17
  • dez
    A GTX-nek csúcson 150W. Valamivel több, mint az eddigi csúcs, de nem sokkal. És ez még 90nm-en van, később 80nm-en gyártják majd.
  • csuszi
    fogyasztasuk mennyi?? errol nem szol a fama...
  • dez
    Iden, csak én a Zedas által írtakra reagáltam.
  • pedrohsi
    2. az eredeti hírben csak referenciakártyákról volt szó, amit az Nvidia partnergyártója nyomott el valahogy
  • dez
    Akkor végülis nem is (csak) referencia-kártyákról van szó, hanem kereskedelmi forgalomba kerülő (kész) kártyákról...

Két kérdés merül fel:
    1. Mi az, hogy hibás ellenállások? Nem annyi az ellenállásuk, mint kellene? Ilyen esetről még nem hallottam, erre eléggé odafigyelnek a gyártók.
    Szerintem inkább a szükséges ellenállások meghatározása volt hibás.
    2. Az Nvidia szállítja (miután megvette egy gyártótól) az alkatrészeket a partnereinek? Vagy egyenesen ők gyártják le a kártyákat, illetve csak a nagyobbakat, a partnerek csak csomagolják?
  • dez
    Mondjuk gondolom direkt ilyen, poénos.
  • dez
    Huh, úgy néz ki a képen lévő kártya, mintha a leégett volna a festék a kiáramló forró levegőtől. :D
    (Nem, ez nem fanATIkus beszólás akar lenni.)
  • retek683
    Én árba többre számítottam alig várom hogy kapható legyen itt is, ezeek még 2 év múlva is kártyák lesznek!!! így nagy ár csökkenések lesznek most nem érdemes videókarit vásárolni addig míg nem jönnek ki!!!
  • ffxi
    Ultraszánalom:D
  • neoG
    Most miért mondod!?Én pl jót mosolyogtam rajta.Igazán szellemes beszólás volt:D
  • wander01
    mondjuk az fix hogy én csak minimum második vagy harmadik generáiosat vennék, mire a gyerekbetegségekk megszünnek.
  • BCs design
    117 ezer ft-ért elő lehet rendelni a 8800 ast
  • BCs design
    hmm

http://cellcom.hu/product_info.php?cPath=5_94_136&products_id=2607

• wander01
    sok láma :D
  • raingun
    Talán ez az űberbivaly cool beszólásod nem érdekel senkit, nem gondolod?
  • irkab1rka
    És nem érinti az ATI kártyáit sem
  • Zedas
    "A vállalat szerint hibás alkatrészek kerültek a referencia példányokra, így azokat vissza kellett hívni a partnerektől"

Nem mindegyik kártyát kell visszahívni. A visszahívás nem érinti az XFX és az ASUS kártyáit, viszont az EVGA, Gigabyte és MSI megszívták.