52
Fall Out Boy
  • Nicci
    sztem jók, én szeretem hallgatni.
  • gercse
    hallgattam tőlük pár számot, nem rossz :)
  • cenobite
    Én is egyből a Fallout-ra gondoltam... :)
  • Calver
    róla.

Fallout c. játék valamelyik részét ismerned kell h vágd ki Pipboy
  • VRSDM
    lahl.moar
  • Takezó
    densz, densz xd
  • Shadow_THH
    remélem nem szúrják el a 3ik részt a bethesdások :Ccc
  • Kaplan
    Kiről? :)
  • eörgs
    fú, énmeg már azt hittem pip-boyról van szó :-c
  • Kaplan
    Nekem is az egyik kedvenc, a másik mostanság Billy Talent :)
  • ngcsnet
    kedvenc
  • Kaplan
    Fall Out Boy

2001-ben Chicago-ban, Illinois államban alakult a zenekar Ekkor még Chicago band néven.

Tagjai:

Patrick Stump-gitár,énekes
    Pete Wentz-basszusgitár,vokál
    Joe Trohman-gitár
    Andy Hurley-dob

A zenekar Chicago-ban alakult,különböző hardcore bandákból.A második show alkalmával megkérdezték a közönséget, mi legyen a nevük. Egy néző bekiabálta : FALLOUT BOY. Egy rádióaktív hős a Simpsons show-ban. Inenn az elnevezés.

Pete Wentz gyerekkorában élvezettel olvasta: Curions George:Babar, de kedvenc könyve Monroe Leat: "The Story of Ferdinand" volt. A sztori egy gigantikus bikáról szól, aki ül egy "parafa" alatt és virágokat szagolgat, ahelyett,hogy az arénában harcolna. Ez inspirálta őt, hogy lemezre vegyék a "From under the Cork Tree" című lemezt.

"gondolom ez egy metafóra arról,hogy milyenek lehetnek az emberek.Tiszteletre méltó dolog követni a saját utadat, és olyat tenni, amit nem várnak tőled."

Ezt a leckét a csapat a szívébe zárta. Szeretnék, ha úgy emlékeznének ránk, mint egy rock zenekarra, amely igyekezett áttörni a határokat. Régebben csak hardcore-t hallgattunk, most sok más muzsikát is. Fontos, hogy ismerd a helyed.
    Muzsikájuk punk és pop elemeket tartalmaz, de nem az. Dalaik érzelmesek, a szöveg szívbemarkoló, de ők nem kifejezetten érzelgősek, képesek kifejezni saját hangjukat.
    A főfolyamba való betörésük érdekében csatlakoztak az Island Record-hoz, ez segítette őket egy új réteg megnyeréséhez.

"Amikor George Lucas leforgatta a Jedi visszatér című filmet, elakarta "varászolni" azokat, akik látták a csillagok háborúját. Azok viszont, akik még akkor nem éltek( nem láthatták azt) izgatottan várták, hogy ők is megnézhessék. Ez az, amit mi is szeretnénk elérni."

Köszönet a nyító szövegért a : Fall Out Boy fan oldalnak.