YouTube-videó kapcsán nyomoz az FBI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a lehetõség sajnos fennáll, amíg a rendõrök is emberek.
Mondjuk a "megállíthatatlan káossz"-tól még nagyon messze voltunk. Legalábbis a rendõrség részérõl. A tüntetõk sokkal közelebb jártak ahhoz, hogy átlépjék ezt a küszöböt. Pl. ha abban a tankban több üzemanyag van, eléggé eldurvult volna a helyzet.

A tömeges jelenség ebbõl ered, elég kis részének "egyedien" értelmeznie a parancsot, és a dolog már megállíthatatlan, káosszá válik az esemény, amit pont a rendõröknek kellett volna kordában tartani ...

"ami megkérdõjelezhetõ, hogy tényleg arra mentek a rendõrök amit leírtam"

Pont ezt kérdõjelezem meg.

"rendõr ismerõs mesélte el nagy büszkeségében, hogy milyen kedvel nyomultak ki okt 23-ra és hogy szereztek a bulihoz cuccokat (szabvány sörétespuskát) stb"

Több száz rendõr volt ott. 1-2 alapján nem szabad általánosítani.

Nyílván volt a dologban bosszúvágy is, de hogy ez lett volna a fõ motívum, vagy hogy ezért mentek volna oda, az nagyon durva túlzás.
Nyílván voltak túlkapások is, ez ilyenkor elõfordul, de megint csak nem errõl szólt az egész.

Mardel
Lövésed sincs mi az a molotov koktél, de még Te oktatod ki. Fasza 😄

Caution N00B!

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Mardel
A Molotov-koktél egy gyúlékony folyadékkal, leggyakrabban benzinnel, alkohollal részben megtöltött üvegpalack. Erre a célra a fél literes, csavaros kupakkal zárható likõrös-vodkás-pálinkás üvegek a legalkalmasabbak, de a sörösüveg, a parafadugó is megteszi. A palack nyakára rongydarabot erõsítenek, amivel használat elõtt gyúlékony anyagot itatnak fel, majd meggyújtják. Így, lángoló állapotban hajítják a célpontra, amihez hozzáütõdve az üveg összetörik, a tartalma az égõ rongydarabtól lángra lobban. Létezik olyan megoldás, amikor e primitív gyújtószerkezet helyett sárga foszforral, kénsavval vagy más vegyi anyaggal mûködõ gyújtási módszert alkalmaznak, ami a palack összetörésekor lép mûködésbe.

Töltsél magadba még egy kis Unicomot, hogy jobban nézzél ki.

Lövésed sincs mi az a molotov koktél, de még Te oktatod ki. Fasza 😄

Az alkohol még nem Molotov-koktél. A nevében is benne van: koktél. Nem Molotov-alkohol.

Mardel
Vagy szerinted a molotov koktél 2 másodperc alatt készül?

Mennyi ideig tart egy alkohollal megtöltött üvegbe rongyot tenni és meggyújtani a rongy végét? Molotov-koktél éppen, hogy gyorsan bárhol, és szinte bármikor elkészíthetõ. Tehát elõbb alap dolgokat tanuljál, aztán gyere vissza hülyeségeket írkálni. Jah és ne keverd az elõzményt a következménnyel.

azt a részét is ismerem a mesének hogy a TV székháznál mit kaptak a rendõrök, durva dolog, de többek közt azért kellenek rendõrök, hogy ne a szemet szemért elv érvényesüljön az országban ... ha a törvényességet nem törvényes úton próbálják betartani "ahol vágják a fát ott hullik a forgcs is" alapon, ott már a demokrácia eszméje is haldoklik

Ha mindenki csendben ül otthon mert csak a nyugalom számít, akkor nagyon durva diktatúrában élnénk barátom ... zavargások nem történnek csak úgy, mind mögött van valami társadalmi morális politikai gubanc ...
És SSeth csak hogy legyél képben: nem az Erzsébet hídi barikád a lényeg hanem a deák téri felfordulás, ott mutatták ki igazán a rendõrök a foguk fehérjét, ott kapták meg a tûzparancsot, amire annyira vártak ... ott estek neki mindenkinek õrült modjára ... ami ez után volt az már csak ennek a következménye, mert az emberek ha valamit nem akartak látni egy forradalom évfordulóján, az a kontroll alól kicsúszott karhatalmi erõszak ...

