8
  • Cat #8
    én meg nem mondok semmit, hanem egyből lerakom. Minek veszitek a fáradtságot arra, hogy egyáltalán beleszóljatok.
  • Szeszmester
    Én már rutinos vagyok, ha hívnak az új díjcsomaggal (vagy bármi mást akarnak rám sózni), közlöm vele, h már múlt hét óta szerződésben állok a másik céggel.
  • David01
    Engem még egyszer sem hívtak fel így. Bár ha elkezdenének hívogatni akkor felraknák egy progit a telómra ami leteszi mindkinek aki nincs benne a telefonkönyvemben. Próbáljanak csak engem hivogatni

• TothLaci
    Minket és a nagyszüleimet folyton hívtak a T-Comtól, és a Tele2-től is. Egyszer megcsörren a telefon, felveszem, és akkor elkezdi mondani a nő, hogy T-Com megbízásából a telefon tulajdonosát keresem. Én meg beadom rögtön, hogy nem érdekelnek a T-Com reklámok. Nő megkérdezi, mit mondtam, én meg újra elmondom, hogy nem érdekelnek a T-Com reklámok. Erre nagyon megsértődik, mondja nem is azt akarta mondani, de visszhal. Én meg úgy vagyok vele, nem érdekel, hogy T-Com vagy a Tele2 ügyfél/spam szolgálata mit gondol rólam (akiknek talán kedvesebb kell lenniük a bolond ügyfelekkel is), de legalább többször nem hívtak fel. Ha pedig olyan nagyon fontos másról van szó, akkor küldjenek egy borítékot, ossz jó van...
  • Sir Quno Jedi
    Nem mindig tudod, mert manapság gyakran csak egy IVR-es gép hív fel téged és őt ugye hiába küldöd bárhová, nem veszi zokon.
  • Nethyrrea
    én már annak is örülnék ha valaki fejbelőné azt aki folyton spam emaileket küld mindenféle kamu címről.
  • csorfab
    De ha felhívnak legalább el tudod őket küldeni a kurva anyjukba ;)
  • Shadow_THH
    ja tudom engem a gyurcsány számtalanszor felhívott