23
-
BiroAndras #23 A lényeg, hogy nem jótékonysági intézmény, hanem ugyanolyan profitorientált cég, mint a többi. -
Pestaa #22 Valamiből nekik is meg kell élni; és inkább rakjanak ki reklámokat az oldalra (amiket a Firefox kiterjesztés blokkol =P), mintsem a zsebembe kelljen nyúlni. -
ssdb #21 Yeee... Amugy télleg jó, hogy jobban idejön közénk a google... lenyomja a Magyar Fos Keresőket... -
#20 A yahoo-t inkább hagyjuk. Az egyik lenagyobb spamer hálózat. -
BiroAndras #19 "Ha a pénzről szólna ez az egész, nem tartanának itt, ennyi ingyenes lehetőséggel."
A megoldás : Reklámbevétel. -
Pestaa #18 A Google-ről legtöbbeteknek a kereső jut eszébe, pedig számtalan hasznos (és teljesen ingyenes!) szolgáltatást nyújt. Gmail, Blogger, Wordly, Spreadsheeter, most felvásárolta a YouTube-ot, a Jotspot-ot. Említettétek az Earth-öt, van News oldaluk. Google Groups, hírlevelek, Calendar szolgáltatás, Picasa, AdSense, Google Talk, meg az istentudjamégmi =)
Ha a pénzről szólna ez az egész, nem tartanának itt, ennyi ingyenes lehetőséggel.
Anteris: szexre ne a weben keress, hanem valami fájlcserélőn. L. -
#17 www.moszkvaior.hu -
Anteris #16 http://search.yahoo.com/ -
Anteris #15 pedig ah tudnád, hogy a yahoo legalább olyan jó. És azzal legalább lehet szexre is keresni ; ) -
Anteris #14 inkább olyan pénzügyi buzológus feje van. Én is ismerek ilyen ürgét, gyakorlatilag semmiről nem tudsz vele beszélni csak az üzletről. Semmi nem érdekli a világból. Hihetetlen... -
BCs design #13 nálunk csak 36 % ék?
ez tuti kamu bárkit látok mindenki a googlét használja
-
Capra Ibex #12 Mindenesetre munkát már kínálnak.
Akit érdekel :itt. -
BCs design #11 folytatódik a google világmeghódítási tervei -
PoisonBorz #10 ...ami persze teljesen jogos :P -
PoisonBorz #9 ...megvettek egy domaint, hatalmas stratégiai lépés :) Inkább nulla.
Annak az ecsetelése, hogy "hát majd lehet csinálunk egy irodát, és majd dolgozik valaki ott" , és kb annyi adat megjegyzése, hogy "magyarországon 36% használja, a második a startlap" kb annyit jelent, hogy "Magyarország túl kicsi, utolsó bikkfa történés is jobban érdekel minket" -
lee56 #8 hehe.
Amugy a google earth, szinte semmit nem mutatott magyarországról zoomolás után (amerikában utak, városok 3d-ben stb...), kibővithetnék ezt is, ha már a fejlesztéseknél járnak. -
wanek #7 Nem vitás, hogy a google a legjobb kereső. Én pl. csak azt használom. Viszont az egyes oldalokon lévő kis gugli scriptek tiltva vannak nálam. -
#6 lényegében minden kérdésre ugyanazt a választ adta:) hány százalék használja, meg hány alkalmazottjuk. kicsit félrebeszél. gyanúúús... -
Tibmanus #5 egy idő után elég uncsi a térképeket nézegetni anélkül hogy tudnám hogy van a közelbe pizzéria -
#4 frissícsék agoogle maps magyarországi térképeit, oszt cső:D -
#3 Valószínűleg nem tudja eldönteni milyen színű jachtot vegyen... -
Benedicht #2 Szerintem inkabbb gondterhelt, gondolkodo arca van ezen a kepen. Valoszinuleg beallitott kep. -
dez #1 Egy kicsit depisnek tűnik nekem ez a Dennis, de legalábbis nem valami boldognak.