Otthon: Vezetékes Vodafone apróbetűs résszel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Úgylátszik a parasztvakítás divat lett kicsiny hazánkban.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Ezek a kamukedvezmények felfoghatók egy drága(bár ezt is mi fizetjük) kampánynak.
Bár ezzel nem mondtam újat.
A sajtó meg ír róla, mert már hírnek számít. Ezért a reklámért igazán megéri.
Én egyébként tökéletesen elégedett vagyok a Vodafone-nal minden szempontból, két számom is vodás, a harmadik meg pannonos ami szerintem szintén korrekt, az egyetlen cég amit nem érzek teljesen korrektnek az a T-mobile. Gondolom az lehet Dani nagy kedvence, hogy ilyen morcos hangvételû cikket írt a konkurenciáról.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
yoneked, adsl trékom nélkül
elsõsorban budapestieknek alternatíva, de kezdetnek yó.
amúgy a trékomon ejtett minden kis seb, számomra öröm. k@cs@g banda. <#duhos2>#duhos2>
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
60 000 x 3e Ft nem kevés, 180 millió forint havonta, ezt már megérzik a nagyok is.
Igaz az lila és nem "vörös".
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml