27
A fel és letöltés legálisságának a megvitatása.
-
#27 Nem kell ez a topik, van másik helyette. -
Dodo55 #26 A letöltés nem minden esetben illegális, a feltöltés viszont minden esetben, amennyiben nem ingyenes dologról van szó.
Lebukás: Nem hallottam még róla, hogy valaki lebukott volna torrentezés miatt, ez valószínüleg azért van, mert egy trackernek általában többezer regisztrált tagja van, és amikor egy tracker lebukik, akkor a hatóságoknak, és a jogvédőknek van jobb dolguk, mint többezer ember elkapása. Persze ha ott vagy a top10 feltöltő lista elején, akkor számíts rá, hogy lebuksz, de ha nem vagy annyira feltűnő a trackeren, akkor nem kell annyira félned.
Ezt a van jobb dolguk-at arra értem, hogy a jogvédők, és a hatóságok inkább a cégeket szeretik elkapni, meg azokat akik pénzért árulják a warezelt cuccokat. -
belo #25 én csak letölteni tok meg fel ennyi a tudományom
-
belo #24 Bocs a hülye kérdésért de nem értek ehez azér kérdem (mint kiderült rosszul) bocska -
#23 a torrent nagyszrű találmány és az hogy legális e vagy sem nem nagyon érdekel -
#22 Tetőzik a hülyeség. Te komolyan azt hiszed hogy számítasz akármilyen szerveztnek, hogy összetorrenteztél piszlicsáré 1 tb-t?
És milyen kérdés az, hogy legális-e a fel és letöltés? Van ennek értelme? Esetleg ha számítana, hogy MIT töltesz fel és le. Btw tényleg van lehetőség bizonyos határokon belül a szolgáltatónál dinamikus ip esetén is a visszakeresésre, de hidd el, senkit nem érdekelsz annyira, hogy ez megérje a fáradságot, mert ez nem valami bevett rutin. -
belo #21 Majomparádé, Bitbarát, Pretorians, Gigatorrents és még volt egy felhasználónevem a bithumenre is csak az illető megváltoztatta a jelszavát pedig csak 100 gigát szedtem le[#buck -
belo #20 Mivan?
ennyire hülye nem vok!! -
#19 És ha hazudtam? -
#18 melyikeken?:D -
#17 húha ki tudja hány BSA-s látogatója az SG-nek. Most az egyik szépen kiszúrt téged magának és már megy is kinyomozni az IP-d és a kiszolgálód.:O -
belo #16 Én meg 4 magyar oldalon vok regelve és voltam még páron...
-
belo #15 Hát kicsit lehet hogy igen mer vagy 1 tb leszedtem különböző oldalakról és ezért félek. Sztetek hova tegyem a topicot mer teljesen hülye vok hogy ez most minek számít?
-
#14 Kalózkikötőt is bezárták a közelmúltban, volt regem, töltöttem is onnan. Senki nem keresett fel. -
#13 üldözési mániád van? -
belo #12 Akkor lehet valahogy védekezni hogy ne kapjanak el?
-
belo #11 Nem lehet törölni a topicot valahogy? mer akkor csinálnék máshol mer ez igy elég szar helyen van!
-
#10 del -
belo #9 De ha elkapják a szerver üzemeltetőét akkor ott fenn van az ip-m és még hogy miket töltöttem le és kinyomozzák nem?
-
#8 :)) -
belo #7 huuuu de hülye vok de most már mindegy hova tettem én ezt a topicot úristen. Bocsika
-
#6 LOoooooooooáál, fiuk, lányok, kapcsolatok :D:D:D:dASD:ASDASD -
#5 Pont téged kapnak el, véletlenül sem a szerver üzemeltetőit, áá. -
#4 Fiúk, lányok, kapcsolatok ???????????????,,
Torrentezés?????????,
-
#3 Torrent -
hackman91 #2 ezt talán nem ide kellet volna.
de igen eltudnak hiába változó az ip-d de lekérik a szolgáltatól hogy abban az időben ki használta azt az ip-t. kivéve ha ip rejtő progit használsz talán akkor nem! -
belo #1 Sziasztok!
Én most azon tanakodok hogy a fel és letöltés legális vagy nem?!?!
A változó ip miatt nem tudnak elkapni talán a rendőrök?!?!
Aki ért ehez az segítsen és írjon a topicba!!!
Hy és jóéjt (de én még maradok)