Crank - Felpörögve - Akciófilm annak, aki bírja a tempót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lol
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ö az!
Blöff - színes magyarul beszélõ angol-amerikai krimi
A port.hu szerint sem kifejezetten vígjáték a két film. Én is írtam, hogy sajátos humoruk van, de tény, hogy nem klasszikus vígjátékok.
De látom, hogy csökönyösen ragaszkodsz a véleményedhez (pedig nincs igazad), de Jason Statham megjelenése sem egy tipikus vígjáték-figura.
A Crank egyes részein is lehetett röhögni, de ettõl még nem vígjáték. Sõt, még csak nem is horror, pedig levágja a faszi kezét, lelövik az egyiknek az ujjait, stb. Tehát a film egészét kell tekinteni. És az általad említett két Guy Ritchie filmre való utalás nem tipikus vígjáték. Arról meg már nem is beszélve, hogy egy filmben - bármilyen is legyen az - nem mindenkinek a film jellegére utaló szerepe van. Te úgy látod, hogy Jason Statham abban a 2 filmben a mókamikit alakította?
a ravasz az agy, abszolút komédia, akárcsak a blöff. a többi nem lényeg, mert ezekrõl írtam. itt fedezték fel, természetes, hogy nem akcióhõsként. azt már hollywood húzta rá a szállító után és remekül is áll neki. csak a befutást komikus szerepben vitte vlghez.
Snatch (2000) - Comedy / Crime / Sport / Thriller (mint az elõbbi)
Turn It Up (2000) - Crime / Drama / Action / Music
Ghosts of Mars (2001) - Action / Horror / Sci-Fi
The One (2001) - Action / Sci-Fi / Thriller
Mean Machine (2001) - Comedy / Drama / Sport
The Transporter (2002) - Action / Crime / Thriller
The Italian Job (2003) - Action / Adventure / Crime / Thriller
Cellular (2004) - Action / Crime / Thriller
Le Transporteur II (2005) - Action / Crime / Thriller
London (2005) - Biography / Drama / Romance
Revolver (2005) - Crime / Drama / Thriller
Chaos (2006) - Action / Crime / Drama / Thriller
Crank (2006) - Action / Crime / Drama / Thriller
Eldöntheti mindenki, hogy valójában egy vígjáték-, vagy akcióhõs-e Jason Statham.
Pár filmet kihagytam a felsorolásból, ahol csak jelentéktelen szerepe volt.
A filmek idõrend szerint növekvõ sorrendben vannak, a kategóriai besorolás az imdb-n lévõ.
arra termett<#worship>#worship>
a Hitman megfilmesítését várom már, találjátok ki ki lesz a 47-es klón szerepében😊 (egy kis segítség: Statham)
Milyen az akciófilm-alkat? Óriási,kétajtós kredenc, 2méteres kopasz állat? vagy mi?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"
most komolyan, ne legyél újszülöttek. egy crank-típusú filmet sosem fognak mozira szinkronizálni. természetesen feliratos a cucc. (mint ahogy vannak filmek, melyek idehaza szinkronosak és hamarabb bemutatják, mint amerikában - ha késik egy bemutató, akkor annak nem a szinkron az oka. a dizni filmek jó részének már hónapokkal az amerikai premier elõtt elkészül a szinkronja.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A kameramozgás, amire itt páran utaltak, egyáltalán nem egyedi és nem is újszerû. Volt már sok film, amiben volt ilyen, csak legfeljebb azoknak hatott újnak, akik elõször láttak ilyesmit. A dugós rész tényleg vicces.
Az imdb 7.0 pontja talán egy kicsit túlzás. Viszont aki szereti Jason Statham-et, annak érdemes megnézni.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"nagyon kira film"
"kiba nagy film"
Én nem a kritikának hiszek általában. Viszont ez esetben a hozzászólók által fent idézett magasröptû gondolatok és meggyõzõ érvek megerõsítettek abban a hitemben, hogy sürgõsen meneküljek innen és ne pazaroljam az idõmet tovább.
Statham suxx... Cheerio! LOL
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Az elõzetesbe Szeptember 1 van írva, amcsiba gondolom akkor volt premieren...jó hogy 2 hónap alatt lett hozzá fordítás...
Nem is olyan rég volt egy film nem tom mejik pontosan...a világpremierrel egyidõben volt nálunk is feliratosan asszem...még furcsálltuk is...nah az hamar elért ide 😊
Amúgy jó filmnek néz ki...tuti megnézem!!
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
pomsta v srdci - bosszú a szívben
jed v ¾ilách - méreg az érben
😊
pomsta v sdci és jed v zilach😊
nagyon kira film
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info
(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)