Idézem a videóhoz fûzött, ehhez kapcsolódó hozzászólás:

..ha ott lettél volna(én nem csak anyám meg pár ismerõs volt kint)akkor tudnád hogy nem lehetett hallani a feszólítást és a vége után 1,5 percen belül már lõtték a könygázt meg a gumilövedéket
végülis 1,5 perc alatt 100000 ember simán haza tud menni... gondolom m1-rõl követted az eseményt

Nem is akart ott senki sem hazamenni barátom... Vagy szerinted a molotov koktél 2 másodperc alatt készül? Ezek balhézni mentek ki. Tankot is csak úgy mindenféle elõkészület nélkül el lehet lopni mi? Nem tudom sajnálni Õket...
Nekem is van rendõr barátom egyébként. Elkezhetném magyarázni, hogy Õ miket mesélt de nem látom értelmét. Akik nem akarnak látni azok nem is fognak.
A nép akaratát szerintem nem néhány hõzöngõ paraszt képviseli, hanem akik otthon maradtak mert nyugalmat akarnak. Vajon melyikbõl van több?
Suhanc koromban sokféle tüntetésre jártunk ki a haverokkal szórakozásból, néztünk nácikat, kocsmasámán szélsõjobbosokat, szélsõbalosokat egy rakat punkrockkerrel keverdve, TomCat hívõ agylágyultakat, ballib fiatalokat, fidelitast, és többek között Mazsihisz-t is ... a kocsmasámánok, és a harcos cionisták kb egy kalap, de a többit akár még szórakoztatónak is lehetett nevezni (eltekintve a nácik kínosan katonai fegyelmétõl a hideg futkosott a hátamon)

BiroAndrás, kevés ember van akit tisztelek a sg.hu-n, de te a kezdetektõl fogva köztük vagy ... éppen ezért ez a hozzászólásod méltóságodon alulinak kell hogy vegyem ... érvelésemben egy logikai szálat találhatsz ami megkérdõjelezhetõ, hogy tényleg arra mentek a rendõrök amit leírtam ... a forrásaimat nem tudom hitelesíteni, de rendõr ismerõs mesélte el nagy büszkeségében, hogy milyen kedvel nyomultak ki okt 23-ra és hogy szereztek a bulihoz cuccokat (szabvány sörétespuskát) stb ... azóta nem vagyok ezzel az egyénnel jóban

Már bocs ,de a videón nem éppen tomboló huligán van akit agyonütnek a rendõrök...mint ahogy mmás emberek beszámolójában sem ,amikor fehét terítõt lobogtató emberekre lõttek....
Megvan a cirkusz az IGAZI CSÕCSELÉKNEK hogy szórakozzon a tv elõtt és rázza a pofáját,de valahogy nem gondolják hogy miért is volt az az igazi tüntetés....Ülsz kussolsz,eszel dolgozol,megdöglesz ,és adózol jóóóó sokat...1949 és 1990 között ez még ""érthetõ"" volt ,de sajnos már belénk ivódott a szolgahajlam,és önként csináljuk...

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

Asszem veled kár vitatkozni. Majd gyere vissza, ha jobban leszel.

Namost, én régen voltam utoljára tüntetésen, ezért nem tudom, hogy mi a "trendi" manapság. Legutoljára az Iraki háború elleni Élõlánc demón. A szervezõk nem kaptak engedélyt egyetlen "jó helyre" sem és arra hogy az úton haladva demonstráljunk - csak a járdán sétálhattunk. Viszont ennek ellenére nem emlékszem arra, hogy bármelyikünknek viszketni kezdett volna a tenyere a rendõrök láttán. Vagy fákat téptünk volna ki a Múzeum körúton. Vagy... bármi. Félek, hogy nagy szavakat fogok használni. Úgy viselkedtünk, magatartásunkal és a megtartott beszédekkel azt képviseltük, amire vágytunk/vágyunk: a békét.
Mentünk, dumáltunk, tettünk a "dolgunkat". Megmutattuk magunkat, beszéltünk arról, hogy miért nem akarunk háborút stb. Az egész családias hangulatban zajlott.
Möci
"de szeretném ha legközelebb a Mazsihisz aktivistáinak esnének neki"

Hát igen... El tudom képzelni, ahogy tetovált, kopasz, fekete bakancsoos mazsihisz aktivisták elkötnek egy második világháborús tankot, vagy felkapják az utca kövezetét, vagy molotov koktélt dobálnak.

