Darren Hayes és Savage Garden
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cervusz Bobo,
A Savage Garden-nek nem két albuma van!
A Savage Garden-nek nem két albuma van!
Na, hogy a témához is legyen hsz, számomra alapból nem szimpatikus egy olyan "banda" (mert ugye hivatalosan ketten voltak) akik 2 album után "feloszlanak". Az viszont vitathatatlan tény, az alatt a rövid idõ alatt világhírnévre tett(ek) szert.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Miért mi kivetnivalót találáltál abban a hsz-ben?Páran szerintem kicsit túlmisztifikáljátok ezt a moderátor dolgot.Lehetsz cinikus, flegma stb. a modival, azt neki "mezei" fórumozóként kell lereagálni.Ha ilyenért büntipontot adna, az csak a modit minõsítené.
xXDDD
<#phone>#phone>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
igen
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ejjha!!
igy is lehet beszélni moderátorral???????,<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
igy is lehet beszélni moderátorral???????,<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
sziasztok
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Moderator miert ir be ide?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Annyit kérnék, hogy abberált állatok ne írjanak, akiknek nincsen jobb dolguk, mint szídni valamit."
Én meg annyit kérek, hogy többet ilyet ne írj. Kösz!
Én meg annyit kérek, hogy többet ilyet ne írj. Kösz!
"""Annyit kérnék, hogy abberált állatok ne írjanak, akiknek nincsen jobb dolguk, mint szídni valamit. ""<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Cervusztok.
Minden, ami Darren-nel és a csapattal kapcsolatos, jöhet ide.
Érdekel, hogy ki miért szereti, ki miért nem. Ezenkívül az, hogy melyik számaikat bírjátok, melyiket nem és miért.
Persze, ez kevés, bármi jöhet.
Annyit kérnék, hogy abberált állatok ne írjanak, akiknek nincsen jobb dolguk, mint szídni valamit.
Minden, ami Darren-nel és a csapattal kapcsolatos, jöhet ide.
Érdekel, hogy ki miért szereti, ki miért nem. Ezenkívül az, hogy melyik számaikat bírjátok, melyiket nem és miért.
Persze, ez kevés, bármi jöhet.
Annyit kérnék, hogy abberált állatok ne írjanak, akiknek nincsen jobb dolguk, mint szídni valamit.