24
avagy kinőttük a memcardok korát !
  • Dexantreal
    Én nálam PC forever, amúgy lol hsz.
  • Al Age
    Nem.
  • moonster
    Hai!

Nem lehetséges az, h a PS2 a memkartya helyett egybol egy USB-drive-ra keszitse a menteseket?
  • Anubys
    Köszönjük építő jellegű hozzászólásodat, most szépen menj, moss fogat, és menj a csendespihenőre, különben az ovónéni mérges lesz, és nem olvas neked mesét.
  • Me0w
    Akkor kenytelen leszel a kis zold biszbasszal ujra vegigmenni a piros biszbaszok kozott... hulye konzolosok!!444
  • Dexantreal
    Nah és mivan, ha mindkettő K.O.? Háhhháááá :P.
  • lpmaskmancick
    mé szállna el?nem madár az....
  • Sir Quno Jedi
    Látom jól elvagytok.
  • Lammer
    jahigen en karomkodtam csunyan o egyszer sem :DDDDDddddddddddd
  • Al Age

Szerencsére a Te modorod kifogástalan. Az igazság az, hogy ezt benézted, nah.
  • Al Age
    Nem száll el.
  • RiM
    xD ez tetszett :D:D:D
  • Lammer
    ahogy erzed... joetvagy!
    (mostanenarrol nem tehetek keremszepen, hogy nem volt meg az asszony ejszaka :DDDDDDDdddddddddd)
  • Beast Machine
    a probléma a hangnemben van, de most nem akarok veszekedni, pláne egy ilyen piszlicsáré ügyön. megyek ebédelni. csá.
  • Lammer
    miert vagyok bunko? magyarazd mar el... az, hogy te verig sertodsz egy PLANE SZMAJLIS kommenten??? enyje-enyje :P
  • Beast Machine
    Mellesleg meg hamarosan amúgy is zárják ezt a topikot, szóval:P
  • Beast Machine
    faszér vagy ilyen baszott bunkó? jómodor luxus, mi? ha nálad ekkora bűn, hogy az ember félreolvas valamit, akkor megyek hozzád, ó, Első Lammer, és térdecsúszva rókázom le a perzsaszőnyeged. paraszt...
  • Lammer
    tanulj mar meg olvasni... -.-
    "igymeg tobb helyre lebackupolhatod-e joakul!44444"
    szerinted?
    tobb hely az nalad mit jelent? szadba ragjam? szerver, masik gep, cd, dvd, floppy, szalag esatobbi
  • Beast Machine
    és mivan, ha a PC-dben száll el a vinyó?nahnah???:D
  • Lammer
    az ugy snassz :P es mivanha elszall a vinyod a ps2ben? nahnah??? :PPPPPP
    igymeg tobb helyre lebackupolhatod-e joakul!44444
  • Al Age
    Én meg a PS2ben lévő vinyón tárolom őket, legeccerűbb. :-)
  • Lammer
    johat luzerek benaznak ilyenekkel :P en leftpzem a memkartya tartalmat pcre :P
  • t256
    ps2info

A fenti oldalon van egy leírás arról, hogy tudod pendriven keresztül a winyóra rakni a mentéseket.
  • gammar
    Az elgondolás az,hogy a ps2 memóriakártya 8,16,32,64 mb jával elég kevés ,arra esetleg lehetne megoldás hogy a bb adapter segitségével a ps2 winyoján lenne a mentés ,vagy kábelesen a pc vel (erre már van is megoldás)xport