39
Armadillo Run
-
#39 megtaláltam köszi -
#38 van benne egy ilyen örökmozgó bug -
#37 rakéta nélkül hogy mozgatnak pl rudat?láttam pár videon hogy elkezd pörögni pl -
#36 up!
-
#35 Hy all!
Én ismerem. Tesóm ma nyomta végig! Nagyon jó kis játék, habár én is inkább csak hülyéskedek benne. -
#34 logikai játék?
ez egy törésteszt szimulátor :D
ebben a játékban a pusztítás a lényeg :)
(vannak ilyen mozgó városok, nah azoknak kell vagy 5 perc amíg megsemmisülnek :)) -
#33 Jó rég írtak már ebbe a topic-ba is.. pedíg egy jó logikai játékról van szó :)) -
#32 én is a 16.-osnál akadtam meg először, le is töltöttem hozzá megoldást innen
csalok, dehát ez van -
#31 nemtom, csak mindig asszem h a következőre mág többet költök :D -
#30 és az mért baj?:) -
#29 köszi, az a baj hogy nekem sose marad 10nél több pénzem :D -
#28 tudom, az indítás nálam is ugyanez, egy kinyújtott kötél, ami összerándul :) -
#27 hát igen de nem vészes:)
csak arra kell figyelni h lent ugye az a kis piros izé az egy kötél ami felrántja a vasat h elinduljon a rakéta:) -
nekem is valami hasonló, gondolom nálad is fityeg egy kicsit a jobb oldala :D -
#25 itt az én megoldásom :)
-
#24 építs neki emelvényt :) -
#23 youtube-n nem találtam :(
ötletem sincs hozzá, nagy nehezen ki birom "lőni" a golyót, de fent legurul, tippem sincs hogy juttassam olyan magasra a gömbhöz :( -
#22 pedig az viszonylag egyszerű :)
hogy próbáltad eddig?
ha nagyon nem megy, akkor a youtube-on fennt van az összes pálya megoldása, de ne rontsd el sztem, mert annyira nem lehetetlen :) -
#21 a level 16- Trigger nevű pályán elakadtam. vki segítene? -
#20 Van egy fizikai bug a játékban, és azt kihasználva lehet. Most telcsiről vagyok és nem tudom megmutatni, de a hivatalos oldalon a letölthető mentések között találsz olyan megoldásokat amelyek ezt a módszert, a "black force"-t alkalmazzák -
#19 nem oan! hanem magától forog rakéta nélkül!mint egy lapát ami megüti a labdát -
#18 én szerintem csinálsz 1 kis kalitkát és rászerelesz néhány rakétát ami majd forgatja -
#17 halli! hogyan kell oan magától forgó izét csinálni ami a labdát jó messze löki??? -
#16 hasonló, a híd kb ugyanígy állt csak nekem kapásból 4 fémlap lökte meg és a végén egy kosár volt -
endiboy #15 emigyen
-
#14 Tegnap én a 19. pályán ("golf") akadtam el, de nagyon. Egyből a youtube-on kerestem segítséget, de nagyon milliméter pontosan ugyanúgy kéne megépíteni a hidat, nekem sehogysem jött össze :( Nektek hogy sikerült megoldani? -
#13 Letöltöttem pár levelt a hivatalos oldal fórumából. Van egy olyan hogy "three ways to win" vagy ilyesmi a neve, valami iszonyatosan nagy pálya (itt most a méretére gondolok, amúgy a gépemen játszhatatlanul lassú)
Arra nem tudok rájönni, hogy hogyan lehet ilyen nagyobb pályákat csinálni? Mert az a terület amit a beépített pályaszerkesztő defaultként ad, az elég karcsú. -
#12 ohh thx, szal csupán bepötyögöm a youtube-ba?:D
nem is gondoltam rá -
#11 megoldás youtube-on
letölthető megoldások a void8-hoz
void8 topik armadillorun fórumon -
#10 void 8-as megoldásáról valaki egy képet segítségképpen, mert ötletem sincs:C
előre is köszönöm -
endiboy #9 huh, már 30 valahányadik pálya :) -
endiboy #8 naggyon szorakoztató :P -
#7 Köszi, nem is tudom miért nem jutott eszembe ott megnézni, de már meg is van. 2 mega, odabasz :) -
Paranoia #6 nekem saggat a játék mint állat -
#5 isohunton keresgélj, én onnan szedtem le
btw kurvajó gém már 4 órája ezzel szenvedek -
#4 nagyon jól néz ki. -
#3 Elma feeling -
#2 ez tök jó:D
-
#1 Egész véletlenül bukkantam rá erre a gyöngyszemre a Youtube-on, és kíváncsi lennék, van-e errefelé aki ismeri. Valami istentelen jópofa játék - aki szerette annak idején az Incredible Machine-t, és mostanság a Pontifex/Bridgebuilder szériát, annak biztosan be fog jönni. Valakinek esetleg megvan a teljes játék?
Videó a Youtube-on: klikk
Letölthető demó: klikk