Sony: decemberben jön a legkönnyebb laptop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
képrõl nagyon tetszik. mit tud, és mennyiért lehet huzzájutni?
és fõleg hol?
Ha jól látom P4-ed van. Attól ne is várd, hogy hûvös legyen. Bár a Northwood még jobb, mint a Prescott. Ezek meg mobil procik, azok még sokkal kevésbbé melegszenek.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Most tervezek venni egy Siemens-Fujitsu Amilo M1437G-t.. de, a Siemens mobilombol kiindulva meg fogom szivni.
Ez kamu. Még egy ULV-s Dothannal se menne annyit, a BT + WiFi fogyaszt rendesen. Anélkül, folyamatos windows képernyõvédõ "futtatással" talán elképzelhetõ, de akkor már nem is olyan vékony, mert ehhez kell a batár pótaksi is.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
van egy olyan érzésem hogy a te ibm laptopottól ezer féle nonema van amelyek amellett hogy jobb aksival vannak felszerelve, még gyorsabbak is ugyanazon a kategórián belül, és értelmesebb monitorokat is pakolnak beléjük
Ez egyik se minõségi kategória! A minõség azt jelenti hogy nem hullik szét magától, nem sül szét ha nyári kánikulában használod, kibírja ha leejted a földre (na nem a 20.-ról), és legfõképp nincsenek rejtélyes hibái, nincs állandó fagyás, driver és egyéb probléma. Ezek egyikse se teljesül mondjuk egy Acernél.
715 gramm, svga kepernyo, fut rajta a win95, a winnt es az os/2 is. 1992-es gyartasu...
http://www.basterfield.com/pc110/pc110idx.htm
Egy ismerosomnek van egy picit nagyobb, europai valtozata es meg mindig hasznalhato. (a gepe mar 11 eves)
A thinkpadek egyik jo tulajdonsaga hogy konnyuek, masszivak es nagyon sokat kibirnak. Sajat laptopkent es ceges gepkent is thinkpad-eket hasznalok. (2 kilos sullyal, 6 es 8 oras uzemidokkel)
ps: Pluszkent pedig ott a trackpoint, ami sokkal gyorsabb mint egerezni.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
kisebb melóra jó gépek, eddig egyikkel sincs semmi gond.
én egy 1GHz-es Antaur procival is dolgozok néha photoshoppal, ismerni kell a gép képességeit, és aszerint kell használni.
editplust, meg firefoxot szerintem 486-tól fölfelé bármi tud.
viszont ami pozitív az az hogy egyes sonyknak, van a billentyûzet alatt gumis borításuk, ami védi az alaplapot a beszirvárgó folyadéktól, ugyanis sok noti hal meg cégeknél kávéval való leöntéstõl..
a tesztekben mostanában az asusok meg samsungok szerepelnek elég jól. a hp-kbe elég vacak alaplapot tesznek. meg ennek a crystal bright kijelzõnek sincs semmi értelme, úgy tükrözõdik rajta a fény hogy semmit nem látni a képernyõn.. arra van hogy szõke picsa kirúzsozza magát.
én asust vettem, mert elég jó alaplap van benne, meg jól vannak összeállítva a gépek hardverlieg.
de alapvetõen a notebook az egyik legrosszabb beruházás. sérüléseknek van kitéve. baromi drágák (a jobbak). akksik meghalnak 1-2 év alatt. ha vmi bajuk lesz javításuk nem 2 fillér.. szóval nem ragozom.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
programozáshoz bõven elég egy mobil p3-as is (650-900Mhz), azokból meg vannak amik simán bírnak 3 órát is akksiról. 😉
A lényeg abban rejlik, hogy egy ilyen kis súlyú gép, ami 12,5 órát megy el egy töltéssel normál használat mellett (BT és Wifi használat mellett) vonza az üzleti felhasználókat akik sokat utaznak, nem akarnak nagy súlyt cipelni és hosszú üzemidejû gépet szeretnének..
http://www.akihabaranews.com//en/news-12720-Sony+Vaio+Type+G%2C+the+latest+ultra+killer+weighing+less+than+900g.html
Ilyen jellemzõkkel nincs másik modell a piacon..
De sajnos ez a gép csak a szigetországban lesz egyelõre elérhetõ, így tök mindegy mert itthon nem lehet megvenni..
Úgy tudom a mostani Toshiba Libretto is 1kg-nál nem nehezebb.
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Mikor döntöttem, hogy milyen laptopot vásároljak én a HP mellett döntöttem és még nem bántam meg. 😊
van egy olyan érzésem hogy a te ibm laptopottól ezer féle nonema van amelyek amellett hogy jobb aksival vannak felszerelve, még gyorsabbak is ugyanazon a kategórián belül, és értelmesebb monitorokat is pakolnak beléjük
ez milyen hûtés már? a processzorok gyári réz hûtõi sem túl jók, itthon egy Coolink BAT hûtõvel sikerül viszonylag hidegen tartani a processzoromat, pedig nekem sincs egy erõmûvem. Hogyan akarnak egy processzort szénszálas hûtõbordával hûteni? Mióta vezeti jobban a szénalapú borda a hõt mint egy fém?
Nem a lényeg, hanem a fontos!
elég érdekes lehet akkor a hûtése
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Kiba jól néznek ki, meg kicsik meg minden, de monnyuk félmillát nem adnék értük.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Még csak véletlenül se. Mondjuk úgy hogy nem olyan rossz, talán a Dellel egy szinten van, de az IBM-el való összemérést nyilván a marketingesek se merték komolyan gondolni.