Torrentezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lebukás: Nem hallottam még róla, hogy valaki lebukott volna torrentezés miatt, ez valószínüleg azért van, mert egy trackernek általában többezer regisztrált tagja van, és amikor egy tracker lebukik, akkor a hatóságoknak, és a jogvédõknek van jobb dolguk, mint többezer ember elkapása. Persze ha ott vagy a top10 feltöltõ lista elején, akkor számíts rá, hogy lebuksz, de ha nem vagy annyira feltûnõ a trackeren, akkor nem kell annyira félned.
Ezt a van jobb dolguk-at arra értem, hogy a jogvédõk, és a hatóságok inkább a cégeket szeretik elkapni, meg azokat akik pénzért árulják a warezelt cuccokat.
És milyen kérdés az, hogy legális-e a fel és letöltés? Van ennek értelme? Esetleg ha számítana, hogy MIT töltesz fel és le. Btw tényleg van lehetõség bizonyos határokon belül a szolgáltatónál dinamikus ip esetén is a visszakeresésre, de hidd el, senkit nem érdekelsz annyira, hogy ez megérje a fáradságot, mert ez nem valami bevett rutin.
ennyire hülye nem vok!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Torrentezés?????????,<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
de igen eltudnak hiába változó az ip-d de lekérik a szolgáltatól hogy abban az idõben ki használta azt az ip-t. kivéve ha ip rejtõ progit használsz talán akkor nem!
Én most azon tanakodok hogy a fel és letöltés legális vagy nem?!?!
A változó ip miatt nem tudnak elkapni talán a rendõrök?!?!
Aki ért ehez az segítsen és írjon a topicba!!!
Hy és jóéjt (de én még maradok)