18
-
#18 "Charles Simonyi a szimulátorban egy Szokol űrruhában" éss szokol rádáió issa játr melé? :DF -
Epikurosz #17 "Kármán vonal"? Akkor jó. :-) -
marcio mela #16 A Kármán vonal az űr határa és az 100 km a tengerszint felett. -
Epikurosz #15 Farkas Bertalan, az első magyar űrhajós 80-100 km-ről beszélt!
Az lenne az igazi, ha Anettkát kilőnék a bőrdzsekijével geostacionárius pályára (36.000 km). A Bp TV járna a legjobban, lenne egy kommunikációs műholdjuk. A holdkór már megvan hozzá :-)) -
#14 Hmm azthittem, még mindíg a a mig-25 a csúcstartó, tv-be is mig-25UB-t mondtak, hogy azzal megy. Az űr hivatalosan elfogadott határa pedig kerek 100 km, de ha beteszik az anettkát egy repülőről kilőhető rakétára, talán eléri :DD -
Major #13 MiG31D típussal fog repülni. Amit műholdak kilövésére, elfogására, kisebb műholdak pályára állítására fejlesztettek ki. Ha, minden jól alakul akár 50 km-es megasságig is eljuthatnak, de mivel az űr kb. 80 km-es magasággnál kezdődik, hivatalosan, Anettka repülése nem igazán nevezhető igazi űrrepülésnek -
Epikurosz #12 Azért Anettka rég úgy reklámozta magát, hogy "űrhajósjelölt".... -
#11 Elvileg 40 km-re megy mig25-el, űrutazásról sohasem volt szó, csak anettkának ez már űrnek számít :) és főleg ezért szánalmas ez a felhajtás :) -
Epikurosz #10 Tessék figyelni: Anettka is repül még ebben a hóban!
Bár állítólag az csak egy extraatmoszferikus repülőgéputazás lesz, 10 km körül... -
#9 Amikor megláttam a címet, azt hittem gumitopic... -
Epikurosz #8 Bár már lejárt a bünti, de engem különösebben nem zavar. Virág/árvalányhaj/kócsag-/darutoll a kalpagomon. -
Epikurosz #7 Mert megérdemeltem. :-)
(Laboratoires Vichy) -
roliika #6 Epi! hát miért kaptál te felkiáltó jelet? :D -
Epikurosz #5 karcsi bácsi a csatában, Karcsi bácsi a csatában....
Amúgy van egy hírem nektek, meg a Cifunak:
http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=202257 -
Szefmester #4 nem a pénz boldogít, hanem az amit veszel rajta... -
kutyak #3 a pénz mégiscsak boldogít -
BCs design #2 ezért már érdemes milliárdosnak lenni :D -