GeForce 8800 - rajt elõtti visszahívás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A GTX-nek csúcson 150W. Valamivel több, mint az eddigi csúcs, de nem sokkal. És ez még 90nm-en van, késõbb 80nm-en gyártják majd.

csuszi
fogyasztasuk mennyi?? errol nem szol a fama...

MJ rulz Pink Team The Only One

Iden, csak én a Zedas által írtakra reagáltam.

2. az eredeti hírben csak referenciakártyákról volt szó, amit az Nvidia partnergyártója nyomott el valahogy
Akkor végülis nem is (csak) referencia-kártyákról van szó, hanem kereskedelmi forgalomba kerülõ (kész) kártyákról...

Két kérdés merül fel:
1. Mi az, hogy hibás ellenállások? Nem annyi az ellenállásuk, mint kellene? Ilyen esetrõl még nem hallottam, erre eléggé odafigyelnek a gyártók.
Szerintem inkább a szükséges ellenállások meghatározása volt hibás.
2. Az Nvidia szállítja (miután megvette egy gyártótól) az alkatrészeket a partnereinek? Vagy egyenesen õk gyártják le a kártyákat, illetve csak a nagyobbakat, a partnerek csak csomagolják?

Mondjuk gondolom direkt ilyen, poénos.

Huh, úgy néz ki a képen lévõ kártya, mintha a leégett volna a festék a kiáramló forró levegõtõl. :D
(Nem, ez nem fanATIkus beszólás akar lenni.)

Én árba többre számítottam alig várom hogy kapható legyen itt is, ezeek még 2 év múlva is kártyák lesznek!!! így nagy ár csökkenések lesznek most nem érdemes videókarit vásárolni addig míg nem jönnek ki!!!

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

ffxi
Ultraszánalom:D

Fákjúal!

Most miért mondod!?Én pl jót mosolyogtam rajta.Igazán szellemes beszólás volt:D<#taps>

wander01
mondjuk az fix hogy én csak minimum második vagy harmadik generáiosat vennék, mire a gyerekbetegségekk megszünnek.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

117 ezer ft-ért elõ lehet rendelni a 8800 ast <#wow1>

hmm

http://cellcom.hu/product_info.php?cPath=5_94_136&products_id=2607

wander01
sok láma :D

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Talán ez az ûberbivaly cool beszólásod nem érdekel senkit, nem gondolod?
És nem érinti az ATI kártyáit sem <#mf1>

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

"A vállalat szerint hibás alkatrészek kerültek a referencia példányokra, így azokat vissza kellett hívni a partnerektõl"

Nem mindegyik kártyát kell visszahívni. A visszahívás nem érinti az XFX és az ASUS kártyáit, viszont az EVGA, Gigabyte és MSI megszívták.