Armadillo Run

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

malter
megtaláltam köszi
joebacsi
van benne egy ilyen örökmozgó bug

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

malter
rakéta nélkül hogy mozgatnak pl rudat?láttam pár videon hogy elkezd pörögni pl
joebacsi
up!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

SD456
Hy all!

Én ismerem. Tesóm ma nyomta végig! Nagyon jó kis játék, habár én is inkább csak hülyéskedek benne<#vigyor2>.

PS3 ID: SDani456

joebacsi
logikai játék?

ez egy törésteszt szimulátor 😄

ebben a játékban a pusztítás a lényeg 😊
(vannak ilyen mozgó városok, nah azoknak kell vagy 5 perc amíg megsemmisülnek 😊)

DöflingR
Jó rég írtak már ebbe a topic-ba is.. pedíg egy jó logikai játékról van szó 😊)

ngcsnet
én is a 16.-osnál akadtam meg elõször, le is töltöttem hozzá megoldást innen

csalok, dehát ez van <#idiota>

csm
nemtom, csak mindig asszem h a következõre mág többet költök 😄

BMW 325 iX Rallye Car :)

Zomil
és az mért baj?😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csm
köszi, az a baj hogy nekem sose marad 10nél több pénzem 😄

joebacsi
tudom, az indítás nálam is ugyanez, egy kinyújtott kötél, ami összerándul 😊

Zomil
hát igen de nem vészes😊
csak arra kell figyelni h lent ugye az a kis piros izé az egy kötél ami felrántja a vasat h elinduljon a rakéta😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

joebacsi
<#taps>
nekem is valami hasonló, gondolom nálad is fityeg egy kicsit a jobb oldala 😄

Zomil
itt az én megoldásom 😊

joebacsi
építs neki emelvényt 😊

csm
youtube-n nem találtam 😞
ötletem sincs hozzá, nagy nehezen ki birom "lõni" a golyót, de fent legurul, tippem sincs hogy juttassam olyan magasra a gömbhöz 😞

joebacsi
pedig az viszonylag egyszerû 😊
hogy próbáltad eddig?

ha nagyon nem megy, akkor a youtube-on fennt van az összes pálya megoldása, de ne rontsd el sztem, mert annyira nem lehetetlen 😊

csm
a level 16- Trigger nevû pályán elakadtam. vki segítene?

Gerygrey
Van egy fizikai bug a játékban, és azt kihasználva lehet. Most telcsirõl vagyok és nem tudom megmutatni, de a hivatalos oldalon a letölthetõ mentések között találsz olyan megoldásokat amelyek ezt a módszert, a "black force"-t alkalmazzák
Gerisone
nem oan! hanem magától forog rakéta nélkül!mint egy lapát ami megüti a labdát

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

ngcsnet
én szerintem csinálsz 1 kis kalitkát és rászerelesz néhány rakétát ami majd forgatja

Gerisone
halli! hogyan kell oan magától forgó izét csinálni ami a labdát jó messze löki???

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Calver
hasonló, a híd kb ugyanígy állt csak nekem kapásból 4 fémlap lökte meg és a végén egy kosár volt

"The trees move. Do you not see it?"

emigyen

Gerygrey
Tegnap én a 19. pályán ("golf") akadtam el, de nagyon. Egybõl a youtube-on kerestem segítséget, de nagyon milliméter pontosan ugyanúgy kéne megépíteni a hidat, nekem sehogysem jött össze 😞 Nektek hogy sikerült megoldani?
Gerygrey
Letöltöttem pár levelt a hivatalos oldal fórumából. Van egy olyan hogy "three ways to win" vagy ilyesmi a neve, valami iszonyatosan nagy pálya (itt most a méretére gondolok, amúgy a gépemen játszhatatlanul lassú)
Arra nem tudok rájönni, hogy hogyan lehet ilyen nagyobb pályákat csinálni? Mert az a terület amit a beépített pályaszerkesztõ defaultként ad, az elég karcsú.
NEOreg3
ohh thx, szal csupán bepötyögöm a youtube-ba?😄

nem is gondoltam rá<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
void 8-as megoldásáról valaki egy képet segítségképpen, mert ötletem sincs:C

elõre is köszönöm

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

huh, már 30 valahányadik pálya 😊

naggyon szorakoztató 😛

Gerygrey
Köszi, nem is tudom miért nem jutott eszembe ott megnézni, de már meg is van. 2 mega, odabasz 😊
nekem saggat a játék mint állat<#idiota>
Calver
isohunton keresgélj, én onnan szedtem le
btw kurvajó gém <#nyes> már 4 órája ezzel szenvedek

"The trees move. Do you not see it?"

Boconadi
nagyon jól néz ki.
ngcsnet
Elma feeling <#eljen>

bazs1
ez tök jó😄

Gerygrey
Egész véletlenül bukkantam rá erre a gyöngyszemre a Youtube-on, és kíváncsi lennék, van-e errefelé aki ismeri. Valami istentelen jópofa játék - aki szerette annak idején az Incredible Machine-t, és mostanság a Pontifex/Bridgebuilder szériát, annak biztosan be fog jönni. Valakinek esetleg megvan a teljes játék?

Videó a Youtube-on: klikk
Letölthetõ demó: klikk