Real VNC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Real VNC-vel lehetséges-e azt megcsinálni, hogy távoli gépek csoportját egyszerre bejelentkeztetni, és nem külön külön mindegyiknél beírni ugyan azt a felhasználónevet és jelszót? Ez azért lenne jó, mert távtelepítés után rendszergazdával be kellene jelentkezni minden gépen, hogy egy programot, amit utólagosan lehet csak telepíteni automatice feltelepítsen a klónozó szerver.
A válaszokat elõre is köszönöm!
Ui.: Ha ez Real VNC-vel nem megoldható, akkor hogy lehetne megcsinálni?
Egy kis segítségre lenne szükségem realvnc-vel kapcsolatban. Problémám: két gép között szeretnék kapcsolatot létrehozni, egyik gép win xp-s, adsl nettel, másik gép szintén xp-s, de ezen egy gprs modem van. Szóval össze lehet-e ezeket hozni, a real vnc tud-e így is kommunikálni?
A válaszokat elõre is köszönöm!
Itt a router port forwarding:
Itt pedig a hibaüzenet, amit kiír a vnc viewer:

(programban benne van melyiket használja) ha meg nincs, hálózatmonitorozóban meg tudod nézni
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vagy egyéb OS-t használsz?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Nagy eredményekre ne számíts, mert a neted feltöltési sebessége a mérvadó, hiszen Õ küldi a jelet. A sebesség kb olyan szintû átvitelnél, hogy szöveget tudsz vele távolról szerkeszteni, esetleg, weblapszerkesztõ, néhány alapdolog. DE többre ne számíts.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler