez kicsit Blade of darkness-esnek tűnik, amitagyon szerettünk ám:) -
Cassell #2 Persze persze de azért egy bizonyos szint alatt akármilyen tartalmas is a játék nem állok neki. Mindenestre a neve jól cseng debreceni körökben
-
#1 A grafika a legutolsó szempont nálam egy RPG-nél.