Armadillo Run
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Én ismerem. Tesóm ma nyomta végig! Nagyon jó kis játék, habár én is inkább csak hülyéskedek benne<#vigyor2>#vigyor2>.
PS3 ID: SDani456
ez egy törésteszt szimulátor 😄
ebben a játékban a pusztítás a lényeg 😊
(vannak ilyen mozgó városok, nah azoknak kell vagy 5 perc amíg megsemmisülnek 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
csalok, dehát ez van <#idiota>#idiota>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
csak arra kell figyelni h lent ugye az a kis piros izé az egy kötél ami felrántja a vasat h elinduljon a rakéta😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nekem is valami hasonló, gondolom nálad is fityeg egy kicsit a jobb oldala 😄
ötletem sincs hozzá, nagy nehezen ki birom "lõni" a golyót, de fent legurul, tippem sincs hogy juttassam olyan magasra a gömbhöz 😞
BMW 325 iX Rallye Car :)
hogy próbáltad eddig?
ha nagyon nem megy, akkor a youtube-on fennt van az összes pálya megoldása, de ne rontsd el sztem, mert annyira nem lehetetlen 😊
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
"The trees move. Do you not see it?"
Arra nem tudok rájönni, hogy hogyan lehet ilyen nagyobb pályákat csinálni? Mert az a terület amit a beépített pályaszerkesztõ defaultként ad, az elég karcsú.
nem is gondoltam rá<#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
elõre is köszönöm
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
btw kurvajó gém <#nyes>#nyes> már 4 órája ezzel szenvedek
"The trees move. Do you not see it?"
Videó a Youtube-on: klikk
Letölthetõ demó: klikk