Rainbow Six: Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van 1 yasu nevû progi az kell hozzá!
azt elindítod aztán feljön 1 ablak azt leokézod és menni is fog.
Tud valaki segíteni,
Volna egy gondom, feltettem a rainbow six vegas-t és megnyitottam az exe-et, aztán letöltötte magától a legújjabb patch-ot, feltettem, megnyitottam az exe-et megint, az egér ikona elkezdett tölteni aztán abba hagyta és nem lép be a játékba. Valami hülyeséget ír ki, hogy:"Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=5000&l=hu címen."
és ilyenkor mit kell csinálni?
elõre is köszönöm
Akinek kell crack a Tom Clancy's Rainbow Six Vegas játékhoz az ide adja meg email cimét s elküldöm neki.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Elhiszem hogy igy nagyobb? réteget mozgat meg de azért keresünk már egy kis kihivást valahogy ehhh.. nem tudom... miért nem lehet kicsit komolyabb játékokat kiadni?
persze lehet hogy csak vészmadárkodom de valamiért ugy érzem hogy a játékra szánt pénzösszeg 90% a dizájnerek kapták a játékmenet mehet a sunyiba
én is láttam az X-boxos verziót szörnyü
a cikk alapján van 3 kemény csávónk akik megoldanak mindent.. hétközbap este az RTL klubbon egy B kategoriás David Dudicoff filmben elmegy de könyörgöm a Rainbow 6 állitolag taktikai FPS? a SWAT (s akárhogy nézzük a Rainbow kicsit SWAT) egy budiba megy be kb ennyi emberrel
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
u dont have to listen anybody else but me
Az xbox-os verzióból láttam egy igen hosszú "ingém" részt, hát remélem a pc-s nem ilyen lesz, mert az kb. a Max Payne szintjén volt (és ezzel nem az MP-t akarom minõsíteni). Tehát taktika 0. 😞
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
legalább erõt vehetne magán és kijavíthatná, ha már publikálás után nem olvasta el mégegyszer.
frappáns befejezés, egy dolgozatban kurvasokszoros piros aláhúzással volna értékelhetõ...
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3