12
  • Ronika
    remélem nem veszi el majd a kedvem... de üsse kő, most van 007 áradat :D
  • Hoz_Hun
    12A korhatár nélküli besorolást kapott. Na szép. Akkor a csajokat is kivágták belőle?
  • Ronny
    az a gond, hogy nem lehet megállapítani, hogy mi az a lelkileg sérült. Így ez egy elég merész kiejelntés volt a részedről.
  • ProGabe #9
    hm,nem lehet hogy ő a való világ alatt nem a "valóság"showt értette,hanem mondjuk a való(s) világot?bár egy junkienak egyből egy tv-showra kell gondolnia,tudom :D
  • winnie
    "A James Bond filmekben általában James lemészárol egy fél-zászlóajat egy tárral, aztán elsüt egy poént. Ezt hogy cenzúzázzák???"

úgy, hogy nem mutatnak vért, kínzásokat és nem káromkodnak benne. az összes eddigi james bond-filmet megvágták, mert nyulak az alkotók is a tiniknek akarnak ffilmet forgatni.
  • winnie
    "A valo vilag remsegeit is "kivagnad", hogy a gyermeked ne seruljon lelkileg?"

lol. nem neztem a musort, de nyilván nem vagnek ki semmit belole. eleg hülye gyerek lehet, aki lelkileg sérül egy tévéműsortól.
  • Ronny
    nem láttam még mozgásban, de képről ő az eddigi legjellegtelenebb Bondnak.
  • menpe
    ezt piszokul nem értem. A James Bond filmekben általában James lemészárol egy fél-zászlóajat egy tárral, aztán elsüt egy poént. Ezt hogy cenzúzázzák???
  • bnfront
    Fú ez a James Bond film, itt rohad az asztalomon már napok óta pedig nem is tudtam :D Amúgy ha jót akartok és egy igazi szuper-akció filmre vágytok Crank 2006(asszem ez a címe) a megoldás.
  • Kagemusha
    A valo vilag remsegeit is "kivagnad", hogy a gyermeked ne seruljon lelkileg?
  • winnie
    sajnos az mgm minden bond-filmet pg13-nak akar. magukra vessenek, hogy ilyenek, ezért nem is a cenzorokat hibáztatom.
  • 5i
    Úgy hallom P. Diddy is Bond akar lenni:-)

Hát igen, ez a szerep sem akkora cucc manapság. Pont, mint az Oscar-díj.