Konzolboltot záratott be az ASVA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerited igen szerintem meg nem inkább legyen megfizethetö a játék a kersethez méltoan akor lehet patogni vagyis utána adig meg ez van. Az asva vezetöje havi 40 böl még mikulás csomagot se tudott volna veni a gyerköceinek nem hogy egy konzolt vagy éppen egy játékot. De teljesen mindegy mit csinálnak egyet bezárnak ketö lép hejette be a piacra igény ugyis van rá 😊)))
Szerintem ez tok jo kezdemenyezes... remelem tenyleg bezarjak a legtobb ilyen boltot...
x360 gamertag: v1ctor777hun
mert miért?😮
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
akárhonnan nézzük, az ASVA ténykedése kimeríti a spicliség fogalmát (nem kötelességbõl, hanem anyagi és erkölcsi haszonszerzés céljából elkövetett rendcsinálás), az ilyeneket ütni szokták normális közösségekben.
Nocsak!! CsípCsabinak kicsöngettek??
Mintha Ausztráliában bukott volna pert a Sony, de ez csak rémlik.
Egyébként szerintem az átalakításba nem szólhatnak bele, de ha ezt árulod, akkor már igen.
Egyébként szerintem az átalakításba nem szólhatnak bele, de ha ezt árulod, akkor már igen.
És ha én holnap kávéfõzõt gyártok a 360-amból akkor engem is lesittelenek ?
Ez az A$VA egyre nagyobb pofájú...
Ez az A$VA egyre nagyobb pofájú...
Na most már a "játékosokra" is rá jár a rud. 😞
egyszer mintha mar arrol lett volna szo, hogy a hardver atalakitasa meg nem buntetheto??? (vagy hogyis volt, nem emlekszik ra valaki???)
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
a cikk címe félrevezetõ egy picit.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Most akkor minden konzolboltot feljelent az MS?<#wow1>#wow1>
http://www.konzolpont.hu/