Fájdalomcsillapító emberi nyálból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A felmerülõ fájdalmaimat (gerinc, térd) simán kordában tartom.
Itt van szó róla: fájdalmak ellen
Na neee.
http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)
<#eljen>#eljen>
Kara kánként folytatom tanításom.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Egyébként uniu-nak igaza van a sporttal kapcsolatban. Másfél éve mikor még keményen sportoltam én is éreztem hasonlót. Nem voltam boldogtalan, semmi ilyesmi, csak már nagyon vártam, hogy megint mozoghassak! A legdurvább az volt, mikor közvetlenül edzés után már megkívánatam a mozgást... érdekes.
Másfelõl meg sztem az a baj az emberekkel, drogosokkal, meg letört hülye, ingerlékeny, idióta emberekkel, hogy nem szexelnek eleget. Ha mindenki szerethetne valakit (ami egyébként koránt sem lehetetlen), akkor máris avilágbékénél járnánk... Bocs, ha OFF voltam! 😛
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Amúgy a kápszert azt káposztábol csinálják?
2. Csak épp az nem igaz, legalábbis így általánosítva.
2.)ha elolvastad volna a cikket:"A természetes fájdalomcsillapítók rendkívül ritkák. Jelentõségük abban rejlik, hogy szintetikus társaikkal ellentétben nem hordoznak magukban olyan mellékhatásokat, mint például a függõség kialakulása!"
mi köze ennek a fájdalomcsillapításhoz?
Egyébként szerintem immunsejtek is vannak a nyálban.
És újra leírom: nyilván nem véletlenül van az említett anyag a nyálban: sebnyalogatás közben a fájdalmat is csökkenti valamelyest.
Amennyiben a fogszuvasodást és az inygyulladást elõnyösnek gondolod, akkor valóban...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Még ez sem garancia. A szervezet sem mindíg optimálisan mûködik.
"Mivel egy rendkívül egyszerû molekuláról van szó, ezért könnyen szintetizálható, ami megnyitná az utat a tömeggyártás elõtt, és nem kell pepecselni a nyálból való kinyeréssel."
<#wow1>#wow1><#beka2>#beka2><#wilting>#wilting><#vigyor2>#vigyor2><#idiota>#idiota>
Miért, a természetes forrású morfium talán nem okoz függõséget? Szóval szerintem ez csak akkor igaz, ha a szervezet állítja elõ magának, a kívánt legoptimálisabb (kellõ legkissebb) mennyiségben, mint ahogy az endorfint is. Ha ennél többet adagolnak, garantált a hozzászokás, és így a függõség, mivel a szervezet alkalmazkodik hozzá, csökkentve a megfelelõ receptorok számát, ami után a saját termelés már nem fejti ki a kívánt szabályzó hatást, és jönnek az elvonási tünetek.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Vagy apróbb mellékhatásként kómába eshetünk <#vigyor>#vigyor>