36
-
fade2black #36 hoztam idióta?
Egyrészről keversz vkivel másrészröl kis kultúra rádférne nem? -
carville #35 Meg most eszembe jutva a visszafele kompatibilitás is ugyanúgy régiókhoz van kötve... -
carville #34 "A hagyományos DVD esetében 6 ilyen régiót különítettek el, a 7. speciális célokra (repülők, stb.) maradt, a 8. pedig kiosztatlan tartalék. A rivális Blu-ray jóval enyhébb feltételek mellett érkezik, mindössze 3 elkülönülő területtel. Ezek sorrendben: A) Amerika, Japán, Korea, Délkelet-Ázsia, B) Európa, Afrika, a Közel-Kelet, Új-Zéland és Ausztrália, valamint C) Kína, India, Oroszország és a megmaradt országok."
http://www.sg.hu/cikkek/47715/jovore_jon_a_hd_dvd_regiokod -
#33 A BD-n sincs régiókód, ha jól tudom. -
klastrom #32 Te buzeráns ! Nem az x365-ről vagy ? Mer ott egy Fade köcsög.A rattyer haverjaidat nem hoztad idióta ??? -
adorjan #31 Ez mind szép és jó, de
AZONNAL IDE NEKEM EZT A HÁROM NŐT, BAZZEG!!!
-
carville #30 Ez mind szép és jó, csak a külhonból hozott PS3-mal pont hogy az olcsó BD lejátszó bukik ki, mert hogy AZ viszont igenis régiókódos. :) Így ha kölföldről rendelnéd gyakorlatilag azért fizetnél rá 200 dolcsit, hogy olyasmi legyen benne amit itthon nem is tudsz (normálisan) használni. Mert akkor rendelheted a filmeket is külföldről, ahogy tetted a géppel is. :) -
#29 Úgynéztem szabványos 3 pólusú, olyan, amilyet a PC-k is használnak. -
cateran #28 No,és a tápcsatlakozó is univerzális? -
muerte2 #27 Nem is a megjelenítők miatt tartják fent a PAL NTSC elkülönítést, ezek mögött súlyos üzleti érdekek állnak. A BOX360 sem azért PAL és NTSC mert érdekli őket hogy esetleg a TV-d nem ismeri az NTSC-t, enenk ellenére létezik és PAL-os gépeken csak PAL NSTC-seken csak NTSC verziók működnek, kivéve a multi -szabványúakat. A hardvergyártónk így jobb megoldani a dolgokat, a szoftverkiadók mert őket a profit hajtja, ők is hasznot szeretnének húzni a dologból. D tudjátok mit? Remélem nektek lesz igazatok, az csak jó nekünk, de naivitás azt feltételezni, hogy bárkit is érdekel, hogy nekünk mi lenne a jó.
-
#26 Mert már nincs is Pal és NTSC verzió belőle, ha most Japánból hoznék egyet, az simán futna az itthoni Pal CRT tv-ken, de HDMI-n át bármelyik HDTV-n is. -
muerte2 #25 A táp-ot nem is firtattam.
A játékok ha jól gondolom a kiadóktól függően régiókódosak, vagy sem, tehát ezt kategórikusan nem lehet kijelenteni, hogy nem azok. (Az üzlet az üzlet)
A felhasználók elenyésző része rendelkezik HDMI-s megjelenítővel és ez sztem a köv 1-2évben fog változni, kishazánkban valószínűleg kicsit később.
Ha a régiókód annyira lényegtelen lenne amennyire azt állítod, akkor nem létezne NTSC és PAL verzió a konzolból sem. -
#24 A PS3 tápja univerzális, 100-230 voltos.
a PS3 játékok NEM régiókódosak.
HDMI kimeneten teljesen mindegy, milyen TV-t kötsz rá.
Egyéb kérdés? :) -
muerte2 #23 Uhh stilisztikailag értékelhetetlen az előző hsz-em. :D
-
muerte2 #22 ez rendben is lnne, de mit csinálsz egy NTSC-s PS3-al? Mert hát itthon mingen gáma PAL-os lesz. A BOX360-is azért vlt kapható mert volt PAL verzió belőle. De Sony még nem is gyárt PAL-os PS3-at majd csak jövőre valamikor, arról nem is bszélve, hogy a box-is csak úgy szivágott amikor már volt belőle annyi, hogy jusson ide is.
Én azért nem vettem eleinte XBOX360-at mert NTSC-s ugyan lett volna de most meg szívnám a fogam, hogy nekem csak NTSC-s játékok futnak, abból meg ugye itthon elég keveset árulnak. -
#21 Magyarországon is csak 1 hete van hivatalosan x360, pedig a tecsóban meg ilyen plazmákban már mióta lehet kapni.
