A számítógépes játékok butítják a fiúkat

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄ASDASDASDDddd baszki a földön fetrengtem.

avcom
rég megfogalmazott tézis ma köntösbe bújtatva
holnap másikat kap esetleg odateszik mellé a Rockstar-t is

Nem azért de szerintem ennek semmi köze a játékokhoz.
Vagy lehet hogy van köze, de lehet hogy némileg nagyobb köze van ahhoz hogy rengeteg a nõi tanár és a fiúk nem igazán értik a nõk logikáját (vagy logikátlanságát) illetve hogy a tananyag legtöbbször a lányoknak kedvez (ugyebár a fiuk vizuális tipusuak a legtöbb óra meg audio...)
Plussz egy információ hogy nálunk általánosban a csajok mind kitünõk voltak, egyszerüen a tananyag miatt (sok az irodalom,nyelvtan stb), de ahogy 7-8ban bejött a fizika kémia matematika majd ez folytatódott szakközépiskolában, a csajok teljesitménye is leesett a béka feneke alá. Általában irodalomból meg töribõl úgy ahogy jók voltak, de a többi tárgyból vészesen rosszul teljesitettek.
És mégegy plussz infó, hogy az aki fél napokat elkonzolozik és ezért rosszabb a teljesitménye a suliban ,az valószinü ha nem lenen konzol akkor fél napokat gépezne pc-n, ha az sem lenne akkor tévét nézne, ha meg az sem lenne akkor az utcán lógna.... Szóval ez megint egy felmérés a semmirõl.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

mikloss
Nálunk senki sem stréber az osztályátlag mégis 4,2 😄 ! Hogy ez hogy lehet úgy hogy minden doga elõtt megírja valaki a puskát és kinyomtatja 35(osztálylétszám) példányba 😊
Ez akkor lesz szar ha eljön 2 év múlva az érettségi ideje :S
de addig is mindenki boldog! 😄

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

"Ez derült ki az úgynevezett PISA- vizsgálatok során is" lol megnézték a pisájukat...😄

Szaruman
Sztem ez marhaság... Inkább az idejét veszi el az embernek, emiatt kevesebbet tanul (és emellett csak 1/2 jeggyel rosszabbak? lol).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Sims, Singles, Neighbours from Hell stb.

"A lányok ezzel szemben nem érdeklõdnek az erõszakos játékok iránt, ha mégis leülnek a gép elé, akkor szociális jellegû játékokkal játszanak."
Kíváncsi vagyok, itt milyen játékokra gondolnak, mert nekem csak az MMO-k jutnak eszembe, de azok ugye "a Pokolból sarjadtak ki."
dotkom
nalunk is az osztalyban az osszes streber lany 😄

http://atwwebmaker.tx.hu/

Nem azért, de szerintem a lányok mindenhol jobban teljesítenek.

Sanyix
Nemcsak mészárlós játékokkal lehet játszani lol!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Adam II
Amikor megláttam a címet egybõl tudtam ,hogy ez csakis Németországról szólhat. Nahát ... igazam lett ,micsoda meglepetés.

← ElőzőOldal 2 / 2