Serv-U Ftp server

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia
Telepitsd fel eszt a windowsba és megszünik a hiba

letõltés

Üdv :Meddu
Bocsi, valamiért nem lett jó a kép. Ez a hibaüzenet:

''A rendszer DLL (user32.dll) a memóriában áthelyezésre került. Az alkalmazás nem fog megfelelõen futni. Áthelyezés történt, mert a DLL (c:\windows\system32\HHCTRL.OCX) a Windows rendszer DLL-ek számára fenntartott címtartományt foglalta el. Új DLL-ért lépjen kapcsolatba a DLL-t biztosító forgalmazóval.''

ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hűtő, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.

Sziasztok!

Tudna nekem segíteni valaki a Serv-U FTP server nevû progiban? Valamiért mindig ezt a hülye hibát irkálja ki:

Elõre is köszi.

ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hűtő, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.

Sziasztok!

Tudna nekem segíteni valaki a Serv-U FTP server nevû progiban? Valamiért mindig ezt a hülye hibát irkálja ki:

[/img]

Elõre is köszi.

Pedig már úgy örültem, hogy a mai elsõ topik nem fog a szemétbe landolni 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

bertino
<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Calver
van
használd egyiket a 4 meglévõ topic közül
egy
kettõ
három
négy

"The trees move. Do you not see it?"

Sziasztok a mai nap apró gubancba ütköztem:

Idáig egy guildftpd volt a ftp kiszolgálónk , átraktam serv-u-ra mert a guild elég sokszor behalt natúrba 😞
Itt müködik minden eggyet kivéve h maximálisan 440-el enged szedni pedig 600-al tudnék szedni simán....

vkinek vmi ötlete esetleg?