És szóval azért fognak beszivárogni PS3-ak is, aminek kicsomagolását pl az IGN-en mutattak azt is mindenféle nyelvekre be lehetett állítani, ha jól tudom a játékok sincsenek régiók szerint sem lekorlátozva. Egyedül a táp jelenthet gondot, de az se biztos, ha megfelelő/átkapcsolható fajtát raknak bele és ugyan úgy bírja a 110 meg a 230V-ot. -
carville #20 Izé, MS raktárakban, nem MS boltokban :) -
carville #19 Biztos van egy-két milla különbség közte, és azt is hogy rengeteg várakozik az MS boltokban már legyártottként, mert ahhoz hogy eladhassák évvégéig annak a kétharmadát amit eddig olyan 1 év alatt sikerült, ahhoz először vagy nagyon felkéne turbózni a gyárakat az eddigiekhez képest, vagy bőven van mit eladni a boltokban. :) -
muerte2 #18 az a nagy kédés hogy az ugyanennyi idő mikor volt? Azt se felejtsd el hogy a PAL-os területeken még legalább fél évig nem lesz PS3, mert hát 2007 első v második negyedévben debütál és akkor még mennyit kell várni rá debüt után?
Soká lesz még itt kapható a PS3
-
muerte2 #17 Az ingyen megflesseli az ok, de csak akkor ha a gép nem az új Xsata csatin félkiló viasszal teknikával készült mert arra nem tudom hogy van-e már megoldás, mindenképpen ajánlatos 200606-hó előtt gyártottat venni. :D
-
Indigo #16 Még pár helyre beírhatod, offoljál szét minden topikot... -
fade2black #15 kicsi off nézdmeg.... Nemcsoda nemfér bele 512mbbe a textúra
így linkelem mert máshogy a [ miatt nemmegy. Érdemes a linken lévő pár további HDs videot is megnézni.
http://www.crysis-online.com/video_downloader.php?dir=/video/HD/[Crysis-Online]%20EA%20Widescreen%20Promo.wmv -
Indigo #14 Értem a különbséget, de nem hiszem, hogy érdemi eltérés volna a két adat között. Vagy talán hallottál olyan híreket, hogy az üzletekben raklapszámra állnak az eladatlan x360 készletek? -
carville #13 Nem szőrszál hasogatás, mert nem mindegy hogy 6 millió tulaj van, vagy csak azt szeretnék hogy végre megszabaduljanak a 6 milliomodik 360-tól amit boltokba cipeltek. Hisz a kettő között akár nagyobb eltérések is lehetnek. 8-) -
#12 :D -
#11 a nőket ajándékba adják hozzá? -
Goth #10 jók a mellei az új xbox360-nak :0 -
#9 mind3 c'mon :D -
#8 Azért erre kíváncsi leszek, mert hogy eddig egyedül voltak a piacon az új konzoljukkal Nade persze közben PS2-ből, egy pár hónapos adat szerint szerint, ugyan ez idó alatt 3X-annyit! Bocs
1 hónapon belül meg már 3 NG konzol is lesz a piacon! -
Indigo #7 Szőrszálhasogatás, most nem tökéletesen mindegy? -
carville #6 Hibás a cikk, mert nem 6 millió 360-at szállítottak boltokba eddig, hanem összesen ennyit sikerült már eladniuk, és 10 milliót szeretnének évvégéig. -
spR #5 Sztem is jó beruházás, de ha veszel, akkor semmikeppen sem a Core pack-ot ajánlom, hanem a Premium packot, ugyanis az XBOX Live-os cuccokhoz (demók, filmek) kell a vinyó. -
#4 Egyre gyengülök, még a végén veszek egy box-ot. Most a Coraban 69990-ért árulják a tök alap gépet, haver ingyen megflasheli a meghajtót, mi kell még? Ja igen egy tv, ami HD-s. Na bumm, úgy is benne lennék a 200k-ban, és akkor évekig zsír lenne, ha meg a pc-met upgrade-elném, akkor az is lenne simán ennyi, ha nem több és hamarabb avulna el. (S478, AGP, DDR1 evvan) -
#3 "Az Xbox Live online játékszolgáltatás előfizetői évi 50 dollárért (kb. 11 ezer forint) multiplayer játékokhoz, demókhoz, filmekhez és egyéb interaktív tartalmakhoz férhetnek hozzá."
pontosan ezaz az összeg, ami nálunk egyenlő 1500-2000 Ftal
persze, hogy a jónép ráharap. -
0ckH4M #2 Fene akar válogatni, jöhet mindhárom -
#1 A jobbszélsőőőt