Die Hard 4

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Csé
Impossible 4 kb 4 percig van a filmben budapest azis fake3d

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Riddick21
Úgy, mint a Mission: Impossible 4 vagy a Hellboy 2, igaz? 😄
Agyhalott.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Mr Csé
hát hogy Budapestre csak spórolós filmek jönnek ez már elárul valamit

Riddick21
És ebbõl a képbõl hogyan szûrted le, hogy szar lesz? 😄

Mr Csé
forgatási képek

Riddick21
Hány éves vagy? 😄
Milyen képek? Eddig egyetlen promo kép jött ki a Die Hard 5-bõl, ez:

Mr Csé
Igen Rambó utolsó része is nyugdíjas rész volt.
Igen Indiana Jones utolsó része is nyugdíjas rész volt.
Igen Expendables is nyugdíjas.

A Die Hard 4 = Szar
Szar = (unalmas , amióta megnéztem azóta 1x sem voltkedvem újranézni ,ellenben asz elsõ 3 résszel amiket többször láttam ,vajon miért? mert SZAR !!!)

Ja és nem szoktam böfögni mint te 😊

Die Hard 5 is szar lessz legalábbis a képek alapján

Riddick21
Bruce öreg? 😄
Tehát a John Rambo is szar, mert Sly öreg? Az Expendables is szar, és a folytatása is az lesz? 😄

Amúgy meg hagyd már ezt a kisebbség dumát, magadat járatod le. Ha nyomorultaknak az 5%-a tudna úgy fogalmazni, mint én, talán még el is kezdenék elfogadni õket. Nem is értem, hogy jön ez ide.

Te böfögsz ide baromságokat minden apropó nélkül. Szeretnél te 50+ évesen ilyen kondiban lenni, mint az "öreg" Bruce ;D
A Die Hard 4 pedig semmivel nem unalmasabb, mint akármelyik minõségi akció, legalábbis a könnyedebb fajtából.

Ilyen ökör véleményekkel van tele az internet. Szar a Die Hard 4, mert Bruce öreg 😄 Sírok, bazdmeg 😄

Mr Csé
Épp ellenkezõleg te nem tudsz csak ezen a szinten kommunikálni(ami a kisebbségre jellemzõ ugye).
Hogy miért volt szar? Mert 1. Bruce már öreg 2. unalmas volt az egész
ami nem jellemzõ a sorozatra

Riddick21
Elmondanád - ezen a szinten is jó, gondolom máshogy úgysem tudsz -, hogy mi volt a gondod a 4. résszel? 😊

Mr Csé
te vagy rá az élõ bizonyíték hogy a cigányok tudnak írni 😄
ja egyébként másszál vissza a kurva anyádba

Riddick21
A helyesírásod és a szellemi szinted "egy nagy darab fos", amúgy minden stimmel.
Honnan tudod, hogy milyen lesz az 5. rész?
Az addig oké, hogy nem jók az elõjelek, de nem igazán voltak azok a negyediknél sem, mégis nagyon fasza lett, fõleg az unrated változat, ami nyilván nem jutott el hozzád, mivel nincs szinkron hozzá (az a moziváltozatnál is szar), és az írás- ill. fogalmazáskészségedbõl ítélve mindennemû olvasás kurvára kifog rajtad.

Mr Csé
a 4. rész egy nagy darab fosvolt sajna 5. rész is az lessz 😊

akyyy
öhm
autos statisztának hol lehetet vajon jelentkezni?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

A szám elõadója Flyleaf, címe I'm so sick.
Videoklip(ez ismerõs lesz, Farrellnél is ez ment):http://www.youtube.com/watch?v=nFx673DBBx0 A szöveg kicsit tényleg emõkés, de azért egész jó.
Riddick21
szar emós vagy

Csáó mindenkinek, nekem annak a zámnak kéne a címe ami az elsõ jelenetek között van, mikor az egyik fõszereplõ(hacker) chatel vkivel, és egy csaj száma megy közbe a gépén. Ha vki tudja a címét lécci ... thx
Burna
Csátok!

Nem tudjátok annak a számnak a címét ami ennek a filmnek a végén van a creditek elött?

5N193R

Sheltem
"készíti el a valószínû Die Hard - Most már aztán kimondhatatlanul drága az életed magyar címet kapó részt.

Rofl 😄

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Most hogy tudok tiszta fejjel visszagondolni a filmre (eltelt azért pár hónap), azt kell mondjam szerintem is a legkevésbé jól sikerült film.

Míg az elõzõ 3 film tele van emlékezetes jelenetekkel, itt talán 1 van. (mikor a japó nõ leveri és morog valamit) Valszeg ez a legnagyobb hiba...
Sztem jól sikerült a 4 .Bár a 3as a legkirályabb<#hawaii>
Tetsuo
eddig ez a lexarabb die hard.. minden jelenetben volt 1 keptelenseg, mintha ovodasok irtak volna..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Riddick21
"😛 úgy értem bármi lehetne, mert a sztori szempontjából lényegtelen!"

