The Mark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Mds -t nem tudom betölteni dt-be az mdf el pedig ellenörzés közben ujraindul a gép
mit tegyek
mivel már a könyökömön jönnek ki a beszólásokat inkább tartsátok meg magatoknak
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A hangok rettenetesek, szövegek detto.Ahhoz képest, hogy milyen grafja van eléggé gépigényes.<#gonosz1>#gonosz1>
Pocsék fegyverek, unalmas videók.Nullaértékû sztori.<#szomoru1>#szomoru1>
Egyszóval az egészbõl csak úgy árad a gagyiság.<#levele>#levele>
Qwerty4
Ezzel a játékkal nekem semmi bajom nem volna, egy ÁTLAG tucatterméknek tekintem, van benne egy kis Conflict Desert storm feeling is, ha nem szaggatna qrvára😛PPP Öcsém, le kellett vegyem Lowra a configot, mindent kikapcs.
Hát igen ez a JOWOOD szemétkupacszar optimalizálása, rohadjanak meg. A Vegas 100-szor jobban fut mnit ez a kupleráj... és ami benne a poén: pont 1 gb-ot tartalmaz az installja
Grafika: 6
Hangulat: 6
Hangok: 8
Irányíthatóság: 7
felépítés a küldiknek: 5 (könyökömön jön ki)
Ui: majd felteszem mégegyszer, ha dögunalmasra fogom magamat unatkozni😄
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Tehát...
EZ EGY SZAR SZEMÉT FOS HULLADÉK RAKÁSSZAR LOCITROM FING és GECI!!!!!!!
Óvva intek mindenkit aki megpróbálná beszerezni hogy ne tegye mert ez
EGY SZAR SZEMÉT FOS HULLADÉK RAKÁSSZAR LOCITROM FING és GECI.
Hogy miért,mert nevetséges.A grafika '99-es szintû,a kezelés rosszabb mint egy 20-ad rangú konzol átirat.Az egész körítés olyan mint egy n-ed rangú olcsó amerikai akciófilm,ááááhhh még azt sem éri el....
Egyszerûen nevetséges és felháborító is egyben,hogyan lehetséges hogy ilyen játékok manapság napvilágra kerülnek.
Hogy lehet ezért pénzt kérni?
bááhhhh.....
thx😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Patch
1gigát csak potyára szedsz le..nagyon-de nagyon szar...nem igaz hogy hogy lehet egy játékot ennyira szarul megcsinálni..legalábbis a demoja nagyon rossz volt...ha ez másmilyen akkor szolj 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Már nemsokára lent is van
Next PC upgrade: 2022
és mé kell egy emberbe egy fél tárat belelõni? igaz ha fejbe lövöd,akkor csak 2 lövedék...
az egyetlen jó ebben a demóban,hogy németül van<#taps>#taps> ugyanis én a demo2-est töltöttem le,mert az kisebb😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lassú, ronda, uncsi/gagyi a gameplay.
1edül a menü zenéje ami tetszett, el is raktam 😊
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
a demoja elsö 5perce elég is volt ..meg ahogy néztem igen csak optimalizálatlan xDD
DEL...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ennél szarabb játékot nem sûrûn láttam
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=25234
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Lehet hogy nem lesz benne semmi nagy újítás de azon kívül korrekt kis stuff lesz sztem
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play