58
Egyszerű bűvésztrükkök
-
Nuki #18 én pl ilyet hogy:
van két korsóm(mondjuk akár fél literes), neked egy felespoharad. én gyorsabban megiszom mindkettő tartalmát mint te[mondod], és nem nyúlhatunk egymás poharához... de annyi előnyt kérek hogy had igyam meg előbb az egyik tartalmát és ha letettem kezdhetjük. [megiszom, ráteszem lefordítva a másáik pohárra és jeee.] -
#17 én azt ismerem hogy:
fogunk egy kávéscsészét, teszünk bele egy szivacsot(sima mosogatószivacs alegjobb)
majd teszünk bele egy aprópénzt, monjduk egy százast.
a nézők:
fogjuk, és öntünk a csészébe egy ksi vizet. csiribízünk, megfordítjuk kiesik a pénz, de víz nem, hűűha!:P -
#16 vagy pedig,ha asztalon van az üveg,belerúgsz az asztalba,az leesik,golyó kijön :P
Neon:ez ócska,az nem is trükk :) rém egyszerűű... -
Neoncsoves #15 nem.. hanem ismertem egy olyat hogy tök úgy tűt hogy a csávóka levette a hüvelykujját :D -
#14 Úgy érted hogy "gondolkodtató feladatok" jellegű? Akkor már van ilyen topik, pápápá :D -
#13 nem bűvésztrükk,de ilyenekre gondoltam nemtudtam más nevet kitalálni:) -
F1re #12 gondoltam rá talán rajzolok vami nektek psel XD -
#11 Ez mitől bűvésztrükk?
Vizet öntesz az üvegbe. -.- -
#10 akkor vedd fel videóra:Dvagy csinálj egy tutorialt:D -
#9 nem szabad hozzányúlni az üveghez, nem szabad bottal piszkálni stb...:) -
F1re #8 csak mert van 1 pro buvesz emberke aki 1x tanitott parat :D ez pl ien fassag hogy 1 kotelet elvagnak es en ossze tom rakni :)))) -
F1re #7 szolok valakinek hogy szedje ki :D + en tok 1 jo trukkot de nem hiszem hogy le tom irni -
#6 megoldás:láncfűrész -
#5 mármint az üveghez nem érek hozzá,vagy a golyóhoz? :) -
#4 akko majd mások!!!
de lagalább már inditottam a témát!! -
#3 :)
olyanokra gondolok,mint pl ha egy üres félliteres üvegbe belereksz egy műanyag golyót akkor hogy szeded ki belőle úgy hogy nem érsz hozzá:) -
#2 -
#1 Üdv
Egyszerű bűvésztrükköket írhatnánk ide, olyanokat, amihez nem kellenek különleges eszközök