Virtuálisan is lobog a mécses
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A virtuális temetõ részemrõl nem játékként indult és ahogy észreveszem nem is lett belõle játék. Az "ötlet" 2003-ban indult mégpedig azért, mert drága nagymamám öccse valahol Braziliában halt meg. A 40-es években távozott az országból, onnantól kezdve csak levélben tartották a kapcsolatot egészen az 50-es évek közepéig, mivel utána semmilyen levél nem jött. Mivel nagymamóm sem eltemetni, sem látogatni nem tudta az Öccsét, így virtuálisan állítottam neki egy emlékhelyet. Innen indult az In memoriam portál. Természetesen vannak aberáltak, akik olyat temetnek el, ami valóban nevetséges, de a legtõbb temetés igen is komoly szándékkal jön, jött létre. Kérek mindenkit, hogy tartsa tiszteletben azokat, akik valós elhunytakat temetnek erre a helyre is.
Virtuális ásóval, virtuális koprosóval, virtuális családtagokkal... ez egy vicc.
Fel is keresem a virtuális Révészt... <#nevetes1>#nevetes1> mennyiért visz át?
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Aki ezt nem látja, hajrá, regisztrálja magát 😛
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
amúgy a sok cigány ellopta a mi szép kis virágainkat...
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]