58
Egyszerű bűvésztrükkök
  • Nuki
    én pl ilyet hogy:
    van két korsóm(mondjuk akár fél literes), neked egy felespoharad. én gyorsabban megiszom mindkettő tartalmát mint te[mondod], és nem nyúlhatunk egymás poharához... de annyi előnyt kérek hogy had igyam meg előbb az egyik tartalmát és ha letettem kezdhetjük. [megiszom, ráteszem lefordítva a másáik pohárra és jeee.]
  • akyyy
    én azt ismerem hogy:

fogunk egy kávéscsészét, teszünk bele egy szivacsot(sima mosogatószivacs alegjobb)
    majd teszünk bele egy aprópénzt, monjduk egy százast.

a nézők:
    fogjuk, és öntünk a csészébe egy ksi vizet. csiribízünk, megfordítjuk kiesik a pénz, de víz nem, hűűha!:P
  • hunbasser
    vagy pedig,ha asztalon van az üveg,belerúgsz az asztalba,az leesik,golyó kijön :P

Neon:ez ócska,az nem is trükk :) rém egyszerűű...
  • Neoncsoves
    nem.. hanem ismertem egy olyat hogy tök úgy tűt hogy a csávóka levette a hüvelykujját :D
  • Aquir
    Úgy érted hogy "gondolkodtató feladatok" jellegű? Akkor már van ilyen topik, pápápá :D
  • passatgt
    nem bűvésztrükk,de ilyenekre gondoltam nemtudtam más nevet kitalálni:)
  • F1re
    gondoltam rá talán rajzolok vami nektek psel XD
  • ivjoe
    Ez mitől bűvésztrükk?

Vizet öntesz az üvegbe. -.-
  • passatgt
    akkor vedd fel videóra:Dvagy csinálj egy tutorialt:D
  • passatgt
    nem szabad hozzányúlni az üveghez, nem szabad bottal piszkálni stb...:)
  • F1re
    csak mert van 1 pro buvesz emberke aki 1x tanitott parat :D ez pl ien fassag hogy 1 kotelet elvagnak es en ossze tom rakni :))))
  • F1re
    szolok valakinek hogy szedje ki :D + en tok 1 jo trukkot de nem hiszem hogy le tom irni
  • bardocz
    megoldás:láncfűrész
  • hunbasser
    mármint az üveghez nem érek hozzá,vagy a golyóhoz? :)
  • SHADOWEYES7
    akko majd mások!!!
    de lagalább már inditottam a témát!!
  • passatgt
    :)
    olyanokra gondolok,mint pl ha egy üres félliteres üvegbe belereksz egy műanyag golyót akkor hogy szeded ki belőle úgy hogy nem érsz hozzá:)
  • SHADOWEYES7
  • passatgt
    Üdv
    Egyszerű bűvésztrükköket írhatnánk ide, olyanokat, amihez nem kellenek különleges eszközök