Díjcsomagok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
Telefonálás hálózaton belülre fix 35ft/perc
Telefonálás hálózaton kívülre fix 50ft/perc
(másodpec alapú a számlázás ami rulZ)
SMS 30,4 Ft ,Vodafone-ra 33ft (ezt nem tudom miért drágább) amibõl 40 sms ingyen van és átlagban 50-et küldök havonta...
+ kedvezmények ami annyit tesz, hogy ha 10e a számlám akkor kb 5e-t fizetek...
Volt viszont egy ismerõsöm, aki igen, még a számhordozósdi elõtt: rekordja 3 új telefon egy hónap alatt, és virított a feje, hogy nagyon olcsón tud mobilozni. Szinte hetente kaptam az "új számom: 06-xx-xxx-xxxx, a régin ne hívj, mert eladtam" üzeneteket.
Most ez megéri?
Ír a lánynak mert szóban nem meri...
Normális ember telefonál.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
(nincs csúcsidõ)
sms 24ft
mms 28ft
így én sms párti vagyok. 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
2880 a havi díj és mind lebeszélhetõ, 60 ingyen sms, csoporton belül 3,5, hálózaton belül 7 ft, a legdrágább percdíj csúcsidõben hálózaton kívül 26 ft, ritkán fizetek többet az alap díjnál <#nyes>#nyes>
http://epica.nl
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ha valaki mind a 100db at kihasználja akkor 14ft/sms, de csak t-mobilba
ha valaki 75db ot használ ki akkor 18,66ft/sms
ha valaki 50db ot használ ki akkor 28 ft/sms
és ez mind 30 napra van.... lehet tovább számolni hogy ki mennyi sms-t ír 1 hónapban és mennyire fogja megérni neki. amint látszik hogyha nem küldesz 75 db ot akkor már nem is kedvezmény.
leszarom a konfigod...
PíszLávJuniti - az én telefonom billentyûzete nem olyan kicsi 😊) Én különben élvezem az sms váltásokat...de ízlések és pofonok...
--
Azért mert én smspárti vagyok még nem kell leugatni és se szólok le senkit,aki disznót töm magába...<#lookaround>#lookaround>
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
a vodánál 1200Ft/1000Sms ... elõ is fizettem volna rá,csak sajnos az én ismerõseim is telefonálos fajták,vagy nem vodások úgyhogy nem mindig válaszolnának 😊
Én olyan szinten elvont sms-ezõ vagyok,hogy órán is levél helyett inkább smst küldök 😊 gyorsabb 😉
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
meg ráadásul csak T-mobilosnak mehet az sms
leszarom a konfigod...
de emondtam, mert 2 hónap alatt 4db sms-t küldtem 😊
Ja, mingyá zárnak.
😄
... egy hûséges piros szolgáltatós ...