24
Motorola Mobil Phone Tools
-
roli613 #24 www.mobile613.blog.hu ez zsír oldal -
n3whous3 #23 Csak annyira fostalicska a phone tools, hogy a legújabb verzió SE tudja kezelni a Motorola W490-t... Tudtok valami megoldást rá? -
#22 itt is találtok motorola softvert: kivansag-letoltes.net -
zuza #21 én csak azt tudom javasolni,hogy ne hagyd magad,igen is kezd el hisztizni:Dez elvileg hatásos -
#20 sziasztok
mivel ez a motorola forum el, ide teszem fel a kerdesemet:
lenne egy L6-osom, ami meghalt. a szerviz kihozta ilyen olyan folyadekindikatoros kamudumaval. valaki tudna ebben segiteni hogy mit tegyek? mert igy ugrik a garim ra - valtig allitjak hogy en locskoltam bele vizet igy+ugy, holott a meghalas elott kikapcsolt allapotban 1 napig a szekrenyben allt a telefon...pls valaki help me! -
#19 azaz itt :) -
#18 http://www.motorola.com/consumer/v/index.jsp?vgnextoid=8ce0cdcd4ab2b010VgnVCM1000008206b00aRCRD&show=showallproduct&showSectionPage=Let%C3%B6lt%C3%A9seket -
#17 én nem találtam semmit
itt -
zuza #16 Pumma!Tudsz letölteni a motorola.hu-ról drivert a telefonodhoz.
Motorola.hu -
#15 sziasztok!
nekem a progi folyamatosan azt irja ki amikor a mobil telefon a gépben van "Hiányzik egy pontosvessző" valaki tudna segíteni???
Köszi előre is : Streetlife -
Sziasztok tudna nekem segiteni valaki mert az ideg már keté vág van egy motorola l6 telcsim vetem usb kábelt de nincs driver hozzá szofver van csak mikkor bedugom a usb rá dugom a telcsimre uj hadver varácslo jön elö de nem tudok mit csinálni léci segicsetek köszi
-
#13 lol van egy rar fájl a netröl, 50 mega,van benne 500 mobil game, motorola v3-ra egyaránt jo...csak az a kérdés hogy hogy rakjam bele xD eddig van 25 gamem a mobilon,mivel mobil game teszter vagyok,de job lenne ha nem pénzért kéne letöltenem xD bár az ujakat ugy kell ... nah mind1 :D -
#12 ha sony ericssonom van a játékok mappa tartalmát mivel tudnám felrakni a gépre?? -
toM517 #11 LOL
Ez a program kb semmire sem jo, amit ezzel megtudok csinalni, azt meg tudom csinalni egy total commanderrel is. Annyi, hogy beallitom, hogy lassam a rejtett mappakat es utana a megfelelo anyagot a megfelelo mappaba tolod azt kesz! ( zenek pl a 'music' mappaba, kepek pedig a 'pictures' mappaba)
Sot! Mondok valamit, meg jatekot is lehet igy feltenni! 'kjava' mappaba belekuldom a .jar fileokat aztan azokat pedig a telon a java cuccoknal maris lehet telepiteni!
P.S.: Nekem V3i-m van, de ugyanez muxik a V3x-el, a simaval, a K1-el is, meg szerintem a tobbivel is, de ezek tutik! -
#10 nem mondod XD
-
zuza #9 Játékokat nem tudsz MPT-vel a mobilodra rakni... -
zuza #8 igaz nem annyira jó program de azért jobb a semminél.Adatátvitelre tökéletes de csak kábelnél.Van egy bluetooth adapterem de nem ismeri fel az MPT sajnos. -
#7 hellotok
ha bármilyen telorol letörlök egy gyárilag beleépitett játékot azt hogyan tudnám visszaszerezni? kerestem már netem bárhol de sehol sincs fenn -
#6 pff ez a program megvan nekem.motorola mobilokhoz van pl..ezen a programon nyomhatod át a mobilra,vagy a gépre a zenéket,hangokat,képeket,videókat..... (játékokat nem)
pl: motorola v3....
mellékelt cdvel :)
-
#5 értelmes topik. +fav:D -
Szabi1991 #4 -
#3 Esetleg, ha lenne valami véleményed és azt ki is fejtenéd úgymond topikindító gyanánt... -
#2 bővebben............ -
zuza #1 Sziasztok ezt a Témát azért nyitottam hogy megosszuk egymással a Motorola Phone Tools előnyeit és hátrányait.