20
-
#20 Elég lenne az is, ha beletudnál bújni a simjeid bőrébe, és azokkal szabadon elmászkálhatnál a városba.
Végtelen számú kiegészítőt nyomhatnának hozzá. Tehát megérné. :P -
n0k0m #19 Ja ilyen 1 karakteres, TPS sims mi? :) Mondjuk nekem tetszene :D -
#18 "Grafikája legyen a san andreas-tól egy kicsit jobb szintű" - hát a SA grafikája szerintem egyenesen FOS, annál nem nehéz jobbat csinálni. :) -
bermuda3 #17 elnézést ez hosszú lett. kiöntöttem a lelkem. a sims jó. a sims nagyon jól ki van találva ügyesek voltak vkik meg okosok h ezt összehozták. a sims télleg jó. de én akkoris utálom... -
bermuda3 #16 olyan sims kéne ami kicsit gta-sabb :) de benne lenne minden a játékba! elmehetsz katonának és akkor medal of honor vagy battlefield, vagy sportolhatsz mindenféle extrémet meg focit kosarat amit akarsz és lenne belső külső felülnézet, északa lehetne illegálisan autóversenyelni de néha nappal is kultúrált tuningműhelyben prütyköltetni a kocsit meg motorozni ugyanígy és minden házba be lehetne törni és értéket lopni ha nem akarunk dolgozni és kel zacis, meg arabok a vasútállomáson meg piacokon meg lehetnék héró amikor jönnek az ufók és kinyírom az összeset meg a hajójukat is felrobbantom vagy elmegyek felfedezőnek vagy ilyesminek és 300 óra játékidő után feltalálja az időgépet és mehetek vissza dinókat irtani dzsungelbe turok módra vagy jövőbe bele lehet gyúrni persze és izomzat miatt sokminden jobban mehet. és lenne benne sok apróság. lehetne pl nevezni sakk bajnokságra és akkor mindig figyelni kéne a naptárat és akár tömegközlekedéssel akár saját verdával menni könyvtárba vgay vhova sakkolni elmehetnénk nyaralni,telelni lehetne csövesként is élni horgászni is. (sőt akár lehetne az egészből online dolgot csinálni de ahhoz még gyenge a világ :D) a lényeg h kiszabottjó lenne. meg vagy 10 dvd lenne. megvagy 20,000 forint lenne vagy több. de emberek! érdekelne vkit egy ilyen játék? a grafika legyen mondjuk san andreas-tól vmivel jobb szintű de még sok embernek fusson a gépén. így kit érdekelne a dolog? -
szurka #15 Will bácsi még ilyet szólt annak idején, hogy a 3.-ban az érzelmekre mennek rá keményen, szal abszolút szappanopera-szimulátor lesz, hehe -
#14 Vajon mit lehetne még beletenni a 3-ba ami nincs a 2-ben? Szebb grafika? Azon kívül szerintem már mindent megcsináltak a 2-ben :) -
#13 Nem vagyok én sem Sims fan, de a 2. részével azért addig nem nyugodtam míg a női simemet össze nem hoztam a bejárónővel az ágyban :-D Utána már úgy éreztem nincs miért tovább játszanom :-DD -
Morden23 #12 De ismerem. És be is szoktam neki szólni, úgyan úgy, ahogy neked is beszólok. Hovatovább, legtöbbször nem osztom a véleményét.
Ettől még mindenhova beírhat, ettől fórum ez.
Téged meg nem fikáztalak. Annyit mondtam, hogy az ő véleménye pont annyit számít, mint a tiéd, mert éppen annyira szubjektív.
Fikázás az lenne, ha megemlíteném, hogy öntelt faszoknak tartani más embereket alapban feltételezi azt, hogy jobbnak tartod magadat náluk - márpedig, ha jobbnak tartod magadat náluk, akkor te magad is öntelt vagy. -
Indigo #11 Én kiállok gyuri12 mellett :) Ha van neki véleménye, azt ugyanúgy leírhatja mint te vagy bárki más!
Neked meg csak annyit mondok:
"Sokkal jobb lenne a világ öntelt f*szok nélkül.De sajnos sok van.SG-n is." -
Loverman #10 mintha nem ismernéd gyuri12 hozzászólásainak mibenlétét... mid1 most engem fikázhattál, grat:) -
Szefmester #9 én a haver gépén toltam egy kicsit.. és létrehoztam Al Bundy-t és "bájos" családját... tényleg úgy viselkedtek.. Al átment a szomszédba a haverékhoz és felpofozta... és nem én játszottam vele hanem a haver a saját családjával
-
Morden23 #8 Miért számít kevésbé a véleménye, mint a tiéd? Pont ugyan annyira szubjektív, nem? -
Loverman #7 gyuri12 a te hozzászólásod nem számít mert csak erre vagy képes, úgyhogy sorry -
Tompika007 #6 Én fiú vagyok és nem vagyok b*zi mégis tök jó idő töltésnek találom.Legalábbis nekem tetszik. A másidik rész volt meg és azzal hosszú napokat tudtam játszani. -
Morden23 #5 Annak ellenére, hogy nemigen szeretek SIMS-ezni (elég a saját életemet irányítgatni meg lakásberendezni), azt be kell vallani, hogy eddig minden része és minden kiegészítője konstansan REMEK minőséget produkált, azaz aki szerette, az utána is szerette.
Példát vehetne némelyik játékszoftver-fejlesztő csapat Will Wright-ékról. -
#4 ki nyit neki topikot? -
gyuri12 #3 na akkor itt az első fikázás: nekem a simsek eddig se tetszettek,ezután se fognak... kicsit nagyon lánysak:) de eztet már mondtam... -
Indigo #2 /FLAME ON
Hajrá! -
Loverman #1 na kíváncsian fogom várni megint miféle fikázások jönnek majd ide a divatfikázóktól :D