9
  • Gladiator
    Ááá... yeah! Imádom. Olyan beteg poénok vannak benne, hogy szinte minden részen sírva röhögök.
    Egyik kedvenc poénom, mikor Homer úgy érzi, hogy szerencsétlen az élete, ezért elmegy a könyvesboltba, és megveszi a nagy bestseller: Hogy legyünk sikeresek és boldogok 10 lépésben (vagy vmi ilyesmi) című könyvet.
    Megy haza kocsival, el kezdi olvasni a könyvet: "Első lépés: élj úgy, mintha minden nap az életed utolsó napja lenne."
    Erre Homer kiszáll a kocsiból, és el kezd sírni: "Óóó Istenem, mért teszed ezt velem? Hisz olyan fiatal vagyok még és máris meg kell halnom!"

Annyira beteg poén volt. Arra számítottam, hogy majd megy Hawaiira, meg kurvázni, azt ehelyett sírt egész nap.
  • Librarian
    Ááá, dehogy! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Haha! Barátomtól most kaptam 5DVD-nyi Simpsons részt és ez még nem az összes... :O Meg fogok halni, mire mindet megnézem... Eddig is imádtam, de csak napi egyet tudtam megnézni a Viasat3-on... most meg! :)
  • akyyy
    homér nem is alkoholista.
  • MrPrise
    Ez miért kár?
  • gyuri12
    nagyon király a tréler:) én ezt megfogom nézni:D
  • Drawain
    Kár, hogy így is 3d-s csak úgy van renderelve mintha 2d-s lenne...
  • ldavid
    aranyos a nyuszi de a film is jó lesz:D
  • ProGabe #2
    istencsászárságkirályság
    az elején megijedtem,mondván "mi ez a szar 3d-s csilli-villi izé",aztán Mo megnyugtatott :)
  • Loverman
    zsír