17
 • EaSy
  #17
  Nekem az FF el hbák nemjöttek elő, de a lényeg amire utalni akartam, hoyg mindazt amit az IE most tud, jól vagy rosszul, az alternatív böngészők lassan egy éve kínálják! Szerintem ez a ciki....
 • bakagaijin
  #16
  Igen, ezt én is tapasztalom, viszont megnéztem procexp-vel, a flash-es lejátszó szokott ilyet csinálni. Ha kilövöm azt a thread-et, ami a macromedia-t hívta fel, simán megy gond nélkül. Egyébként ezt a jelenséget csak a win-es verzió csinálja :(.
 • bakagaijin
  #15
  Hmm? Az FF-nek a címsora eddigis színváltó volt. fehér - mezei oldal, zöld - https-es oldal, piros - https-es oldal, aminek nem minden eleme secure (mert pl. frame-et tartalmaz ami már nem https) Ezt már nagyon régóta tudja.

  Phishing-re a 2-es pedig (központi lekérdezés alapján) elfeketíti a képet, és rákérdez, hogy szerinte ez phishing oldal, akarod-e folytatni az oldal böngészését... Kipróbáltam ebay-es phish email-el, simán megtalálta.
 • RedStorm
  #14
  Én is értek hozzá mégis IE7-et használok. Főleg azért mert a Firefoxnak is van hülyesége bőven meg az IE-nek is de a kettő özűl nekem jobban tetszik az IE kedvencek kezelése és gyorsabb is az IE. Ráadásúl még a kompatibilitás is ott van. Szóval ezek után nem éreztem szükségét a Firefoxnak.
 • Celeborn
  #13
  á, király :) köszi
 • htmm
  #12
  "Crtl" + "+"
 • Celeborn
  #11
  Én már korábban is tesztelgettem a FF-ot, Operát, és az IE-t (a 7-est) pedig használtam, mert igazából egyik alternatíva sem nyerte el a tetszésemet. Aztán nem rég elkezdett hülyéskedni az IE, így aztán kénytelen voltam feltenni a FF2-t. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez többet tud az IE7-esnél. Egyes oldalakon az automatikus bejelentkezés nem működik, egyes oldalakon,ha rákattintok egy linkre, ami egy file-ra mutat, akkor behozza a linket egy új lapon, és nem történik semmi. IE-ben ha rákkattintok, egyszerre jön az ablak, hogy "futtat, ment, mégse". A másik, hogy az FF nem ajánlja fel a futtatást, csak a mentést. És nagyon minimális mértékben hiányoltam a nagyítót is, ami az IE-ben alapból benne van. Volt már rá példa, hogy használtam. És akkor még sorolhatnám tovább (pl. a könyvjelzők kezelésével sem vagyok megelégedve). Összességében szerintem az IE7-est jól eltalálták, csak kár, hogy elkezdett hülyéskedni a gépem.
 • Drawain
  #10
  Webfejlesztek és elég fura dolgok történnek firefox használatnál :) Jó persze nem erre vannak tervezve a böngészők, de nálam előfordul, hogy napokig meg van nyitva ugyanaz a 10 ablak (több tabban), meg még pár külön amiben csak úgy böngészgetek. Namármost egy idő után, teszem azt másfél nap valami memória-bug jön elő FFben és böngészés közben egyre gyakrabban akasztja meg a gépet úgy, hogy az egéren kívül semmi sem moccan az asztalon. Idegesítő, hogy időnként újra kell indítani :P De azért FF powa így is ;)
 • JohnnyFirpo
  #9
  Internet Explorer :)
 • EaSy
  #8
  Remek az IE7 rengeteg mindent tud. Kár hogy a Fire Fox meg az Opera, már réges régen tudja mindenzt, és sokkal többet is. Magam is Fire Fox FAn User vagyok, de megmondom, őszintén, hoyg próbálkoztam az IE7 el is, semmivel sem volt jobb, mint az FF 2.0 sőtt számomra idegen volt kicsit (igaz megszoktam/szerettem ezt). Maradjunk annyiban hogy jó egy évvel később a Microsoft utolérte a versenytársait, enyelőre a leghasználhatóbb böngészőnek (mindengyiket kipróbáltam) az FF et tartom, mondjuk nálam az Opera kifagyott olykor.
  Az Igazság az hogy nem kell érteni hozzá, hogy lecserél az IE-det, elég akármilyen alapuseri ismeret, és egy kis elhatározás, és ez egyre több emberben megfogant már. Az FF ben épp az a szép, hoyg a rengeteg addonnal gyakorlatilag mindent, belerakhatsz, de ha csak felinstalálod semmit nemkapsz csak egy jó böngészőt. A microsoft lehet, hogy utoléregeti mindig riválisait, de az FF jó 2 éve egy jó lépéssel előttük jár, immár az Opera is!

  Én sok sikert kívánok ehhez ez egy értelmes verseny, ebből mi userek csak profitálhatunk.
 • Johny Bravo
  #7
  en hasznalok IEt(Maxthon), Operat meg FFt is.. mindegyiket masra..
 • DjDano
  #6
  Na azért ne legyünk már ennyire elfogultak, az IE6 egy trágyalé ezt nem is vitatom, de IE7-el már koránsem ez a helyzet, nagyon gyors és sokat javultak a szbványok és funkciók is...

  ja és én is FF hívő vagyok, de nem vitatom azt ami tény
 • szombi
  #5
  mint én.
  mégis értek hozzá.
 • Kecske85
  #4
  Sajnos sokan.
  Főleg az aki nem ért hozzá valami jól.
 • bertino
  #3
  hidd el, sok ilyen van még...

  [azt mondja FF powa]
 • bardocz
  #2
  ki használ manapság IE-t?
 • Cat 02 #1
  ezt csak IE 7 használhatja ?