Tudod mit lokko?!?! Küldj inkább egy képeslapot.

Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!

Mardel
Idézem a videóhoz fûzött, ehhez kapcsolódó hozzászólás:

..ha ott lettél volna(én nem csak anyám meg pár ismerõs volt kint)akkor tudnád hogy nem lehetett hallani a feszólítást és a vége után 1,5 percen belül már lõtték a könygázt meg a gumilövedéket
végülis 1,5 perc alatt 100000 ember simán haza tud menni... gondolom m1-rõl követted az eseményt

Kiszámolhatnád barátom, hogy mennyi idõt hagytak a rendõrök a tüntetõknek, hogy békésen elsétáljanak. Õk pl inkább szétkaptak egy építkezést, barikádot építettek, és molotovot dobáltak mögüle. Te mit csináltál volna a rendõrök helyében? Te lettél volna ott az elsõ sorban Apukám te lettél volna az elsõ aki éles fegyverhez nyúl, hogy gyilkoljon nem pedig gumilövedékes puskát kér...
"amúgy a rendõr nem ment csak úgy haza, parancs nélkül csordákba fejlõdve kergették a maradék zavargót hajnalban, majd szépen agyonveregették akit elkaptak."

Ezek a zavargók, békésen virágot szedve sétálgattak a dunaparton, és egyszercsak elkapta õket egy csorda feldühödött rendõr, hogy kiélje rajtuk beteges frusztrációját?

a szörnyû az, hogy most igazat adtunk nekik. El fogják bízni magukat, úgy hiszem találkozni fogunk még ésszerûtlenül erélyes rendöri köztéri fellépéssel ... és hogy törjön ki belõlem egy kis frusztrált magyar megosztottság és antiszemitizmus, de szeretném ha legközelebb a Mazsihisz aktivistáinak esnének neki <#violent>

Möci
"A rendõrök a törvény által meghatározott kötelességüket tették" Itt a bökkenõ, mert nagyon úgy nézett ki, hogy csak tették volna, ha korábban megtanulták, illetve begyakorolták volna (ami egyébként kötelességük lenne, már csak önmaguk védelmében is). Ha 23-án szakszerû, rutinosan összeszokott osztagok lépnek fel a csõcselék ellen, akkor ennek a további napokon nem lett volna folytatása (természetesen nem a tüntetésre gondolok, hanem a huliganizmusra)

Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!

"Természetesen nem mindenki ugyanolyan állampolgár."

a rendörre egyenruhában alapból más szabályok vonatkoznak, bízván az esküjükben, hogy ezen jogokkal szolgálnak, nem visszaélnek

"A rendõrök rendet rakni mentek oda. Természetesen védõ felszerelésben, hiszen a tüntetõk kövekkel dobálóztak."

A rendrök nagy része önbíráskodni ment oda, hogy busszút álljanak a szept. 18-ai csorbáért testületileg ... kb hogy megmutassák ki a Jani ... ezért nézett ki úgy az az oszlatás ahogy, és azért tartott hajnalig, mert ilyen rendõri erõszak láttán nagy támogatást kapott a zavargás ... a tüntetés onnantól a rendörség ellen zajlott, és ezt maguknak köszönhették

"A rendõröknek nem csak joguk volt eljárni, de egyenesen kötelességük. Ezért fizetjük õket."

nem azért fizetjük õket hogy embereket lõjjenek és verjenek össze, hanem hogy a közrendet fenntartsák, és ezt lehet az elõzõek nélkül is ... ajánlott olvasmány a karhatlami harcászatról: http://index.hu/politika/belfold/karhat5627/

"A "tüntetõket" kellett megfékezni. A rendõrök maguktól is hazamentek."

ha a rendõrök elõre eltervezett túlkapássorozattal készülnek, õket ki állíthatja le törvényesen? ... amúgy a rendõr nem ment csak úgy haza, parancs nélkül csordákba fejlõdve kergették a maradék zavargót hajnalban, majd szépen agyonveregették akit elkaptak.

És, ami fontos ezt mind nem egy elszigetelt agresszívebb rendõri réteg egyéni akciója volt, hanem a rendörségük ilyen ... és ezt a társadalmi többség még támogatja is

"A gond pont ott van, hogy a rendõrök nem ugyan olyan állampolgárok mint mi, legalább is nem úgy viselkednek ..."

