Die Hard 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Agyhalott.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Milyen képek? Eddig egyetlen promo kép jött ki a Die Hard 5-bõl, ez:

Igen Indiana Jones utolsó része is nyugdíjas rész volt.
Igen Expendables is nyugdíjas.
A Die Hard 4 = Szar
Szar = (unalmas , amióta megnéztem azóta 1x sem voltkedvem újranézni ,ellenben asz elsõ 3 résszel amiket többször láttam ,vajon miért? mert SZAR !!!)
Ja és nem szoktam böfögni mint te 😊
Die Hard 5 is szar lessz legalábbis a képek alapján
Tehát a John Rambo is szar, mert Sly öreg? Az Expendables is szar, és a folytatása is az lesz? 😄
Amúgy meg hagyd már ezt a kisebbség dumát, magadat járatod le. Ha nyomorultaknak az 5%-a tudna úgy fogalmazni, mint én, talán még el is kezdenék elfogadni õket. Nem is értem, hogy jön ez ide.
Te böfögsz ide baromságokat minden apropó nélkül. Szeretnél te 50+ évesen ilyen kondiban lenni, mint az "öreg" Bruce ;D
A Die Hard 4 pedig semmivel nem unalmasabb, mint akármelyik minõségi akció, legalábbis a könnyedebb fajtából.
Ilyen ökör véleményekkel van tele az internet. Szar a Die Hard 4, mert Bruce öreg 😄 Sírok, bazdmeg 😄
Hogy miért volt szar? Mert 1. Bruce már öreg 2. unalmas volt az egész
ami nem jellemzõ a sorozatra
ja egyébként másszál vissza a kurva anyádba
Honnan tudod, hogy milyen lesz az 5. rész?
Az addig oké, hogy nem jók az elõjelek, de nem igazán voltak azok a negyediknél sem, mégis nagyon fasza lett, fõleg az unrated változat, ami nyilván nem jutott el hozzád, mivel nincs szinkron hozzá (az a moziváltozatnál is szar), és az írás- ill. fogalmazáskészségedbõl ítélve mindennemû olvasás kurvára kifog rajtad.
autos statisztának hol lehetet vajon jelentkezni?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Videoklip(ez ismerõs lesz, Farrellnél is ez ment):http://www.youtube.com/watch?v=nFx673DBBx0 A szöveg kicsit tényleg emõkés, de azért egész jó.
Nem tudjátok annak a számnak a címét ami ennek a filmnek a végén van a creditek elött?
5N193R
Rofl 😄
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Most hogy tudok tiszta fejjel visszagondolni a filmre (eltelt azért pár hónap), azt kell mondjam szerintem is a legkevésbé jól sikerült film.
Míg az elõzõ 3 film tele van emlékezetes jelenetekkel, itt talán 1 van. (mikor a japó nõ leveri és morog valamit) Valszeg ez a legnagyobb hiba...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A sztori lényege, hogy mi van azokon a szervereken.
A terroristák valódi célja, amit megint igyekeznek egy másodlagos dolog mögé rejteni, mint az 1. és 3. részben!
Az igazi hackelés az amikor szimpla szöveghalmazban dolgozik a hacker és kilóméteres szövegeket írogat befele...a Trinity féle hack tényleg sokkal realisztikusabb.
Negatív példa a KARDHAL címü filmben mikor Hugh Jackman éppen a feltörhetetlen kódot töri fel 6-7 (mittomén hány) monitoron keresztül, szipi szupi 3D-s grafikákon keresztül! Na az szánalmas volt 😞
Talán nem mondanák azt, hogy ehhez annyi hardver kell, hogy egy teherautót kell keresni, ha telnettel jelentkeznének be 😊 Bár lehet a letöltött cumót kell vhova pakolni...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Jobb lenne, ha jobb lenne a sztori - lehetne sok rejtett utalás, ami mindíg fenntartja az érdeklõdést, ellenben a repülõ kocsik, a fejemtõl fél centire elhúzó robbanó kamionok kimaradhatnának...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Hm... mindig beletekersz? Na most vagy mégis tetszett a film és többször is megnézted, vagy imádod magad kínozni...
Ugyanis ez a film arról szól, hogy a hitétvesztett hõs hogyan tud újból hõs lenni. Felismeri, hogy neki ez a feladata. Egy nemzet, amely bajban van, Bruce Willis személyében hívja vissza a hétköznapi emberek számára a hõst. Ez egy tipikusan propaganda film: már az alcímben is emlegetik a legnagyobb amerikai eszményt: a szabadságot! (Ez egy szabad ország, ahol szabad emberek élnek: mit jelent ez valójában?)
