Elkészült a Microsoft háromdimenziós keresője

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"azert arrol nem art tudomast venni, hogy egy adatbazis az adatok kusza halmaza, a google earth pedig egy olyan szoftver, ami egy ilyen adathalmazt fogyaszthato allapotba tar eled."

te most direkt csinálsz magadból hülyét? nézzél már utána...
A ms sem kusza adathalmazt adott, hanem ugyanolyan weben kereshetõ, javascriptel scrollozható mûhold (és légi) felvételeket amit aztán lekoppintott a google is. Csak éppen egy fél évtizeddel késõbb. A külön letöltendõ és telepitendõ klienst aztán a google hozta ki elõször, a TMC alapú forgalom és dugófigyelõ rendszert megint a ms hozta ki (ezt azóta sem tudta használhatóan lekoppintani a google) most pedig a valósághû 3d ábrázolást szintén... Persze ahelyett, hogy örülnél, hogy itt is verseny lett, te csak nyomod a primitiv ms fikázást anélkül, hogy akár halvány fogalmad lenne, hogy ki és mit csinált.

"aztan amikorra szepen befutott a dolog es latszodott, hogy ez egy ugyes es mindamellett talan meg jovedelmezo dolog is, raharapott a..."

...google <#ravasz1>
háát ebbõl se lesz full lefedetség :S
hát még mo-n :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

namost okoskodjal mar ilyennel, te ven veteran, hogy a microsoftnak 1999-ben 1 Tb-os muholdas adatbazisa volt. eseteleg azert arrol nem art tudomast venni, hogy egy adatbazis az adatok kusza halmaza, a google earth pedig egy olyan szoftver, ami egy ilyen adathalmazt fogyaszthato allapotba tar eled... nem is akarhogyan.

szoval akkor hol van az eredeti otlet? gondolom muholdas kepekrol mar nagyon regota vannak adatbazisok, valoszinuleg azota, amiota muholdakkal fenykepeket keszitenek. (de a google earth nem csak muholdas kepeket hasznal, mivel az nem fedi le az egesz bolygot (legalabbis ami nekik van, vagy amit engedtek nekik hasznalni) hanem legifelvetelekkel van osszevegyitve. aztan ok hoztak azt az otletet is, hogy a meglevo terkepekrol az utakat es mindenfele egyeb okos informacio atvetitenek erre a virtualis foldre. nembeszleve a magassagi adatokrol, ami miatt mar eleve olyan jopofa 3D hatast keltett, hogy dontheto volt. aztan jott az ujabb otlet, hogy a varosoknak a meglevo es publikus epuletadatbazisat kezdtek el feldolgozni es felpakolni erre a virtualis terkepre... esigytovabb stb...

aztan amikorra szepen befutott a dolog es latszodott, hogy ez egy ugyes es mindamellett talan meg jovedelmezo dolog is, raharapott a microsoft. mint eddig mindenre, amit mas kitalalt felfuttatott bejaratott. na ezert utaljak sokan.

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

Bith
Sztem több, mint 15. Bár ez lehet, hogy szebb 😊.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Szóval a GoogleEarth-ben is van már ilyen 3D-s megjelenítés? És hány város ilyen?

scorpeeon
Még ha azé a 15-é benne lenne. Ha vmi, NY csak benne van, nemde? Erre most h jobban megnéztem, találtam 3 db épületet 3d-sen, + a szabadságszobrot. Ennyi. Az összes többi 2d-s szar. Nekem ez nem lenne nagyon nagy baj, mert tudom h ez az egész egy kalap szar. Csak akkor legalább ne modnják h 15 városé rendesen megvan csinálva... Mert nincs.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

hozzátenném az ifjú titánok kedvéért - akik úgy tûnik álomvilágban élnek -, hogy a ms-nak évekkel korábban volt mûholdas térképadatbázisa, mint a google-nek. Konkrétan 1999-ben a az sql server 2000 megjelenésekor csináltak egy 1 Tb-os mûholdadatbázist rá ami bárki számára elérhetõ volt a neten, a googlenek még halvány gondolata se volt ilyenrõl. Aztán a gyerekek meg terjesztik a butaságot, a sok agymosás után...
kigyi
15 amerikai nagyváros képe van benne 3d-ben.
Ne akarjatok más városoktól 3d-t meg részletes képet.
Egyébként én még nem próbáltam és valszeg nem is nagyon fogom mert microsoftos xar majd ha lesz patch 😄 Na jó ez csak vicc volt de majd ha pár frissítés felmegy rá akkor ki lehet próbálni úgy fél év múlva talán éris valamit.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Faszom. Ha a Google csinál olyat, ami a Microsoft-nak van, az verseny, de ha a Microsoft csinál olyat, ami a Google-nak van, az "lopásbazze"?

Szarok az MS-re, szarok a Google-ra, nem fogok egy céget semmi pénzért "szeretni vagy nemszeretni", de aki teszi, az döntse már el, hogy tudatos vásárlót/felhasználót akar játszani, vagy propagandahuszárt. Nagyon nem ugyanaz.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

scorpeeon
megnéztem benne Budapestet, hogy az is milyen gyönyörû! Google Earth-ben egy kocsin részletesebb textúra van, mint itt az egész városon <#idiota>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
szánalom ez a microfos. És installnál még fel is ajánlotta h használja-e a microfos live-ot kezdõlapnak. mondom anyád, inkább maradok a googlenél. Nem mindha életemben nem másodszorra nyitottam volna meg azt a sz@ros ie-t 😊 FF rulez! 😊

Kezdem tényleg komolyan azt hinni hogy ezek a Microsoftnál teljesen hülyék. De komolyan. Ha EGY kibaszott EREDETI ötletük lenne, vagy legalább ne ilyen látványosan másolnák le a vetélytársaik termékeit, komolyan... És még emberek merik kérdezni hogy mi a bajom az MS-el...

Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.

scorpeeon
... kipróbáltam de egyrészt lassú volt (h mér kellett ie-re csinálni?!!) másrészt egy darab épület nem állt ki a földbõl 3d-sen, mint a képen, a terep volt még úgy ahogy 3d-s. New Yorkot néztem...

Ezzzaz hajrá Microsoft ! <#hawaii>
A területi beállításokat állítsd át Angol(Egyesült Államokbeli)-re
Darth Sith
nem lehet ezeket a város térképeket valahogy berakni a GTA-ba? <#banplz>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

akyyy
hát kérem szépen ehez bizony kell telepíteni pár dolgot, és a végén még magát a progit is, amit természetesen magyar xp-re nem lehet feltenni( ha valaki tudja mégis hogyan, szóljon, mert én megnézném ezeket a városokat!)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

← ElőzőOldal 2 / 2