Ki mire használja a gépét.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wehehehe, ha én felsorolnám mikkel játszok, jó pár játék helyet kapna<#eljen><#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

DJ Skyline
netezés, játszás (jelenleg Hard Truck Apocalypse)...zene hallgatás minden mennyiségben, néha kép szerkesztés (PS Autó tuning topik)...ilyesmik

Meg msn ruuuulllz<#eljen><#worship><#hehe><#hawaii>. Sry, hogy így darabokban, de reggel van<#hehe><#vigyor2>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

mosoporr
sporolt pénzem elherdálására

Jah meg film nézésre és zene hallgatásra.

Játszásra és netezésre.

desigo
processzorfelfújt:)
Snecie Smicie
fõzés a gép belsejében :c)

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

desigo
<#taps>
NEOreg3
netezésre, játékra, filmnézésre, házicsinálásra, sg hekkelésre

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

<#nyes>

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

gnar killer
kockulásra

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

SHADOWEYES7
virág tartó....

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Én meg Windows Vistat telepítettem 1-2 órája.
Amúgy mindenre.
Lacc
Én dinsztelek.
Sephi
Hagymat vagunk rajta.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zmeor
na látod...
bár még mindig a legjobb és a legtöbben használják..
amugy semmi bajom vele.
csak poénnak írtam

leszarom a konfigod...

Shortstop
mé mi van vele?

(-hülye kérdés mert mindig van vele valami) :)

zmeor
javítom a windows-t

leszarom a konfigod...

Shortstop
jó étvágyat hozzá! :)

pizzák eszek a billen most is :D

mások idegesítésére..és a villanyszámlára..

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Lacc
Mindenki a Rejsz Mátyás Emlékversenyre gyakorol <#idiota>
bertino
ébresztésre

többek között <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
zene,filmletöltés
tévézés
netezés
Maco13
néha eszek a laptopon
PíszLávJuniti
imnet fõleg.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

emberek 90% rejszolásra de ucse valják be... :D:D:D:D:D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mila69en
pécé-zés-re<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Shortstop
Írjatok le mindent amit szoktatok. Játék (ha igen akkor mi), PS, internet, stb...