595
-
#274 Nem szoktam visszautasítani soha, csak ha vezetek -
#273 Köszönjük.. Nagyon rendes vagy... Majd találj ki valamit viszonzásként... Mondjuk valamelyik koncerten meghívlak egy sőrre... Na ez milyen ? D -
#272 Feladtam a DVDket. Szerda körül érkezik, reméljük, egyben -
#271 Sajnos nem sikerült a feltöltés. Túl nagyok a videók. Akit érdekel, küldjön privátot és kiírom neki dvd-re, majd feladom postán.
Postacímet kérek! -
#270 Az nagyon király!!! Majd leszedem! Előre is köf! -
#269 Mi ez a punnyadás? Már megy felfelé a Répcelaki koncert 1 része. Kirakom a linket ha felment. -
#268 felvettelek MSN-re. majd ott megbeszéljük. ;) -
#267 oké
van msn-em is meg skypom is msn cím: [email protected] -
#266 majd ha hazamentem segítek.
írtam "igazkuruc"-ra. kíváncsi vagyok a modi felteszi-e :D -
#265 Sikeresen regeltem. van tárhelyem. Letöltöttem az ftp-t, de nem tudom használni. Segítséget kérek! -
#264 "Ezt a lapot, a Magyarországot élhetetlenné tevő soviniszta, háborús uszító bűnözői csoportok internetes garázdálkodása generálta. Ez a portál nem más, mint egy önvédelmi reakció."
xDDDDDDDDDDd -
#263 Na sikerült megcsinálni? -
#262 Amúgy meg népszerű lettem:
http://igazkuruc.freeblog.hu/
Felraktak a köcsögök az iwiwről. -
#261 az felfér.
Érdemes vmilyen FTP klienst használni. pl SmartFTP, de jó a Total Commander is. Én a SmartFTP-t ajánlom.
A bal oldali Technikai beállítások-nál pedig le van írva, hogy hova, mit kell beírni a kliensnek, hogy kezelni is tudja. -
#260 Addig eljutottam, hogy regisztráltam, de hogy hogy kell videókat feltölteni?....... 825Mb az első része az 0,825 giga igaz? -
#259 Megpróbálkozom vele. Ha összejött berakom a linkeket :)
-
#258 Regelj egy ingyenes tárhelyet. extra.hu tökéletes. 1Gb tárhely tök ingyen. A fel és a letöltés is gyors. -
#257 Hát ez nem egyszeerü kérdés... Igazából nem vagyok nagy számítógép guru... Szóval ha nem tudod te akkor lehet hogy nem hallgatom a felvételed.. Egyébként én valami Torrent szerüségre gondoltam és onnan letölteni. De ha nem tudod akkor nem érdekes ám.. -
#256 A hang nem az igazi köszönhetően a helység ócska akusztikájának és közel álltam a színpadhoz, mert nem volt messzebb(kis kocsma) -
#255 Hova lehet feltenni és hogyan? elég nagyok ám mert mpeg-ben veszi fel a kamerám. egész pontosan 18 p 8perc és 17 perc.
Minden vészen át, Napom napom,Csudakard, Régi rege, Betyárballada, Szent László éneke,Ameddig, Zárva a menyország, Lehel kürtje,Fegyverbe! Kárpátok dala, Dohány utca.
Nem sorrendben írtam. -
Balázs Brigitta #254 Most akkor már nem tudom az Erőszak honlapján 15-e van,viszont az Oi-kor és a Titkolt honlapján 14-e.Na majd akkor kiderül mert akkor teljes zavar van, pedig oda mindenféleképpen megyek igy akkor komolyan utánna kell járni ennek a dolognak. -
fradista91 #253 Az nem 15én lesz? :)
Magyarok Háza
Romantikus Erőszak, Oi-KOR, Titkolt Ellenállás -
Balázs Brigitta #252 Hááát nagyon nem lepődöm meg hogy jó volt.
De sajnálom hogy nem lehettem ott,DE március 14-én bepotólom ez már biztos.
-
fradista91 #251 Március 23án Kaposváron lépnek fel, reményeim szerint ott leszek :)
Nyugodjanak békében a kommunizmus áldozatai :(
Hajrá, Magyarok! -
#250 Hát gondolom.. Majd egyszer én is mek. -
#249 aham. :)
A pénteki Kárpátia is óriási volt! -
#248 Az remek!!! Feltehetnéd valahova, megnézném!! -
#247 Hát ez óriási volt kb 40 percet vettem fel videóra, most nézem vissza. -
#246 Megkapod:) -
Balázs Brigitta #245 Oké,igen aztán végiggondoltam és amikor elküldtem rájöttem hogy ez buta kérdés volt mert ma lesz ROMER Répcelakon.
Ugyhogy bocsiiii
Akkor nagyon nagyon jó bulizást ,de ez biztos meglesz
Én sajna nem megyek, de várom majd az élménybeszámolót -
#244 Nem! Répcalakra RomEr.-ra -
Balázs Brigitta #243 A Fejbőr koncertre?????????? -
#242 Jó hír!
Viszek ma kamerát a koncertre. Remélem élvezhető minőségű lesz. -
#241 ÓÓÓ Nagyon szuper volt. -
#240 Én azon is csodálkoztam hogy eddig megtudták oldani. -
Balázs Brigitta #239 Sziasztok!
TUDOM hogy ez a Romantikus Erőszak topikja,de azért szeretném jelezni hogy Február 24-én Egészséges Fejbőr koncert a Sting Underground Music Pub-ban,(Kispesten)Bankó Attila búcsúztatója lesz, ugyanis ő a Kárpátiának a dobosa is, és a két zenekar nem tudja megoldani a fellépéseket. -
#238 Sajnos ezt még én sem tapasztaltam.. De egyszer eljön ez az idő is. -
Balázs Brigitta #237 Biztos jó lesz.
De csalódni biztos nem fogsz sőt valószínű hogy alig fogod várni a kővetkezőt. -
#236 Na akkor remélem a pénteki koncertjük is ilyen jó lesz. Még nem voltam szal 0 elvárásaim vannak. :D Csak kíváncsi vagyok. -
Balázs Brigitta #235 Sajnos nem...
Pedig jó lenne.