4
  • dez
    #4
    Egyébként a kínai hagyományos gyógyászatnak x 100 éve része a pulzusdiagnosztika. Még számítógép sem kell hozzá, és többféle problémára fényt derít.
  • dez
    #3
    Nahh, kurvajó. Ha ennek a Dr. Illyésnek a lakosság egészségi állapotának a javítása lenne a célja, és nem a nyerészkedés, akkor talán nem 7000Ft-ba kerülne egy 5 perces, fogyó eszközt nem igénylő, viszonylag olcsó eszközöket igénylő vizsgálat. Aztán majd csodálkoznak, hogy nem érnek el semmit, mert a TB sem teljesen hülye.
  • pbanfa
    #2
    Minket telefonon kerestek meg, hogy menjünk el a készülék tesztelésére. Meg is örültem neki, egész addig, amíg a hölgy be nem jelentette, hogy személyenként 7000 ft.
    Ők tesztelik a készüléket én meg fizessek érte? Ez nem fordítva szokott lenni? Jó, ne essünk túlzásokba, nem akarom, hogy nekem ezért fizessenek, de hogy én fizessek érte?! Fizetek én elég TB-t ahhoz, hogy minden ilyen jellegű vizsgálat ingyenes legyen. A készülék tesztelése során felmerült költségeket térítse meg a TB, ne én!
    Vagy túl dúrvák az elképzeléseim?
  • L3zl13
    #1
    "Jelentősége abban van, hogy nagy mértékben elősegíti a még tünet- és panaszmentes szív és érrendszeri megbetegedéseket."

    Öööö, akkor talán mégsem annyira hasznos felfedezés. :DDD