Hatalmas csillagkitörést észleltek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sztratoszféráig, csökken a hõmérséklet.
A sztratoszférában (7-50km) növekszik a hõmérséklet
a mezoszférában (50-85km) újra csökken, majd a termoszférában (más néven ionoszférában) újra növekszik a hõmérséklet 640 km-ig mivel a napszél részecskéi itt ütköznek a már nagyon ritka, de még jelen lévõ levegõ részecskéivel, napszél aktivitástól függõen akár 2000 fokig is. De ez a forroság nemnagyon érezhetõ a levegõ ritkasága miatt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Üzenjünk-e ET-nek, és ha igen, miért semmit?"
Itt csak annyit módosítanék, hogy "üzenés" helyett "SMS-ezés". Amúgy jó. :-)
Kara kánként folytatom tanításom.
Szerintem, kölcsön adhatnál belõlük, mert jönnek a hosszú téli esték, és uncsi lesz a világ. <#alien2>#alien2>
Na, végre, vki érthetõen megmagyarázta.
AgentKis, te vagy az én emberem. :-))
(Monduk én aszontam vón, hogy piszok gyorsan mozog, de a tiéd rövidebb, így viszed a pálmát.:-)
Ha egy m3-ben csak 1 részecske van, de az mocsokgyorsan halad, akkor a gáz forró! Igaz ritka is.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
azon meg mitkell már lovagolni hogy 135 éve történt? ha friss és marha izgalmas hírekre vágytok, olvassátok a blikket😛 😄DD
http://en.wikipedia.org/wiki/Earth%27s_atmosphere
Elméletileg van ugyan 600 fok, de ha odamégy, akkor fáznál, és a hõmérõd nagyon sok mínuszt mutatna.
Ki érti ezt?
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
Mivel 1 fényév ugye azt az utat jelenti amit a fény 1 év alatt megtesz...tehát annak a fénye mire ideért az 135 évbe telt...
A német wikipédiáról:
http://de.wikipedia.org/wiki/Bild:Atmosph%C3%A4re_Temperatur_600km.png
William Orbit - Barber\'s Adagio For Strings \"Life is simple when all your world is a world of melodies.\"
Azt meg azért kétlem, hogy más, közelebbi csillagrendszerekben olyan pusztító lett volna a hatása, hogy teljes pusztulást okozzon.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
(mellesleg, ha most észlelték és 135 fényévre van, akkor az nem 135 éve történt? lehet már itt vannak? <#buck>#buck>)
Rendes viselkedes ez, csak meg kell nezni mindegyik tenyezot: energiaszint, homerseklet, anyagosszetetel, suruseg, halmazallapot, nyomas. (ezek egymastol fuggenek) Ha egy szodaspatront kinyitsz, akkor a tartaly lehul, a kijovo gaz pedig nem lesz melegebb a levegonel... Ha a nap kornagazait nagyobb gravitacios ero erne, mindjart alacsonyabb lenne a homersekletuk (meg magasabb a nyomasuk).
Én a csilalgoktól elvárnám, hogy kívül legyenek hidegek, és ahogy megyek a középpontjuk felé, úgy nõjön a nyomással együtt a hõ is, lineárisan. De a csillagok már ilyen komiszok, az istennek sem akarnak rendesen viselkedni.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
lehet akkor onnan vannak az ufók ez miat ki tudja milyen kozmikusmítikusos reakciósos játszódtak le és 1 új föld keletkezett amin van élet 😄
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
<#banplz>#banplz>
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Az árapály erõk nem lassítani szokták a forgást?