Károly az űrben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
"Charles Simonyi a szimulátorban egy Szokol ûrruhában" éss szokol rádáió issa játr melé? 😄F

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

"Kármán vonal"? Akkor jó. :-)

Kara kánként folytatom tanításom.

A Kármán vonal az ûr határa és az 100 km a tengerszint felett.

Farkas Bertalan, az elsõ magyar ûrhajós 80-100 km-rõl beszélt!

Az lenne az igazi, ha Anettkát kilõnék a bõrdzsekijével geostacionárius pályára (36.000 km). A Bp TV járna a legjobban, lenne egy kommunikációs mûholdjuk. A holdkór már megvan hozzá :-))

Sanyix
Hmm azthittem, még mindíg a a mig-25 a csúcstartó, tv-be is mig-25UB-t mondtak, hogy azzal megy. Az ûr hivatalosan elfogadott határa pedig kerek 100 km, de ha beteszik az anettkát egy repülõrõl kilõhetõ rakétára, talán eléri 😄D

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

MiG31D típussal fog repülni. Amit mûholdak kilövésére, elfogására, kisebb mûholdak pályára állítására fejlesztettek ki. Ha, minden jól alakul akár 50 km-es megasságig is eljuthatnak, de mivel az ûr kb. 80 km-es magasággnál kezdõdik, hivatalosan, Anettka repülése nem igazán nevezhetõ igazi ûrrepülésnek <#miaz>

Azért Anettka rég úgy reklámozta magát, hogy "ûrhajósjelölt"....

Sanyix
Elvileg 40 km-re megy mig25-el, ûrutazásról sohasem volt szó, csak anettkának ez már ûrnek számít 😊 és fõleg ezért szánalmas ez a felhajtás 😊

Tessék figyelni: Anettka is repül még ebben a hóban!
Bár állítólag az csak egy extraatmoszferikus repülõgéputazás lesz, 10 km körül...

nearo
Amikor megláttam a címet, azt hittem gumitopic...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Bár már lejárt a bünti, de engem különösebben nem zavar. Virág/árvalányhaj/kócsag-/darutoll a kalpagomon.

Mert megérdemeltem. :-)
(Laboratoires Vichy)

Epi! hát miért kaptál te felkiáltó jelet? 😄

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

karcsi bácsi a csatában, Karcsi bácsi a csatában....

Amúgy van egy hírem nektek, meg a Cifunak:
http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=202257

nem a pénz boldogít, hanem az amit veszel rajta...
a pénz mégiscsak boldogít
ezért már érdemes milliárdosnak lenni 😄

bertino
<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!