14
  • martinho040150
    na jó
    az igaz hogy a carbonnak rövid a karrier módja de sztem egyjó játék és kész!!!!!
    nem értem miért kell mindig b@szt@tni
    ennyi.............
    a juiced 1 is sz@r volt,nem hiszem hogy a 2 jobb lenne
  • Synit HUN
    Te meg hülye vagy.
  • DjDano
    ez ugyan nem lesz konkurenciája az NFS Carbonnak.... lehet azt mondani hogy az NFS unalmas, de profin meg van csinálva... Juiced viszont GAGYI
  • Synit HUN
    Én nagyon örülök a folytatásnak. Az első rész számomra a multiban teljesedett ki. De az NFS-eknél mindig is többre értékeltem a kormánnyal való vezetésélmény miatt. Billentyűzettel 1értelműen utálatos lett volna.
    Már alig várom megint a germánok és talján hülyegyerekek alázását multiban!
  • Loverman
    a juicenál volt az hogy az ellenfelek elkezdtek keresztbeállni az úton és a két széle közt előre-hátra cikázni? na most ezt semmi sem tudja alulmúlni, még az agyondivatfikázott NFS sem:) most nem írom le megint hogy a "jó" meg "rossz" totálisan szubjektív megítélésú, ezért az itt lévők sem monhatják azt valamire hogy az Rossz, csak hogy Szerintük rossz, ami nem jelenti azt h a dolog Tényleg rossz, na mind1...
  • Zsocee
    jutalomkártyával feloldott kocsit hogy lehet a garázsba tenni?mert autókerskedésbe nem lehet megvenni vagy ilyesmi.
  • HJPOWER
    Carbon jó volt, de valóban iszonyú rövid a karrier mód, a Juiced 2 -meg jöjjön csak, végre egy olyan program ami talán életszerűséget hoz ebbe az elfuserált műanyag örvénybe. Szerintem a Carbonnak még a Juiced 1 -is elég kemény elenfél :D - Mondjuk az biztos, ha ott izomautót akartál vezetni, azt kormány nélkül nem úsztad meg. :))
  • Petys
    Nekem tetszik/szett a carbon, csak iszonyú rövid a karriermódja, de kinek a pap, kinek a papnő...
  • Goth
    karbonhokinak nem lesz nehéz konkurenciát csinálni. a carbon egy tarkamesevilág összefosottszínű fantazimese, röhelyes megvalósítással =) az új részek szarok, de az nem jelenti azt, hogy ennek még azokat is felül kellett múlnia röhelyesség terén, na de mindegy. lényeg hogy csak jobb lehet =)
  • bertino
    ffuuu de még milyen konkurencia
    bokámat lefosom az izgalomtól
  • szurka
    mármint a 2. részért, hehe
  • szurka
    hát nagy kár az első részért. Az Acclaim alatt megjelent 2004-es demó még igen jó volt. Bár ki tudja, azért reményt táplálok iránta....
  • zidder
    Szerintem az első rész még viccnek is rossz volt.. az 1ső kör után uninstall-t kapott.
  • Szefmester
    remélem az MI-n sokat javítanak.. véleményem szerint az első rész is ott bukott meg.. meg talán a marketingnél...

Elsőnek :)