Stormbreaker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na késve br de megtudtam, a fil mmagyar címe: 001 - Az elsõ bevetés
na végre vki, akinek teccett a könyv
tegnap megnéztem, és baromi jó film!
na, látom, kihalt a topic,sokak szerint nagyon jó film, ajánlom mindenkinek, nemsokára én is megnézem, úgy látom, itt az sg-n senkit se érdekel, sajnálom
a youtube.comon keresõbe írjátok be: stormbreaker part 1, és így 10 perces részekbe angolul meg lehet nézni
wow én ide már írtam? 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
idejóttembye
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
azt nézem, hogy Sabina is benne lesz, pedig a könyben nem volt. kíváncsi vok, hogy lesz másfél óra
ha vkinek van még vmi véleméne a FILMRÕL, nyugodtan írjon, én nem fogom lehurrogni, mint eddig engem a sok marha
amúgy én csak felhoztam, hogy a könyv is jó, nem pedig arról szól a topic, szóval a filmmel kapcsolatos kritikákat, ha lesztek szívesek
de erre másik topic kell
na jó, mongyatok, amit akartok, de sztem jó. amúgy a Bartimaeus trilógia jobb a Harry Potternél. magyarul megjelen részek: A szamarkandi amulett, A gólem szeme
Ecsém olvastál te már H.P. Lovecraftot(zsenge korod ellenére össze ne merd keverni a Heri Kókler nevû förmedvénnyel), vagy Robin Cook-ot? Ha majd olvasol, akkor majd tudod, mi a jó könyv. Ez egy szar kis ponyva. semmirevaló.
...vágod?
mi van?
fenéket. a könyv baromi jó!!! címe a könyvnek: Az elsõ bevetés. Animus kiadó
Úristen, az öcsém is olvasott valami hasonlót. Sztem hülye gyerekponyva, SpyKids utóízzel. KB. annyira színvonalas, mint a Darren Shan könyvek.
...vágod?
nagyon kira lesz, a könyvet elég sokszor olvastam, hivatalos oldal