Ezt nem egészen értem. Természetesen nem mindenki ugyanolyan állampolgár. Az emberek különbözõek.
A rendõrök a törvény által meghatározott kötelességüket tették, élve a törvény által rájuk ruházott jogokkal.
Persze biztos voltak túlkapások, de az a kivétel, és nem a szabály.

"elválasztották magukat a néptõl, maszkba bújtak és arra mentek, hogy embereket bántsanak"

A rendõrök rendet rakni mentek oda. Természetesen védõ felszerelésben, hiszen a tüntetõk kövekkel dobálóztak.

"Ezt fogjátok fel, a rendörség kivállt a társadalomból, hogy a saját bosszúvágyának élhessen"

Te meg mirõl beszélsz? Senki sehonnan nem vált ki, és szó nincs bosszúvágyról. Hacsak nem a "tüntetõk" részérõl. A rendõröknek nem csak joguk volt eljárni, de egyenesen kötelességük. Ezért fizetjük õket.

"és ha nem õk fékezik meg magukat akkor ki?"

A "tüntetõket" kellett megfékezni. A rendõrök maguktól is hazamentek.

"A rendörség ilyen léptékû fellépése csak azért elfogadható, és nem elborzasztó, mert nem tudunk tovább látni a saját politikai orientácionkon"

Nekem nincs politikai orientációm, én azt szeretném, hogy az utcán biztonságban legyek. Ennek érdekében simán elfogadható volt a rendõrség fellépése. Sõt, szerintem már jóval korábban ilyen erõvel kellett volna fellépni ellenük.
A oplitikai nézetkülönbségek rendezésére vannak civilizált, demokratikus módszerek. Amíg ezeket nem próbálta végig valaki oda-vissza, nincs jogalapja a lázadáshoz.

"és ez a legveszélyesebb a demokráciára, hogy nincs érzékünk hozzá, nem tudunk demokratikus értékrend szerint ítélni"

Ezzel én is egyetértek. Csak szeritnem ez esetben a "tüntetõk" veszélyeztették a demokráciát, és a rendõrök védték meg.

"Ott volt dolgom, és nem is lett volna nagy ügy, míg valaki be enm dob egy könnygáz gránátot a deák téri aluljáróba."

Nos, ha a "tüntetõk" békésen tüntettek volna, akkor erre nem került volna sor. Úgyhogy inkább rájuk haragudj.

vékony teleszkópos vasrúd, a végén egy kisebb ólommal bélelt vasgolyóval ... fõleg a koponya bezúzására használják ... igazi alvilági fegyver, kicsit de durva

A jelen videónál nem számít mi az elõzmény, a rendor a tag torkán térdel, ezért nyafog hogy "I cant breath" ... ebben a szituban veri ököllel orrba többször is, kellett ez? enegedni kell a rendörnek saját indulatának? nem pont az õ feladata az indulatok fékezése? Ezért ésszerû követelés a társadalom részérõl, hogy a rendörségnek a lehetõ legkevesebb erõszakkal kell fenntartania a törvényes rendet, erre KELL törekedni ... a mi esetünkben ennek ellenkezõje történt, és az ország nagyobb fele ezt tapsolja meg ... agyrém

Möci
"a rendörség kivállt a társadalomból, hogy a saját bosszúvágyának élhessen" igen, legalább annyira primitiven reagáltak, mint a foci huligánok.

"és ez a legveszélyesebb a demokráciára, hogy nincs érzékünk hozzá, nem tudunk demokratikus értékrend szerint ítélni" Az angoloknak 400 év elõnyük van demokráciából. Van mit bepótolnunk. (Remélem idõnk is lesz rá!)

<#confused>Ne nagyon csesszetek le, de mi az a vipera?<#fejvakaras>

Mardel
Osztálytársam mesélte, hogy egy ismerõse mentõs. Egy rendõrért mentek mert megsebesült 23-án, és kérdezték az általános dolgokat, hogy eltudják látni, de a rendõr nem beszélt magyarul, hanem szlovákul beszélt. Egy másik szólt a mentõsöknek, hogy vigyék be, és ott lássák el, stb. Tehát elmondhatjuk, hogy Szlovák rendõrök is voltak kint, és mostanság Szlovákiában elég elterjedt a Magyar gyûlölet.