A sztori lényege, hogy mi van azokon a szervereken.
A terroristák valódi célja, amit megint igyekeznek egy másodlagos dolog mögé rejteni, mint az 1. és 3. részben!

Magoo
Jaja sajnos manapság minden filmes manusz azt hiszi, hogy a hackelés abból áll, hogy bazi látványos grafikán keresztül, 3D-s bizbaszokat tologatva betörnek valahova......pedig errõl szó sincs!
Az igazi hackelés az amikor szimpla szöveghalmazban dolgozik a hacker és kilóméteres szövegeket írogat befele...a Trinity féle hack tényleg sokkal realisztikusabb.
Negatív példa a KARDHAL címü filmben mikor Hugh Jackman éppen a feltörhetetlen kódot töri fel 6-7 (mittomén hány) monitoron keresztül, szipi szupi 3D-s grafikákon keresztül! Na az szánalmas volt 😞

ZilogR
...a hekker jelenetek is lehetnének jobban kidolgozottak és kevésbé látványosak: ugye mindenki emlékszik még a Matrix2 Trinity-féle port scannelésre?! Nah, AZ egy hekker jelenet a javából! Csak mindenki legyint egyet, mert nem látványos - ellenben éppen az a jelenet, ami IGAZÁN látványos!

Talán nem mondanák azt, hogy ehhez annyi hardver kell, hogy egy teherautót kell keresni, ha telnettel jelentkeznének be 😊 Bár lehet a letöltött cumót kell vhova pakolni...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ZilogR
Persze, alapvetõen tetszik, de a végére már annyira sokat adagolnak a látványelemekbõl, hogy ezt nem veszi be a gyomrom.

Jobb lenne, ha jobb lenne a sztori - lehetne sok rejtett utalás, ami mindíg fenntartja az érdeklõdést, ellenben a repülõ kocsik, a fejemtõl fél centire elhúzó robbanó kamionok kimaradhatnának...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Gladiator
"7.) na, a végén az a repülõgépes jelenet nekem nagyon nem jött be... mindíg beletekerek, mert szégyellem magam..."

Hm... mindig beletekersz? Na most vagy mégis tetszett a film és többször is megnézted, vagy imádod magad kínozni...

ZilogR
"...jajj ne mán! Ez egy pince...!"

ZilogR
a Farrell Matthew is kísértetiesen hasonlít Neo-ra... A rosszfiúk gyilkológépei is ügynök-mód halhatatlanok.

ZilogR
😛 úgy értem bármi lehetne, mert a sztori szempontjából lényegtelen!

Ugyanis ez a film arról szól, hogy a hitétvesztett hõs hogyan tud újból hõs lenni. Felismeri, hogy neki ez a feladata. Egy nemzet, amely bajban van, Bruce Willis személyében hívja vissza a hétköznapi emberek számára a hõst. Ez egy tipikusan propaganda film: már az alcímben is emlegetik a legnagyobb amerikai eszményt: a szabadságot! (Ez egy szabad ország, ahol szabad emberek élnek: mit jelent ez valójában?)

Szóval a nagyi kedvenc mákosguba receptje is lehetne azon a szerveren, a lényeg, hogy a nemzet ellensége pusztuljon.

bertino
jol odafigyelhettél a filmre, ha ennyi aproság feltûnt, csak az nem, hogy mi van a hûtõtorony gépein...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ZilogR
1.) a film elején, amikor elhajt a fekete autó a két srác háza elõl és az felrobban, erõsen Mátrix-ra emlékeztetõ zenét hallunk
2.) a szereplõk kiábrándítóak: ha így néz ki és viselkedik egy hacker, nem kéne utánuk nyomozni
3.) amúgy sem kell, elég ha lebaszod a tiszalöki erõmûvet: ahol ég a villany, ott lakik a hekker
4.) ezt a NOKIA szponzorálta????
5.) ha bertör hozzád egy hekker, akkor elmegy a kép a monitorodról - a CD nyitogatása túl régi trükk...!
6.) nincs olyan jó hangulata: mindenki langyos húgyban térdepel és levágott kismacskafejekkel simogatja az arcát
7.) na, a végén az a repülõgépes jelenet nekem nagyon nem jött be... mindíg beletekerek, mert szégyellem magam...
8.) jah! az elsõ DieHard film, aminek van beletekerhetõ jelenete - mint a Dallas: nem baj ha kihagytál 10-15 részt, nem maradtál le semmirõl
9.) ...ennek ellenére nem is annyira üresjárós
10.) azért a gyilkológép akrobaták elég jók. amolyan rádnéz és az egész emberen látszik, hogy a beleiddel fog felmosni
11.) legjobb szöveg: "...ez az én lakásom..." / "elmondod, amit tudni akarok, vagy a saját lakásodban verlek agyon"
12.) milyen grafikus oprendszert használnak ezek?
13.) Mi a pina van a három hûtõtorony számítógépein? És amúgy fontos ez?

