Rainbow Six: Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csá!
van 1 yasu nevû progi az kell hozzá!
azt elindítod aztán feljön 1 ablak azt leokézod és menni is fog.
Slinter Cell Duble Agent, hogyan lehet ATI videó kártyán futattni.
Tud valaki segíteni,

Csá mindenkinek!
Volna egy gondom, feltettem a rainbow six vegas-t és megnyitottam az exe-et, aztán letöltötte magától a legújjabb patch-ot, feltettem, megnyitottam az exe-et megint, az egér ikona elkezdett tölteni aztán abba hagyta és nem lép be a játékba. Valami hülyeséget ír ki, hogy:"Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=5000&l=hu címen."
és ilyenkor mit kell csinálni?
elõre is köszönöm
Hali mindenkinek.
Akinek kell crack a Tom Clancy's Rainbow Six Vegas játékhoz az ide adja meg email cimét s elküldöm neki.
hali. bocsi de nekem nem a vegas-al hanem a LOCKDOWNal van egy kis gondom. telepitéskor valamiPUNKBUSTER ANTI-CHEAT TECHMOLOGY dolgot kiir. ezmiatt kidob a telepitésbõl. valaki kérem segitsen ezen a problémámon. elõre is köszönöm
nekem tetszik, jo kis ficsör

Engem az zavar, hogy ha sarok mögül akarunk kinézni autómatikussan 3. személyû nézetre vált. Nagyon zavaró és rontja a beleélést, ha állandóan "kiugrálunk" önmagunkból.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Na ez már játék
Miért Arcade... miért?
Elhiszem hogy igy nagyobb? réteget mozgat meg de azért keresünk már egy kis kihivást valahogy ehhh.. nem tudom... miért nem lehet kicsit komolyabb játékokat kiadni?
persze lehet hogy csak vészmadárkodom de valamiért ugy érzem hogy a játékra szánt pénzösszeg 90% a dizájnerek kapták a játékmenet mehet a sunyiba
én is láttam az X-boxos verziót szörnyü
a cikk alapján van 3 kemény csávónk akik megoldanak mindent.. hétközbap este az RTL klubbon egy B kategoriás David Dudicoff filmben elmegy de könyörgöm a Rainbow 6 állitolag taktikai FPS? a SWAT (s akárhogy nézzük a Rainbow kicsit SWAT) egy budiba megy be kb ennyi emberrel

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Sadist
Ezsgén így szokás -.- Ha szólsz valami hiba miatt, akkor csak simán törlik a hozzászólásod, jobb esetben ki is javítják a hibát. De megköszönni sosem szokták -.-

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
pwnt 😄😄😄😄😄 Ennél már csak az "úlyát" volna durvább 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Õk meg nem voltak, de jobban tudják a filmekbõl meg a sztereotipiákból 😊

VRSDM
az interaktiv order rész az tetszik, kérdés hogy hogy müködik a gyakorlatba, de az hogy elõre becélzom tps-bõl és aztán kiugrok és lelövöm :S ejj tanulok harcászati gyakorlatokat, utcai és épületharc témába és ez annyira nem reális minthogy lefutom a makó jeruzsálem return-t :S

u dont have to listen anybody else but me

immovable
Klafának tûnik!
Nos, épp eléggé kielemeztétek a cikkírót, most akkor már érdemben tárgyalhatunk magáról a játékról is 😊

Az xbox-os verzióból láttam egy igen hosszú "ingém" részt, hát remélem a pc-s nem ilyen lesz, mert az kb. a Max Payne szintjén volt (és ezzel nem az MP-t akarom minõsíteni). Tehát taktika 0. 😞
Nem tudom ti hol éltek, de én voltam Vegasban és valós az, amit a cikkíró ír. Lehet hogy az égbe merednek a hatalmas felhõkarcolok, és egymást érik a Lexus-ok, de bizony a karcolók árnyékában hatalmas nyomornegyed is van, ahol az élet szörnyû lehet. Egy itteni roma gettó aranypalota ahhoz képest.
énis aranyosan olvasgattam hogy nyomor Las Vegasban....kicsit furcsa😄 szerintem is kicsit tájékozatlan a fejlettségi régiókat illetõen.Node sebaj senki se tökéletes....😄 de legalább kinyithatott volna egy földrajz könyvet...

Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...

Németh Szabolcs kollégánk nem elsõ baklövése, pedig csak két cikkét olvastam, az egyikben simán valótlant állított (miután erre felhívtam a figyelmet törölték a hozzászólásom), itt meg csak pusztán megmutatja valódi önmagát. 😄

legalább erõt vehetne magán és kijavíthatná, ha már publikálás után nem olvasta el mégegyszer.
Fenrir
Nem szoktad nézni a Helyszínelõket? 😊

A halál csupán a kezdet...

:_DSADASD.ASD

Nem tudom, honnan veszi a cikkiro ezt a dolgot a "velejeig hatolo szegenysegrol". Las Vegasban meglepoen kicsi a nyomor. Biztos Bangladessel keveri. 😛
"megnyalná mind a tíz úját."

frappáns befejezés, egy dolgozatban kurvasokszoros piros aláhúzással volna értékelhetõ...
rendszerkövetelményekrõl épp ideje lenne tudnunk már valamit, ?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

ColdFire
OMG 5 SZEME VAN! <#duma>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.