13
Linksys telefon Yahoo! Messengerhez
 • tnm #13
  Mielőtt félreértenétek, egy konkrét típusnak, amiből kb. 10-et, ha eladnak itthon. Kb olyan, mintha topicot nyitottál volna a barna SE K800-nak.
 • tnm #12
  Te meg, ha nem tudsz rendesen központozni, akkor ne írj. A topicot meg biztos zárni fogják -de lehet előbb hal be-, mert sosem nyitunk topicot egy konkrét típusnak, legyen az bármi...
 • Frosty01
  #11
 • Doomista
  #10
  nem rossz a teló.a nem rossz,a nem nagy cucc az nem azt jelenti hogy nem jó.hanem hogy jó is meg nem is. gondolkozz el rajta,ha meg nem ismered a magyar nyelvet,menj el kínainak.
 • Frosty01
  #9
  szerintem meg szánalmas ez a topiknyitási kényszer, ami fellépett nálad
  inkább menj suliba vagy valami értelmes elfoglaltságot találj magadnak

  "Szerintem nem nagy cucc egy mobil ! Már épült skypere is...Az sem volt nagy cucc....valami jobb ötletet kéne belerukolniuk..."

  itt ha nem azt jelentetted ki hogy nem jó a teló, akkor vajon mit?
 • Shadow_THH
  #8
  LINKSYS?!

  are you rex ebough for tech support? :C
 • Doomista
  #7
  miért offolsz be egy olyan topikot,mikor tudod hogy nincs mit mondanod ???

  és hol mondtam én azt hogy nagy szar ?!

  az agyad nem éri el még mindig a földi sebességet ! te nem emberi faj vagy hanem egy fejbelapitott UFO... és még 18 feletti vagy...ne süllyedj le életkoroddal a 14 év alati korba thx.
 • Frosty01
  #6
  miért nyitsz neki topikot, hogyha szerinted is egy nagy szar???
 • egypszichonauta
  #5
  dehogy csak 2.
 • ColdFire
  #4
  ügyesvagy, top10topikba 1. lesz :D
 • FLeK0
  #3
  OK
 • Doomista
  #2
  További 2 kép már kicsit valóságosabb alapban :D


  Az szerintem jobb lenne,ha több fajta mobilhoz megcsinánnák a yahoo és a skype féle ilyen témát,letöltöd felrakod,és nem kell külön mobilra rakdosni...
 • Doomista
  #1
  Szerintem nem nagy cucc egy mobil ! Már épült skypere is...Az sem volt nagy cucc....valami jobb ötletet kéne belerukolniuk...  Ha azt nézzük, hány célhardvert készítettek hozzá, az azonnali üzenetküldő és internetes hangátviteli szolgáltatások közül kétségtelenül a Skype áll az első helyen, ám a vetélytársak is igyekeznek meggyőzni a gyártókat, hogy érdemes velük is kooperálni. Korábban lapunk is beszámolt a Philips Windows Live Messengerrel együttműködő telefonjáról, most pedig a Linksys jelentett be egy hasonló eszközt – ezúttal a Yahoo! Messengerhez.

  A Linksys CIT310 egy DECT szabvánnyal kompatibilis vezeték nélküli készülék, amely közvetlenül csatlakozik a hagyományos (PSTN) telefonhálózathoz, míg internetes hangátvitelre egy USB interfészen kapcsolódó számítógépen keresztül képes. A telefonos hívás- és kontaktlistához hasonlóan a Yahoo!-s hívások és beszélgetőtársak adatai is megtekinthetők a színes kijelzőn, leolvasható a kontaktok státusza, és bármely irányból érkező hívás esetén rendelkezésre áll a hívóazonosítás. A kényelmi funkciók között van (mindkét hangátviteli formánál) a hívásvárakoztatás, az újrahívás, valamint a polifonikus csengőhangok. Megfelelő előfizetés esetén a Yahoo! Phone Out szolgáltatása is igénybe vehető.

  Extraként – legalábbis a tengerentúlon – a telefonnal is használható a Yahoo! földrajzi helyet figyelembe vevő Local Search keresője és időjárás-előrejelzése. Egy bázisállomáshoz legfeljebb hat DECT kézibeszélő rendelhető (PSTN használata esetén más gyártó termékei is), és a közel lévő kézibeszélők között közvetlen kapcsolat is létrehozható. A mobil részre igény szerint headsetet lehet csatlakoztatni. A készülék egy feltöltéssel mintegy 100 órányi készenléti és 10 órányi beszélgetési időt biztosít. A két üzemmódú Linksys CIT310 ajánlott ára az Egyesült Államokban 100 dollár.