24
avagy kinőttük a memcardok korát !
-
Dexantreal #24 Én nálam PC forever, amúgy lol hsz. -
#23 Nem. -
#22 Hai!
Nem lehetséges az, h a PS2 a memkartya helyett egybol egy USB-drive-ra keszitse a menteseket?
-
#21 Köszönjük építő jellegű hozzászólásodat, most szépen menj, moss fogat, és menj a csendespihenőre, különben az ovónéni mérges lesz, és nem olvas neked mesét. -
#20 Akkor kenytelen leszel a kis zold biszbasszal ujra vegigmenni a piros biszbaszok kozott... hulye konzolosok!!444 -
Dexantreal #19 Nah és mivan, ha mindkettő K.O.? Háhhháááá :P. -
#18 mé szállna el?nem madár az.... -
#17 Látom jól elvagytok. -
#16 jahigen en karomkodtam csunyan o egyszer sem :DDDDDddddddddddd -
Szerencsére a Te modorod kifogástalan. Az igazság az, hogy ezt benézted, nah. -
#14 Nem száll el. -
RiM #13 xD ez tetszett :D:D:D -
#12 ahogy erzed... joetvagy!
(mostanenarrol nem tehetek keremszepen, hogy nem volt meg az asszony ejszaka :DDDDDDDdddddddddd) -
#11 a probléma a hangnemben van, de most nem akarok veszekedni, pláne egy ilyen piszlicsáré ügyön. megyek ebédelni. csá. -
#10 miert vagyok bunko? magyarazd mar el... az, hogy te verig sertodsz egy PLANE SZMAJLIS kommenten??? enyje-enyje :P -
#9 Mellesleg meg hamarosan amúgy is zárják ezt a topikot, szóval:P -
#8 faszér vagy ilyen baszott bunkó? jómodor luxus, mi? ha nálad ekkora bűn, hogy az ember félreolvas valamit, akkor megyek hozzád, ó, Első Lammer, és térdecsúszva rókázom le a perzsaszőnyeged. paraszt... -
#7 tanulj mar meg olvasni... -.-
"igymeg tobb helyre lebackupolhatod-e joakul!44444"
szerinted?
tobb hely az nalad mit jelent? szadba ragjam? szerver, masik gep, cd, dvd, floppy, szalag esatobbi -
#6 és mivan, ha a PC-dben száll el a vinyó?nahnah???:D -
#5 az ugy snassz :P es mivanha elszall a vinyod a ps2ben? nahnah??? :PPPPPP
igymeg tobb helyre lebackupolhatod-e joakul!44444 -
#4 Én meg a PS2ben lévő vinyón tárolom őket, legeccerűbb. :-) -
#3 johat luzerek benaznak ilyenekkel :P en leftpzem a memkartya tartalmat pcre :P -
t256 #2 ps2info
A fenti oldalon van egy leírás arról, hogy tudod pendriven keresztül a winyóra rakni a mentéseket. -
gammar #1 Az elgondolás az,hogy a ps2 memóriakártya 8,16,32,64 mb jával elég kevés ,arra esetleg lehetne megoldás hogy a bb adapter segitségével a ps2 winyoján lenne a mentés ,vagy kábelesen a pc vel (erre már van is megoldás)xport