Egyre nagyobb gondot okoz a telefonspam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én meg nem mondok semmit, hanem egybõl lerakom. Minek veszitek a fáradtságot arra, hogy egyáltalán beleszóljatok.

Én már rutinos vagyok, ha hívnak az új díjcsomaggal (vagy bármi mást akarnak rám sózni), közlöm vele, h már múlt hét óta szerzõdésben állok a másik céggel.

David01
Engem még egyszer sem hívtak fel így. Bár ha elkezdenének hívogatni akkor felraknák egy progit a telómra ami leteszi mindkinek aki nincs benne a telefonkönyvemben. Próbáljanak csak engem hivogatni <#eplus2>

TothLaci
Minket és a nagyszüleimet folyton hívtak a T-Comtól, és a Tele2-tõl is. Egyszer megcsörren a telefon, felveszem, és akkor elkezdi mondani a nõ, hogy T-Com megbízásából a telefon tulajdonosát keresem. Én meg beadom rögtön, hogy nem érdekelnek a T-Com reklámok. Nõ megkérdezi, mit mondtam, én meg újra elmondom, hogy nem érdekelnek a T-Com reklámok. Erre nagyon megsértõdik, mondja nem is azt akarta mondani, de visszhal. Én meg úgy vagyok vele, nem érdekel, hogy T-Com vagy a Tele2 ügyfél/spam szolgálata mit gondol rólam (akiknek talán kedvesebb kell lenniük a bolond ügyfelekkel is), de legalább többször nem hívtak fel. Ha pedig olyan nagyon fontos másról van szó, akkor küldjenek egy borítékot, ossz jó van...
Sir Quno Jedi
Nem mindig tudod, mert manapság gyakran csak egy IVR-es gép hív fel téged és õt ugye hiába küldöd bárhová, nem veszi zokon.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nethyrrea
én már annak is örülnék ha valaki fejbelõné azt aki folyton spam emaileket küld mindenféle kamu címrõl.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

De ha felhívnak legalább el tudod õket küldeni a kurva anyjukba 😉

Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.

ja tudom engem a gyurcsány számtalanszor felhívott

http://www.lohere.net - a MagyarChan