67
-
Panyi #27 To use this feature, open Live Local Search in Windows Internet Explorer version 6 or 7. For more information, and to download the latest version, visit the Microsoft Internet Explorer website (http://www.microsoft.com/windows/ie/downloads/default.mspx).
Ez ütötte fel a képet, amikor ét akartam menni 3d nézetbe Firefox alatt! Na ennyit a kompatibilitásról! -
Panyi #26 To use this feature, open Live Local Search in Windows Internet Explorer version 6 or 7. For more information, and to download the latest version, visit the Microsoft Internet Explorer website (http://www.microsoft.com/windows/ie/downloads/default.mspx).
Ez ütötte fel a képet, amikor ét akartam menni 3d nézetbe Firefox alatt! Na ennyit a kompatibilitásról! -
BStage #25 bár ez a cikkiró dolga lett volna, csináltam két képet ugyanarról a helyszinről. (természetesen olyan helyszint választottam, ahol mindkét progi támogatja a 3d-t, mert igy igazságos)
google
microsoft -
#24 Google Earth-ben egy 3d-s teljesen szürke ábrázolás van, ami koránsem ugyanaz mint
ez... inkább csak arra megy ki hogy megvegyék a Google Earth Pro-t -
BStage #23 hirtelen rávágnám, hogy olvass hup-ot (hungarian unix portal) de bármilyen röhejes is, ott is gyakran több a ms-os hir, mint a unixos... -
#22 sajnos ugy látom ide is beszbadult egy fizetett, alaptalanul vádaskodó, buta MS fikázó
Amugy meg hajrá MS, még ha nem is körözik le Google-t, a versennyel akkor is mi felhasználók járunk jól! -
#21 van...
sliders - hát mástis adnak csak ezred ennyi mennyiségben, sajnos ez van... :( -
léry #20 google earthben van ilyen 3d cucc? már ami az épületeket illeti.. -
#19 Most nem azért, de ez az egész SG a Microsoft és környékéről szól! Nézzétek meg a cikekket, csak MS, pedig ennél sokkal több hír kerül ki naponta a nagyvilágból ami nem MS.
Szerintem az SG valamifeéle megállapodást kötött a "nagy szoftveróriással" :D -
assdf #18 Te se okoskodjál már annyit, manapság mást sem hallani a szoftveriparban, minthogy egyesek verik a nyálukat hogy az ő kedvenc programjuk funcióit már az aranybullában is rögzitették és a többi csak ellopta azt...
Fel kéne végre ébredni, ez a valóság és mintahogy az élet többi területén is nem az számit hogy ki verte be a fejét először, hanem hogy ki tudott ebből sikeres dolgot alkotni. -
BStage #17 "azert arrol nem art tudomast venni, hogy egy adatbazis az adatok kusza halmaza, a google earth pedig egy olyan szoftver, ami egy ilyen adathalmazt fogyaszthato allapotba tar eled."
te most direkt csinálsz magadból hülyét? nézzél már utána...
A ms sem kusza adathalmazt adott, hanem ugyanolyan weben kereshető, javascriptel scrollozható műhold (és légi) felvételeket amit aztán lekoppintott a google is. Csak éppen egy fél évtizeddel később. A külön letöltendő és telepitendő klienst aztán a google hozta ki először, a TMC alapú forgalom és dugófigyelő rendszert megint a ms hozta ki (ezt azóta sem tudta használhatóan lekoppintani a google) most pedig a valósághű 3d ábrázolást szintén... Persze ahelyett, hogy örülnél, hogy itt is verseny lett, te csak nyomod a primitiv ms fikázást anélkül, hogy akár halvány fogalmad lenne, hogy ki és mit csinált.
"aztan amikorra szepen befutott a dolog es latszodott, hogy ez egy ugyes es mindamellett talan meg jovedelmezo dolog is, raharapott a..."
...google -
Cat 02 #16 háát ebből se lesz full lefedetség :S
hát még mo-n :S -
fflx #15 namost okoskodjal mar ilyennel, te ven veteran, hogy a microsoftnak 1999-ben 1 Tb-os muholdas adatbazisa volt. eseteleg azert arrol nem art tudomast venni, hogy egy adatbazis az adatok kusza halmaza, a google earth pedig egy olyan szoftver, ami egy ilyen adathalmazt fogyaszthato allapotba tar eled... nem is akarhogyan.
szoval akkor hol van az eredeti otlet? gondolom muholdas kepekrol mar nagyon regota vannak adatbazisok, valoszinuleg azota, amiota muholdakkal fenykepeket keszitenek. (de a google earth nem csak muholdas kepeket hasznal, mivel az nem fedi le az egesz bolygot (legalabbis ami nekik van, vagy amit engedtek nekik hasznalni) hanem legifelvetelekkel van osszevegyitve. aztan ok hoztak azt az otletet is, hogy a meglevo terkepekrol az utakat es mindenfele egyeb okos informacio atvetitenek erre a virtualis foldre. nembeszleve a magassagi adatokrol, ami miatt mar eleve olyan jopofa 3D hatast keltett, hogy dontheto volt. aztan jott az ujabb otlet, hogy a varosoknak a meglevo es publikus epuletadatbazisat kezdtek el feldolgozni es felpakolni erre a virtualis terkepre... esigytovabb stb...
aztan amikorra szepen befutott a dolog es latszodott, hogy ez egy ugyes es mindamellett talan meg jovedelmezo dolog is, raharapott a microsoft. mint eddig mindenre, amit mas kitalalt felfuttatott bejaratott. na ezert utaljak sokan. -
#14 Sztem több, mint 15. Bár ez lehet, hogy szebb :). -
dez #13 Szóval a GoogleEarth-ben is van már ilyen 3D-s megjelenítés? És hány város ilyen? -
#12 Még ha azé a 15-é benne lenne. Ha vmi, NY csak benne van, nemde? Erre most h jobban megnéztem, találtam 3 db épületet 3d-sen, + a szabadságszobrot. Ennyi. Az összes többi 2d-s szar. Nekem ez nem lenne nagyon nagy baj, mert tudom h ez az egész egy kalap szar. Csak akkor legalább ne modnják h 15 városé rendesen megvan csinálva... Mert nincs. -
BStage #11 hozzátenném az ifjú titánok kedvéért - akik úgy tűnik álomvilágban élnek -, hogy a ms-nak évekkel korábban volt műholdas térképadatbázisa, mint a google-nek. Konkrétan 1999-ben a az sql server 2000 megjelenésekor csináltak egy 1 Tb-os műholdadatbázist rá ami bárki számára elérhető volt a neten, a googlenek még halvány gondolata se volt ilyenről. Aztán a gyerekek meg terjesztik a butaságot, a sok agymosás után... -
#10 15 amerikai nagyváros képe van benne 3d-ben.
Ne akarjatok más városoktól 3d-t meg részletes képet.
Egyébként én még nem próbáltam és valszeg nem is nagyon fogom mert microsoftos xar majd ha lesz patch :D Na jó ez csak vicc volt de majd ha pár frissítés felmegy rá akkor ki lehet próbálni úgy fél év múlva talán éris valamit. -
Morden23 #9 Faszom. Ha a Google csinál olyat, ami a Microsoft-nak van, az verseny, de ha a Microsoft csinál olyat, ami a Google-nak van, az "lopásbazze"?
Szarok az MS-re, szarok a Google-ra, nem fogok egy céget semmi pénzért "szeretni vagy nemszeretni", de aki teszi, az döntse már el, hogy tudatos vásárlót/felhasználót akar játszani, vagy propagandahuszárt. Nagyon nem ugyanaz. -
#8 megnéztem benne Budapestet, hogy az is milyen gyönyörű! Google Earth-ben egy kocsin részletesebb textúra van, mint itt az egész városon -
#7 szánalom ez a microfos. És installnál még fel is ajánlotta h használja-e a microfos live-ot kezdőlapnak. mondom anyád, inkább maradok a googlenél. Nem mindha életemben nem másodszorra nyitottam volna meg azt a sz@ros ie-t :) FF rulez! :) -
csorfab #6 Kezdem tényleg komolyan azt hinni hogy ezek a Microsoftnál teljesen hülyék. De komolyan. Ha EGY kibaszott EREDETI ötletük lenne, vagy legalább ne ilyen látványosan másolnák le a vetélytársaik termékeit, komolyan... És még emberek merik kérdezni hogy mi a bajom az MS-el... -
#5 ... kipróbáltam de egyrészt lassú volt (h mér kellett ie-re csinálni?!!) másrészt egy darab épület nem állt ki a földből 3d-sen, mint a képen, a terep volt még úgy ahogy 3d-s. New Yorkot néztem... -
dcyrax #4 Ezzzaz hajrá Microsoft ! -
Dodo55 #3 A területi beállításokat állítsd át Angol(Egyesült Államokbeli)-re -
#2 nem lehet ezeket a város térképeket valahogy berakni a GTA-ba? -
#1 hát kérem szépen ehez bizony kell telepíteni pár dolgot, és a végén még magát a progit is, amit természetesen magyar xp-re nem lehet feltenni( ha valaki tudja mégis hogyan, szóljon, mert én megnézném ezeket a városokat!)