A gond pont ott van, hogy a rendõrök nem ugyan olyan állampolgárok mint mi, legalább is nem úgy viselkednek ... az hogy megtehették hogy viperával rohangásszanak, mert akinél vipera volt az direkt nem vitt oda mást (mert ez esetben lehet nála vipera), aki tudott puskát szerezni magának az a gumilövedékekre ment, hogy azzal lövöldözhessen ... a rendõrök tudatosan felkészültek a revansra ... elválasztották magukat a néptõl, maszkba bújtak és arra mentek, hogy embereket bántsanak
Ezt fogjátok fel, a rendörség kivállt a társadalomból, hogy a saját bosszúvágyának élhessen, és ezt a rendörség egésze támogatta, mégha nem is közvetlenül, de ilyenkor már az is támogatás ha szervezeten belûl nem tettek semmit hogy lefékezzék az eseményeket, és ha nem õk fékezik meg magukat akkor ki? ...
A rendörség ilyen léptékû fellépése csak azért elfogadható, és nem elborzasztó, mert nem tudunk tovább látni a saját politikai orientácionkon, és ez a legveszélyesebb a demokráciára, hogy nincs érzékünk hozzá, nem tudunk demokratikus értékrend szerint ítélni

Möci
Mondjuk már régen elkanyarodtunk az alapvetõ cikktõl, de ha már itt tartunk én tartózkodnék attól, hogy a csõcseléket tüntetõnek nevezzem. Per mellesleg megjegyzem 2000 HUF-ot kaptak jópáran az úszítóiktól.
A tûntetõ az tûntet és nem randalírozik, fõleg nem csinál köztörvényes dolgokat. Elvégre a tûntetõ azért megy az utcára, hogy törvényes keretek között képviseljen egy álláspontot, mint ahogy alap esetben a rendõröknek is azért kellene, hogy ott legyenek, hogy a helyszínt biztosítsák.
Amit a rendõrség 23-án mûvelt az a szakmaiatlanság "Csimborasszó"-ja volt. Dózsa parasztjai eredményesebbek lettek volna.<#nemtudom><#fejvakaras><#banplz><#falbav>

Sõt, lényegében az egész ügy úgy kezdõdött, hogy azok a rohadt rendõrök kimentek az utcára, ahol nem volt senki. Várták, hátha megjelenik 1-2 békés kõdobáló tüntetõ, akit szarrá lehet verni.

Mardel
Köszönjük, Nagy Öreg! Mibõl gondolod, h túl fiatal?

Lehet, hogy biológialiag nem fiatal, de szellemileg igen. Olyan naív és bárgyú hozzászólásai vannak (nem egyet olvastam).

Képzeld, én sem voltam kint, nem bírom a túl nagy tömeget, fõleg, ha nem éppen korrekt módon tüntetnek (trágárságokat skandálnak az utcán). Meg lehetett tudni, h kivezénylik a rendõröket. Úgy gondoltam, h nem kell nekem ez, nincs szükségem rá.

Képzeld én sme azért voltam kint, mert tüntetni szerettem volna. Ott volt dolgom, és nem is lett volna nagy ügy, míg valaki be enm dob egy könnygáz gránátot a deák téri aluljáróba. Ezért ott nem állt meg a metró, én meg pont az utolsó metróról szálltam le, ami megállt így Deák tértõl gyalog a Móricz Zs. körtérig.

Meg az "ostromnál" közel 200 rendõr megsérült, arról már nem annyira beszéltek. Pedig õk is ugyanolyan magyar emberek, akik csak a munkájukat végezték, h el tudják tartani a családjukat!

Ha az MTV ostromról írsz, akkor nemtudom, hogy hogyan nézted a TVt, mert párszor be is mondták,. hogy közel 100 ember az aki garázdálkodik, a többiek a háttérbõl nézik.

De mi történik azzal, akit letartóztatnak? Nekem fogalmam sincs, pls világosíts fel!

Mivel én még nem voltam letartóztatás alatt, és nem készülök rendõrnek, így nem szolgálhatok bõvebb tájékoztatással.

Köszönjük, Nagy Öreg! Mibõl gondolod, h túl fiatal? És akkor nem szólhat hozzá? (Te sem adtad meg a korod az adatlapodon, amin egyébiránt csak trágár szöveg olvasható. Akkor téged komolyan lehet venni?)

Képzeld, én sem voltam kint, nem bírom a túl nagy tömeget, fõleg, ha nem éppen korrekt módon tüntetnek (trágárságokat skandálnak az utcán). Meg lehetett tudni, h kivezénylik a rendõröket. Úgy gondoltam, h nem kell nekem ez, nincs szükségem rá.

