16
-
vidu01 #16 Hogy, hogy??? Telepíted, crackeled oszt mehet a game, még serial key sincsen. Mondjuk annyi hogy a Heroes 5-re kell rátelepíteni (program files/Ubisoft/Heroes5, vagy ahova raktad). Nekem a Standard English Edition van fönt arra simán feltelepült, mondjuk érdemes előtte megpöcsölni a gamét (1.1, 1.2, 1.3). Amugy a 4 az tényleg szar volt, nálam a sorrend: 1. H3 2. H5 3. H4 -
dsdasa2 #15 a 4 az szar alig van benne vmi jó -
dsdasa2 #14 a 4 az szar alig van benne vmi jó -
dsdasa2 #13 hogy kell elindítani a Heroes V:Hammers of Fate-t?
-
dsdasa2 #12 akinek megvan a Heroes V:Hammers of Fate és elindul írjon erre a címre:
[email protected] -
donatus13 #11 amugy sztem heroes 3 legnagyobb orome a random map generator volt -
Morden23 #10 "A hiba inkább az ilyen őskövületekben keresendő, mint mi vagyunk"
Hja kérem, egy csecsemőnek minden vicc új. :) -
Indigo #9 Ja, egyébként nem egyedül a Nival érdeme a H5, magyarok is besegítettek a fejlesztésbe :) -
Indigo #8 Szerintem a Nival nagyon is jó munkát végzett, mert a Heroes 5 nagyon is jó játék lett minden tekintetben. A hiba inkább az ilyen őskövületekben keresendő, mint mi vagyunk: túlságosan megszoktuk a régit, és nekünk az új már nem adja vissza ugyanazt a hangulatot. Vagy valami ilyesmi :) -
lee56 #7 Nemhinném hogy 2d-s grafika kellene, inkább nem végeztek tul jó munkát a fejlesztők. Én is el tudnám képzelni akár még jobb grafikával is, nagyobb pályákkal, miért kéne 2d-snek lennie, ahhoz hogy olyan legyen a játékélmény mint volt anno. Valami kétségkivül hiányzik az 5ből, de nem merném kizárólag a grafikára fogni. -
Morden23 #6 Ja, sajnos. Pedig pont a Heroes-nak konkrétan rosszat tett ez a 3D-sítés. Igaz, hogy egészen szépre sikerült a játék (a 4. rész szerintem elmondhatatlanul giccses és félredesign-elt volt), ellenben kurvára kiábrándító, hogy a legnagyobb map, az úgynevezett "very big" kb. akkora, mint a 3-ban a medium.
Nagyon hiányolom a very large pályákat, ahol anno haverokkal több napon keresztül húzódó hot seat-eket tudtunk nyomni.
Ez már nem az a játék. Önmagában jó, de Heroesnak csak közepes.:( -
gyuri12 #5 nekem a 3 tetszett a legjobban,azért mert annak volt sok-sok fílingje:) -
Indigo #4 Visszahozni nem fogja semmi a régi Heroes feelinget :( Nem éppen tendencia 2D-s játékok készítése...
Pedig micsoda hangulata volt a H3-nak :) El tudnék képzelni egy Heroes-t mondjuk Rising Kingdoms jellegű szépen kidolgozott grafikával. -
lee56 #3 Én a heroesozást a 2 vel kezdtem, 3 tetszett a legjobban eddig. A 4 és az 5 sajnos lefele mennek minőségben szvsz. Remélem a 6, ha lesz (és tanultak a hibákból), visszahozza a régi HOMM fílinget. -
#2 nemtom mér de ez a heroes5 nem tudott annyi ideig lekötni mint a 3 vagy a 4 :/ viszont azok a törpök kurvajók :D -
szurka #1 Pályaszerkesztő már nem is lesz? Pont az volt régen a poén, hogy ezresével szerezhettük be a pályákat, de itt végigtoljuk, kicsit elhülyülünk hálóban, aztán ráununk..... kár