Drasztikus World of Warcraft árcsökkentés
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te kevered a dollárt az euróval...
A dollár már Bin Laden óta nem 300 Ft, hanem most pl pillanatnyilag 205 Ft. Sztem te kevered a benzin árával. Mondjuk az se annyi már...<#ticking>#ticking><#awink>#awink><#nyes>#nyes>
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
Hát igen a játék télleg túl jó de nem havi 3500forintért...ugyhogy tört szerver powa<#ejnye1>#ejnye1><#banplz>#banplz>
Én meg nem fogok még havi 5000-et sem fizetni egy játékért,rendben van hogy egyszer megveszem és akkor kifizetem,de az hogy még utána is fizessek érte arról azért már szó sem lehet.Ezért ki sem próbáltam még és nem is fogom,bár milyen jónak tartják.<#mf1>#mf1><#banplz>#banplz>
Én se mertem elkezdeni, pedig lehetõségem lett volna rá, csak hajlamos vagyok elveszni a "virtuális valóságokban" és most sok más körül pörög az életem. Szóval ebbõl kimaradok 😊 😞
Egy: a játék már most is elérhetõ az említett árnál olcsóbban, legálisan, újonnan, boltban, no de mindegy.
Kettõ: én is játszok hetente mondjuk úgy 12 órát a hétvégi instance-szal, és bõven elég, van családom, meg ami belefér.
Kettõ: én is játszok hetente mondjuk úgy 12 órát a hétvégi instance-szal, és bõven elég, van családom, meg ami belefér.
"Ez a játék túlságosan jó lett"
Pontosan ez a helyzet.
Pontosan ez a helyzet.
Bocsi h ezt mondom, de sztem ez hülyeség amit írtál. Én wowoztam több mint egy évig, és nem csak az számított az életemben, a barátnõmre is jutott idõm mellette, mer azt fontosabbnak tartottam a játéknál, hogy vele legyek, meg hogy ne csak arra korlátozódjon az életem. Szóval attól mer megveszi valaki nem biztos, hogy WoW függõ lesz, meg semmi mást nem fog csinálni...
... bár van benne vmixD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Vedd meg 5000-ért és búcsúzz el min. 1 évre az életedtõl, ha van barátnõd jobb, ha még a postás megérkezése elõtt rúgod ki. Jó szórakozást.
Hány ilyet láttam/hallottam már <#pardon1>#pardon1> --> Nem is merek WoW-ozni.
Ez a játék túlságosan jó lett, valami downgrade patch nem ártana hozzá.<#lama>#lama>
Hány ilyet láttam/hallottam már <#pardon1>#pardon1> --> Nem is merek WoW-ozni.
Ez a játék túlságosan jó lett, valami downgrade patch nem ártana hozzá.<#lama>#lama>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
← ElőzőOldal 2 / 2