Megdöbbenve néztem a közvetítéseket, a rendõrök elég kemények voltak, nem csak helyes eljárások voltak. De ettõl nem az egész rendõrség járkál viperával és üti az embereket. Meg az "ostromnál" közel 200 rendõr megsérült, arról már nem annyira beszéltek. Pedig õk is ugyanolyan magyar emberek, akik csak a munkájukat végezték, h el tudják tartani a családjukat!

Egyébként a letartóztatás lenne a helyes eljárás. De mi történik azzal, akit letartóztatnak? Nekem fogalmam sincs, pls világosíts fel!

Azért a kedves cikkíró vegye már a fáradtságot, és ne írkáljon össze-vissza. Elõször csak lefogott, majd 2 mondat múlva megbilincselt emberrõl ír. Jól látszik, hogy a delikvensnek még csak a jobb kezén van bilincs, és annak ellenére, hogy rajta térdelnek, még mindig ellenáll. Az tényleg igaz, hogy a rendõr nem éppen helyesen cselekedett, de sajnos sokszor nem tudnak mit tenni. Láttam már olyan videót, ahol 2 gumibotos rendõrnek is simán nekiment a szegény "ártatlan" bûnözõ. Az ilyenekkel nehéz bánni, hiába a sok kiképzés. Szóval azt gondolom, amikor az emberek nem tudják, mi is történt ott pontosan, de habzik a szájuk, akár a rendõrök mellett, akár ellenük, hát ez a legnagyobb gáz.
Mardel
Vol ideje a rendõröknek mérlegelni a helyzetet? Tanusított ellenállást a srác? Megfelelõ volt az eljárás mértéke?
-
Szerintem aki ezen a videon látható esettel egyet ért, annak nagyon komoly pszichés problémái vannak. És itt most nem bal- vagy jobboldalról van szó, hanem emberségrõl és igazságról.

A tárgyilagosságról barátom annyit!
Letartóztatni elfelejtették a hõs és bátor rendõrök a gonosz fasiszta tüntetõt. Csak megverték!!!!
Letartóztatni lehet egy rendbontót! Eddig rendben van. De csürhemódon véresre verni, és otthagyni nem!!!

szerintem azért indítanak eljárást hogy ki tette fel😄 lehet hogy hamarosan eltûnik a csávó... USÁban minden megeshet😉

Mardel
1. Szerintem te nem voltál kint.

2. Túl fiatal vagy ahhoz, hogy ilyenekhez hidegfejjel szólj hozzá.

3.Elverik aztán otthagyják. Ha csinált is volna valamit, akkor nem az lenne a helyes eljárás, hogy elfogják és letartóztatják?

DjDano
elöször is ha jól tudom itt nincs politizálás, másodszor aki a megvert "tüntetõket" védi az a rendbontók pártján áll, már az is nevetséges hogy a rendõrséget basztatják aki csak végezte a dolgát, sajnos szeptember 18-ról ez nem volt elmondató, láthattuk is a következményét...

ebben az országban az igazság csak attól függ hogy melyik oldalon áll ... újfasiszta huligánokt verni az utcán szabad a rendõröknek, mert õk az ellenség, és ellenük erélyesen kell fellépni, ha mást is vernek, az meg mért ment oda ... mert az is ellenség, kapjon az is ...
Kikészítõ hogy ez az ország annyira meghasadt, hogy ennyire két mércével mérnek az emberek ... gondoljatok bele mi lenne ha Gyúrcsányszimpatizánsokat vertek volna így a rendõrök ???

A jo kurva anyjat az osszes rendornek!!! A belet taposnam az osszesnek ilyen felvetel lattan...
Mardel
nálunk nem csak hogy nyomozást nem indítanak az utcai zavargásokon készült felvételeken látható rendõri túlkapások miatt, de addig sem jutnak el hogy el kell e dönteni hogy egyáltalán kelljen e nyomozást indítani

Sajnos.

nálunk nem csak hogy nyomozást nem indítanak az utcai zavargásokon készült felvételeken látható rendõri túlkapások miatt, de addig sem jutnak el hogy el kell e dönteni hogy egyáltalán kelljen e nyomozást indítani (de a felvételekrõl azonosítható dobálózó civileket az utcán szedik össze a kékek) ez nagy különbség a két ország között

Mardel
http://youtube.com/watch?v=GVW5_PJHzR4