Itt a Motel 2 trailer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem az elsõ rész jó volt csak túl vontatott volt pl.: amikor a kinai csajnak levágta a leégetett szemét és majonéz fojt ki <#awink><#awink>

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Az elsõ részre még kidobtam a mozijegy árát, de mégegyszer nem követem el ezt a hibát. Bugyuta történet, nulla feszültség, két inkább undorító, mintsem félelmetes jelenet, és a film kétharmadáig nem lehet eldönteni hogy szexfilmre váltottam-e jegyet véletlenül. Most lehúznak róla még egy bõrt, gz...

koschwarz
a (most már) elsõ részt nagyon bírtam, de ez tipikus erõltetett folytatásnak tûnik, még több meztelen nõvel, még tocsogósabb geci jelenetekkel, ami után valahogy csalódottan fogunk felkelni a székbõl. ne legyen igazam.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

schrank
húúúúú de eredeti a sztori ugyan az mint az elsõ csak lány verzióban gratulálok <#szomoru2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

sweech
sztori odabasz <#eljen>

paxton visszatér, hogy az elején jól kinyírják, gondolom. mivel jay hernandez most sorozatban játszik forgatni nem sok ideje lenne.