Ja, amúgy azt akartam kérdezni, hogy John Carlin: A Farewell to Arms cikk fordítása ékes magyar nyelven megvan-e valamerre? Merthogy innen jött a sztori - és ez egy cikk, nem képregény...

sziasztok! valaki nem tudja mi annak a számnak a cime és az elõadója ami 07:35 kor énekel egy csay
bertino

ez a rész mekkora lol, mikor a csajt szétveri 😄DDD

Én azt hittem az elsõ részre mondja, mivel a fölötte lévõ sorban arról ír. De végül is igaz, nem vettem figyelembe az idézõjelet.
Riddick21
Olvass már picit vissza, teljesen másról van szó. A cikket tartalmazó hsz-ben írta a srác -Japep-, hogy gáz a cím, amit a hírben említenek. Ergo komolyan vette, holott nyilvánvalóan cinizmus az egész.
Amúgy a Drágán add az életed címnél jobbat sehogy nem tudtak volna kitalálni, de ezt ugye senki nem vonta kétségbe.

"Halj meg keményen!" vagy "Halj meg nehezen!" szerintem eléggé erõltetett fordítások lettek volna.
Shep
Ugyn már ez eltörpül a többi marhaság mellett, már csak azért is mert egy átlagember marhára nem tudja még azt sem, hogy milyen tipusú a repülõ, nem hogy milyen fegyverrel van szerelve. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

alienslive
Filmben az nagy hülyeség volt, amikor a F35 két géppuskával is tüzelt a kamionra. Mert csak egy GAU-12-es fegyvere van. MAx. külsõ felfüggesztési pontra lehetnne még rakni mégegyet...

Gun
(F-35A) one 25-mm GAU-12 cannon
(F-35😎 one external 25-mm GAU-12 gun pod
(F-35C) one external 25-mm GAU-12 gun pod

Shep
Hát erre mondjuk én is kiváncsi lennék, hogy lehetne találóbban fordítani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Drágán add az életed!

Ez miért gáz cím? Mondhatni lehetõ legjobb fordítás.
Riddick21
Az elsõ rész egy regénybõl készült;-)
"Bár a magyar címe elég gáz..."
... és semmiképpen sem az itteni színvonal.

zaki
Hát nem... És a Kamera által homályosan az milyen cím (Scanner Darkly)? 😄

>>>Az eddigi hírek szerint a stúdió elégedett volt a negyedik résszel,
>>> így az azt forgató stáb - Len Wiseman rendezõvel az élen -
>>>készíti el a valószínû Die Hard

Nagy hiba!
Rendezõnek mindenképpen meg kellene nyerni McTiernan-t (az elsõ és harmadik részt jegyzi).
Sokkal jobban érzi a filmet mint Wiseman.

Egyébként jó lenne egy speciálisan Die Hard-nak írt forgatókönyv is. (az 1 és a 3 volt ilyen, a 2 és a 4 diehardosított, de nem alapból ide írt történet)
Szerintem a "Legdrágább az életed" sem egy észkombájn cím. Nálam holtversenyben van a "Batman:Kezdõdik!"-kel. Legalább egy "a" névelõt elétehettek volna.
zaki
"Bár a magyar címe elég gáz..."
Lál, ezt csak poénból írták, te meg elhiszed, hogy ez lesz a címe? <#wow2><#idiota>

Japep
Ez nagyon jó lenne...<#vigyor3> <#eljen>
Bár a magyar címe elég gáz...
----------------------------------------------------------------------------

Folyik a Die Hard 5 szereplõválogatása?

Még javában dübörög a világ mozivásznain John McClane negyedik kalandja, ám a készítõk máris a következõ film elõkészületeivel foglalatoskodnak. A tervek szerint visszatérne Willis filmbeli felesége, Holly McClane, a rossz oldalt pedig Morgan Freeman vezetné.

A világ mozijaiban még most is forog John McClane legújabb kalandja, ám a producerek már az ötödik epizód elõkészületeivel foglalatoskodnak. Bruce Willis már a Die Hard - Legdrágább az életed kapcsán kijelentette, hogy szeretne újból McClane bõrébe bújni, a másik fõszereplõ, Justin Long pedig alapból egy több részre szóló szerzõdést írt alá.

Az eddigi hírek szerint a stúdió elégedett volt a negyedik résszel, így az azt forgató stáb - Len Wiseman rendezõvel az élen - készíti el a valószínû Die Hard - Most már aztán kimondhatatlanul drága az életed magyar címet kapó részt. Ma azonban kiderült, hogy Willis szeretné, ha az elsõ két részben szereplõ ex-neje is visszatérne a történetbe.

A Holly Gennerot alakító Bonnie Bedelia egyelõre nem nyilatkozott az ügyben. Ráadásul a producerek kiszemelték az ötödik rész gonoszát is. A szerepre Morgan Freemant szeretnék megnyerni, aki jelenleg is Willis-szel dolgozik a The Last Full Measure címû filmben.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bertino
ték -.-

kill3r21
Bár a Transformersben is a hang...jáááájjjjj...és mi még kértünk rá hangeröt mint anno a supermenre 😄😄😄
kill3r21
pont ezaz ami nekem furcsa volt hogy hangos...és általában a DTS hang joval hangosabb mint egy mezei dolby...ezért gondoltam erre...szépen szolt szerintemmmmm.....
Oldal 1 / 7Következő →