62
  • Goth
    hogy ez mekkora egy fos
  • xardas231
    Ugy hogy tört és csak modjával
  • xardas231
    én kipróbáltam a WOW-ot.ZSír.de az a baj hoyg ténleg addig kisem néztem a szobábmból.És mellesleg hiába atom a játék 10(most már csak 5-6)k-t plusz havi 3-4 k forintot nem fogok kiadni érte.
  • spydee
    Én is 2 hónapja játszok és igen is kéne 1-2 NAPos(24 óra) szerver leállás hetente, hogy az agy pihenjen!
    Akkor lenne a legkorrektebb, ha ezt az időt visszaadnák játékidőbe(account hosszabításokkal)
    Túl komplex lett: nagyon magába tud szippantani, mert mindig van mit csinálnod..unatkozni nem lehet.

Találkozunk odabent:)))
    cheer
  • ZoliJ
    Make Love, not Warcraft
  • schrank
    WoW
  • Kindred Blades
    Érdekes, amit írtok, de azért nem ez a normális. Úgy értem, az italra is rá lehet szokni, mégse az a normális, ha valaki egyfolytában iszik, azzal viszont -szerintem- nincs a világon semmi gond, ha munkatársakkal, cimborákkal megiszik egy-egy sört. Az én olvasatomban a wow is valami hasonló.
    És persze könnyebb olyan porblémákkal foglalkozni, hogy kell még 4 thorium bar a legyártandó páncélhoz, vagy épp 104 arany az AHban látott epic fegyverhez, minthogy azzal foglalkozz, a barátnődnek mitől van rossz napja, vagy épp hogy egy cimborádat "létszámcsökkentették". De mégis az a normális, aki az utóbbival foglalkozik első sorban. A másik végletnél bizony az emberrel, és az értékrenddel van probléma.
    Szerintem.
  • Acheron
    Valóban ez igaz!Én is játszottam a wow-on és arra lettem figyelmes hogy hirtelen repkednek az órák!Hihetetlen,de símán függő lehet tőle az ember!Folytonos "Level up"-ra való törekvés elveszi az ember kevéske idejét is. Zsír játék valóban,de van ennél sokkal fontosabb dolog,és ezzel csak tönkreteszi az ember magát!!Gondolok itt arra példára amit "Tinman" is mondott.Elhagyni a barátnőmet csak azért,hogy wow-hassak,ez már nagyon beteges,a barátokról ne is beszéljek.
    Viszont ha belegondol az ember,miután az illető végignyomta az összes karival 60-as szintre,addigra kb 3 évet öregedhet(najó most csak mondtam egy számot),szval addigra se barátai,se barátnője se élete,utána meg......elkezdi a "World of Warcraft: The Burning Crusade"-t!
  • Tinman #14
    Ne magadból indulj ki.
    Rengeteg embert ismerek, akik kőkemény WoW függők.

Egyszer megkérdeztem az egyiket:
    -Figyi, nem hiányzik a barátnőd?
    -Azért szakítottam vele, mert jobban szeretem az MMO-kat. Ráérek még csajozni. (23 éves!)

Másik sztori (Internetkávézó):
    Srác reggel nyitáskor (9:00) már ott toporzékol, kezében a WoW telepítő.
    Leül. Arra a kérdésre, hogy meddig marad ezt válaszolja: Nem tudom.
    Egyetlen pohár ásványvizet ivott meg ESTE 22:00-ig! Zárásig ott volt, még WC-re sem ment el! És zokszó nélkül kiperkálta a 4200 Ft-os + (100 Ft asványvíz) számlát.
    Ilyen én még nem láttam gyerekek!

Mondok még egy példát:
    Egy elismert offline lapba író valaki, egyszer azt mondta nekem, hogy 1 év játék után rájött, hogy nem normális.
    Kiszámolta, hogy naponta átlag 5 órát elrabolt az életéből a WoW és, hogy már bánja, hogy azt az időt nem lényegesebb dolgokra fordította.

Van egy haverom aki kb. 2 hónapja vette meg a WoW-ot... azóta egy email erejéig sem hallottam róla.
    Ezek után az én játékszenvedélyemmel merjek komolyan nekiállni (mert már próbáltam)...?

SOHA.
  • Fenrir
    Omg...
  • Loverman
    Te kevered a dollárt az euróval...
  • Dinosaur
    A dollár már Bin Laden óta nem 300 Ft, hanem most pl pillanatnyilag 205 Ft. Sztem te kevered a benzin árával. Mondjuk az se annyi már...
  • albatros
    Hát igen a játék télleg túl jó de nem havi 3500forintért...ugyhogy tört szerver powa
  • Chrystopher
    Havi 3500Ft azaz 12,99Euro(Ojró :D ), de mind1
  • Psyho06
    Én meg nem fogok még havi 5000-et sem fizetni egy játékért,rendben van hogy egyszer megveszem és akkor kifizetem,de az hogy még utána is fizessek érte arról azért már szó sem lehet.Ezért ki sem próbáltam még és nem is fogom,bár milyen jónak tartják.
  • LowEnd
    Én se mertem elkezdeni, pedig lehetőségem lett volna rá, csak hajlamos vagyok elveszni a "virtuális valóságokban" és most sok más körül pörög az életem. Szóval ebből kimaradok :) :(
  • Kindred Blades
    Egy: a játék már most is elérhető az említett árnál olcsóbban, legálisan, újonnan, boltban, no de mindegy.
    Kettő: én is játszok hetente mondjuk úgy 12 órát a hétvégi instance-szal, és bőven elég, van családom, meg ami belefér.
  • Loverman
    "Ez a játék túlságosan jó lett"
    Pontosan ez a helyzet.
  • sweech
    ok...havidíj sux
  • nagykovi
    Bocsi h ezt mondom, de sztem ez hülyeség amit írtál. Én wowoztam több mint egy évig, és nem csak az számított az életemben, a barátnőmre is jutott időm mellette, mer azt fontosabbnak tartottam a játéknál, hogy vele legyek, meg hogy ne csak arra korlátozódjon az életem. Szóval attól mer megveszi valaki nem biztos, hogy WoW függő lesz, meg semmi mást nem fog csinálni...
  • Cat 02 #2
    ... bár van benne vmixD
  • Tinman #1
    Vedd meg 5000-ért és búcsúzz el min. 1 évre az életedtől, ha van barátnőd jobb, ha még a postás megérkezése előtt rúgod ki. Jó szórakozást.

Hány ilyet láttam/hallottam már --> Nem is merek WoW-ozni.

Ez a játék túlságosan jó lett, valami downgrade patch nem ártana hozzá.