24
-
fapapi #24 Nekem mindegy jólelkű barátom azt használsz amit akarsz nem csak az én tapasztalatom az hogy hülyének születtél és esetleg kipróbálnál mást is az meg nem az én hibám :) -
Indigo #23 Igen, mások is követnek el hibákat, sokszor lehet róluk is olvasni...
a cikk meg.....?????? -
#22 ne terelj, a lényeg abban van, hogy más cég/programozó/program is követ el hibákat
a cikk meg...............
megérted te magadtol is, sztem -
Indigo #21 Nem úgy mondom.
Ellenben te úgy beszélsz a cikkről, mintha azt írták volna meg, hogy billgéccről kiderült, hogy 6 lábujja van... Ez mondjuk IT bulvár lenne :) -
#20 ezt most ugy mondod, mintha más víruskereső sose hibázott volna -
Indigo #19
(egyébként nem az első baklövés...) -
#18 ok, akkor az IT hírek között bulvár
az első microsoft víruskereső baklövés, juj, hírt kell írni róla, hogy rosszul ismerte fel a microsoft termék ezt és ezt
a legnagyobb ellentmondásosság a MS felé maga a cikk, tehát no comment -
SymbioC #17 "NOD32 mindenre jó csak vírusokra nem"
???????????
LOL :) -
RedStorm #16 :-D Ezen jót nevettem. Irány a parlament barátom ott a helyed. -
#15 "aranyos vagy hogy próbálsz hozzászólni a dolgokhoz de ilyen bután csak a parlamentben szokás felszólalni.." -
BiroAndras #14 Nálam tökéletesen működik, egyáltalán nem fogja le a gépet, és eddig nem engedett át vírust.
Tudtommal a hivatalos tesztek szerint is az egyik legjobb. -
fapapi #13 NOD32 mindenre jó csak vírusokra nem.
Nem akarok ezzel vitat kirobbantani de tedd fel az avast profesionalt nézesd át vele a gépet és meglátod mit szed le ha nem vagy hülye úgy be tudod állítani hogy ne fogja egyáltalán a gépet ( megjegyezném a kezelőfelület idióta).
Sőt a nod32 sok programmal nem tud együttműködni elegem lett az állandó téves riasztásaiból és a kezdeti fellángolás és jól működés után a nod leszerepelt nálam.
-
#12 Én valahogy jobban bízom a google-ban, mint a MS-ben. Tapasztalat! -
#11 sztem az ie7 telepített virnyákot :))
Egyébként meg NOD32-t kell használni, nem ilyen makrofos nyomiszofvert -
Morden23 #10 Az eszedbe sem jut, hogy esetleg a Google volt a "tettes"? Mindkét oldalnak pont annyira értelmes megcsinálni. -
izb #9 már ne is haragudj, de ez mitől bulvár?
Olvastál te itt valamit is mondjuk Pákoról vagy győzikéről????
Na az a bulvár.
Ez ha még nem tünt volna fel pedig egy informatikai hír.. -
Cypress Hill #8 tényleg kegyetlen azért, Vigyázat, akinek a microsoft az ellenségévé vállik az már vírus és ki kell írtani.. :) -
#7 Rég nevettem ilyen jót :D
-
dcyrax #6 -
#5 LOL :) a microsoft a nagy riválisait vírusként kezeli :) -
turul16 #4 Ez nem bulvár hír szerintem. -
#3 mekkora bulvár lett az SG :(
nem gondoltam volna, hogy ide süllyed -
ssdb #2 :) lol -
Morden23 #1 Azon sem lepődnék amúgy meg, ha nem lenne a dolog véletlen, akár a Microsoft, akár a Gugli irányából.