22
Stormbreaker - Anthony Horowitz regényének filmje
-
#22 lesz ennek folytatása vagy ezt is felújítják?:D -
#21 a következő rész címe:Veszélyes Iskola lesz én már a 3-dik részt olvasom -
C7 #20 na késve br de megtudtam, a fil mmagyar címe: 001 - Az első bevetés -
C7 #19 na végre vki, akinek teccett a könyv
-
#18 én is olvastam a könyvet szerintem jó már csak az a kérdés hogy a film milyen lesz. -
C7 #17 tegnap megnéztem, és baromi jó film! -
C7 #16 na, látom, kihalt a topic,sokak szerint nagyon jó film, ajánlom mindenkinek, nemsokára én is megnézem, úgy látom, itt az sg-n senkit se érdekel, sajnálom -
C7 #15 a youtube.comon keresőbe írjátok be: stormbreaker part 1, és így 10 perces részekbe angolul meg lehet nézni -
#14 wow én ide már írtam? :D -
#13 idejóttembye -
C7 #12 azt nézem, hogy Sabina is benne lesz, pedig a könyben nem volt. kíváncsi vok, hogy lesz másfél óra
-
C7 #11 ha vkinek van még vmi véleméne a FILMRŐL, nyugodtan írjon, én nem fogom lehurrogni, mint eddig engem a sok marha -
C7 #10 amúgy én csak felhoztam, hogy a könyv is jó, nem pedig arról szól a topic, szóval a filmmel kapcsolatos kritikákat, ha lesztek szívesek -
C7 #9 de erre másik topic kell
-
C7 #8 na jó, mongyatok, amit akartok, de sztem jó. amúgy a Bartimaeus trilógia jobb a Harry Potternél. magyarul megjelen részek: A szamarkandi amulett, A gólem szeme -
#7 Ecsém olvastál te már H.P. Lovecraftot(zsenge korod ellenére össze ne merd keverni a Heri Kókler nevű förmedvénnyel), vagy Robin Cook-ot? Ha majd olvasol, akkor majd tudod, mi a jó könyv. Ez egy szar kis ponyva. semmirevaló. -
C7 #6 mi van? -
#5 -
C7 #4 fenéket. a könyv baromi jó!!! címe a könyvnek: Az első bevetés. Animus kiadó -
#3 Anyáám, ki ez a visszataszító, trendy fejű, 50 kilós nyálgép szuperhíró? -
#2 Úristen, az öcsém is olvasott valami hasonlót. Sztem hülye gyerekponyva, SpyKids utóízzel. KB. annyira színvonalas, mint a Darren Shan könyvek. -
C7 #1 nagyon kira lesz, a könyvet elég sokszor olvastam, hivatalos oldal