25
-
dez #25 Tudhatod, mert elmondják egyesek, akik találkoznak vele élőben. Vagy nem hiszel nekik?
Hát, szerintem ezt ugyanazok tervezték, akik a különféle ps2 változatokat is, látszik, hogy értenek hozzá. -
GABOR16 #24 Ez mondjuk lehetséges (hogy halk), bár élőben sajnos nincs lehetőségem találkozni vele , így nemtudom hangos-e.
De a videóból kiderűlt, hogy igen masszív, átgondolt és alaposan összerakott gépről van szó. Jól kihasználtak minden helyet (persze egy pici hely maradt még egy esetlegesen nagyobb winyó számára is). -
dez #23 Kérdezd, én is kíváncsi vagyok, mely szoftverek használják ki a GPU-t renderingre. Most már rémlik is, hogy láttam is pl. az Nvidia háza tájáról ilyen szoftverrel készített képeket. Viszont amiket írtam, azok szerintem nem használják, hanem saját megoldásokra alapoznak. Így nyilván lassabbak, de meg tudnak valósítani olyan dolgokat is, amit ma még egy GPU nem tud. Bár pixelshaderekkel már sokmindent meg lehet csinálni, de nem mindent. -
BiroAndras #22 Én nem értek hozzá, de gondolom valami oka van, hogy vannak méregdráag profi GPU-k is. Holnap megkérdezhetem az illetékeseket (már mindenki hazament). -
dez #21 De legalább teljesen halk és hatékony, és különben sem tudták volna ennél jobban felhasználni azt a térfogatot. -
GABOR16 #20 Kár hogy nincs itt a képek között az alaplapraszerelt hatalmas hűtés...
Az az alkatrész egyszerűen "hatalmas", mást nemtudok róla mondani... -
dez #19 bocs, povray -
dez #18 Inkább pontosítás. Nem tudok róla, hogy olyan ismert szoftverek, mint pl. Powray, Lightwave3D, stb. GPU-s 3D alapúan működne. Bár lehet, van olyan is. -
dez #17 Adatot, esetleg programrészeket is elég gyorsan lehet pakolni a GPU-val. (A Cell is elérhetné onnan is, de állítólag az viszonylag lassan éri el a vramot.) -
BiroAndras #16 "A számítások (3D rendering, átkódolás, stb.) 30x gyorsabban futhat, mint egy gyors P4-en..."
Egy apró helyesbbítés: A 3D render csak akkor gyorsabb 30x, ha szoftveresen csinálja mindkettő. -
BiroAndras #15 Sajnos az 512MB-ban a videomemória is benne van. Az egyik konzolnál dinamikusan osztható, a másiknál fix 256-256 felosztás van. -
dez #14 Az igazsághoz tartozik, hogy be kell érni összesen 512MB rammal, de ez azért sokmdinenre elég, főleg, hogy nem Windowsos. -
AdamT #13 naon fasza!!már tudom mit kérek karácsonyra:D:D:D:D:D -
tukko #12 De ezek nem sok ember érdekelnek majd! A lényeg a brutál next gen-es játékok! Bár ez az én véleményem! De azért pozitiv ha ezeket is tudja majd amiket leirtál! -
dez #11 Ezeket mind megteheted vele! Kivéve talán a Windowst, és a csak arra létező programokat, de talán még ez is megy valahogy (Wine, stb. + x86 emuláció), bár ez nem mindenkinek szempont. Bármikor fel lehet rá dobni többféle Linuxot (ha van PowerPC-s támogatása), és azon azt futtatsz, amit akarsz. A számítások (3D rendering, átkódolás, stb.) 30x gyorsabban futhat, mint egy gyors P4-en... -
#10 #1 azt aki kenyelmesen, es mondjuk 1920x1080-as felbontasban 60fps-el akadozas nelkul szeretne jatszani:) -
tukko #9 Te h*ly*b*r*m*ll*t miért szólsz ehhez hozzá, amikor közöd nincs a témához! Ezeket nem tudom hogy lehet-e: "szerekessz szoveget , tablazatot , rajzolj , nyomtass , vagjal videot , scannelj , torentezzel , futtass Windowsos programokat rajta", de PC-n se játszasz olyan játékokkkal, mint PS3-on. Miért vagy ilyen szüklátókörű? Emeld ki a fejed a monitor mögül és meg fogod látni, hogy léteznek még ugyanolyanjó vagy még jobb dolgok a PC-n kívül! -
izb #8 azért fiam, mert hülye vagy, azért!!! -
#7 Am ugy meg miert nem jutott az AMD es az Intel eszebe egy ilyen processzort kifelyleszteni ?
Ja , nem lett volna ra eleg penzuk ? -
#6 OK , akkor szerekessz szoveget , tablazatot , rajzolj , nyomtass , vagjal videot , scannelj , torentezzel , futtass Windowsos programokat rajta. -
#5 Ilyen későn nem kéne már aludnod, kisfilyam? -
dez #4 Különben sem csak "játszásra" jó. -
intrex #3 Dark Angel 666, olyan buta vagy mint a neved. -
#2 mondjuk azt akit szeret játszani? -
#1 Nem azért mondom , de kit érdekel valami szar , ami csak játszásra jó ???