Szóval a nagyi kedvenc mákosguba receptje is lehetne azon a szerveren, a lényeg, hogy a nemzet ellensége pusztuljon.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
2.) a szereplõk kiábrándítóak: ha így néz ki és viselkedik egy hacker, nem kéne utánuk nyomozni
3.) amúgy sem kell, elég ha lebaszod a tiszalöki erõmûvet: ahol ég a villany, ott lakik a hekker
4.) ezt a NOKIA szponzorálta????
5.) ha bertör hozzád egy hekker, akkor elmegy a kép a monitorodról - a CD nyitogatása túl régi trükk...!
6.) nincs olyan jó hangulata: mindenki langyos húgyban térdepel és levágott kismacskafejekkel simogatja az arcát
7.) na, a végén az a repülõgépes jelenet nekem nagyon nem jött be... mindíg beletekerek, mert szégyellem magam...
8.) jah! az elsõ DieHard film, aminek van beletekerhetõ jelenete - mint a Dallas: nem baj ha kihagytál 10-15 részt, nem maradtál le semmirõl
9.) ...ennek ellenére nem is annyira üresjárós
10.) azért a gyilkológép akrobaták elég jók. amolyan rádnéz és az egész emberen látszik, hogy a beleiddel fog felmosni
11.) legjobb szöveg: "...ez az én lakásom..." / "elmondod, amit tudni akarok, vagy a saját lakásodban verlek agyon"
12.) milyen grafikus oprendszert használnak ezek?
13.) Mi a pina van a három hûtõtorony számítógépein? És amúgy fontos ez?
Ja, amúgy azt akartam kérdezni, hogy John Carlin: A Farewell to Arms cikk fordítása ékes magyar nyelven megvan-e valamerre? Merthogy innen jött a sztori - és ez egy cikk, nem képregény...
ez a rész mekkora lol, mikor a csajt szétveri 😄DDD
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Amúgy a Drágán add az életed címnél jobbat sehogy nem tudtak volna kitalálni, de ezt ugye senki nem vonta kétségbe.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gun
(F-35A) one 25-mm GAU-12 cannon
(F-35😎 one external 25-mm GAU-12 gun pod
(F-35C) one external 25-mm GAU-12 gun pod
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez miért gáz cím? Mondhatni lehetõ legjobb fordítás.
"Bár a magyar címe elég gáz..."
... és semmiképpen sem az itteni színvonal.
>>>Az eddigi hírek szerint a stúdió elégedett volt a negyedik résszel,
>>> így az azt forgató stáb - Len Wiseman rendezõvel az élen -
>>>készíti el a valószínû Die Hard
Nagy hiba!
Rendezõnek mindenképpen meg kellene nyerni McTiernan-t (az elsõ és harmadik részt jegyzi).
Sokkal jobban érzi a filmet mint Wiseman.
Egyébként jó lenne egy speciálisan Die Hard-nak írt forgatókönyv is. (az 1 és a 3 volt ilyen, a 2 és a 4 diehardosított, de nem alapból ide írt történet)
Lál, ezt csak poénból írták, te meg elhiszed, hogy ez lesz a címe? <#wow2>#wow2><#idiota>#idiota>
Bár a magyar címe elég gáz...
----------------------------------------------------------------------------
Még javában dübörög a világ mozivásznain John McClane negyedik kalandja, ám a készítõk máris a következõ film elõkészületeivel foglalatoskodnak. A tervek szerint visszatérne Willis filmbeli felesége, Holly McClane, a rossz oldalt pedig Morgan Freeman vezetné.
A világ mozijaiban még most is forog John McClane legújabb kalandja, ám a producerek már az ötödik epizód elõkészületeivel foglalatoskodnak. Bruce Willis már a Die Hard - Legdrágább az életed kapcsán kijelentette, hogy szeretne újból McClane bõrébe bújni, a másik fõszereplõ, Justin Long pedig alapból egy több részre szóló szerzõdést írt alá.
Az eddigi hírek szerint a stúdió elégedett volt a negyedik résszel, így az azt forgató stáb - Len Wiseman rendezõvel az élen - készíti el a valószínû Die Hard - Most már aztán kimondhatatlanul drága az életed magyar címet kapó részt. Ma azonban kiderült, hogy Willis szeretné, ha az elsõ két részben szereplõ ex-neje is visszatérne a történetbe.
A Holly Gennerot alakító Bonnie Bedelia egyelõre nem nyilatkozott az ügyben. Ráadásul a producerek kiszemelték az ötödik rész gonoszát is. A szerepre Morgan Freemant szeretnék megnyerni, aki jelenleg is Willis-szel dolgozik a The Last Full Measure címû filmben.
CHELSEA FOOTBALL CLUB